کد خبر: ۴۱۳۴۴
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۷

پرسپولیس مثل استقلال شاکی شد

باشگاه پرسپولیس قصد دارد برای تغییر محل دیدارش مقابل تیم هوادار با سازمان لیگ مکاتبه کند.
پرسپولیس مثل استقلال شاکی شد

مخاطب24:از آنجایی که باشگاه استقلال قصد دارد شرایطی فراهم کند که بازی هفته آخر این تیم مقابل پیکان در حضور تماشاگر و ورزشگاهی غیر از دستگردی اکباتان برگزار شود، باشگاه پرسپولیس هم در نظر دارد برای تغییر محل دیدار خود با تیم هوادار با سازمان لیگ نامه نگاری کند.

طبق برنامه دیدار تیم‌های هوادار و پرسپولیس از هفته بیست و هفتم لیگ برتر عصر شنبه و یک روز قبل از بازی استقلال مقابل فولاد در ورزشگاه دستگردی تهران برگزار خواهد شد.

در این دیدار تیم هوادار میزبان است و از آنجایی که شورای تامین استان تهران برای بازی‌های سرخابی در ورزشگاه دستگردی اکباتان اجازه حضور تماشاگر را نمی‌دهد این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.

در عین حال از آنجایی که استقلال سعی دارد شرایطی فراهم کند که بازی هفته آخرش مقابل پیکان از همین ورزشگاه به ورزشگاه دیگری منتقل شود که هوادارانش حضور داشته باشند و جشن قهرمانی احتمالی‌اش را در حضور هواداران خود برگزار کند، باشگاه پرسپولیس هم قصد دارد با نامه نگاری از سازمان لیگ بخواهد دیدار این تیم مقابل هوادار هم در ورزشگاهی دیگر با حضور هوادارانش برگزار شود تا در جنگ قهرمانی بین دو تیم مدعی عدالت برقرار شده باشد.

فعلا باشگاه پیکان با تغییر محل بازی خود مقابل استقلال مخالفت کرده، اما در این خصوص نه سازمان لیگ بلکه شورای تامین استان تهران تصمیم گیرنده است و امکان تغییر محل آن مسابقه وجود دارد.

سهیل مهدی مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ روز سه شنبه گفته بود باشگاه پرسپولیس هیچ درخواستی برای تغییر محل بازی خود مقابل هوادار نداده، اما قرار است این اتفاق امروز انجام شود و پرسپولیس در فاصله سه روز مانده تا مسابقه مقابل هوادار درخواست تغییر محل برگزاری این مسابقه را داشته باشد.

گفتنی است درست یک سال قبل در هفته بیست و هشتم لیگ برتر شورای تامین با درخواست باشگاه پرسپولیس برای برگزاری بازی این تیم مقابل پیکان در ورزشگاه آزادی موافقت کرد تا سرخ‌ها به جای ورزشگاه دستگردی در ورزشگاه آزادی و با حضور هواداران‌شان به میدان بروند و با یک برد دیگر به سمت قهرمانی حرکت کنند.

باید دید در صورت درخواست باشگاه پرسپولیس واکنش باشگاه هوادار و استقلال چه خواهد بود و در نهایت سازمان لیگ و شورای تامین تهران درباره این دو دربی حساس هفته‌های پایانی دو مدعی قهرمانی چه تصمیمی خواهند گرفت.

برچسب ها: پرسپولیس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
صفحه خبر بالای تصاویر