کد خبر: ۴۱۳۴۴
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۷

پرسپولیس مثل استقلال شاکی شد

باشگاه پرسپولیس قصد دارد برای تغییر محل دیدارش مقابل تیم هوادار با سازمان لیگ مکاتبه کند.
پرسپولیس مثل استقلال شاکی شد

مخاطب24:از آنجایی که باشگاه استقلال قصد دارد شرایطی فراهم کند که بازی هفته آخر این تیم مقابل پیکان در حضور تماشاگر و ورزشگاهی غیر از دستگردی اکباتان برگزار شود، باشگاه پرسپولیس هم در نظر دارد برای تغییر محل دیدار خود با تیم هوادار با سازمان لیگ نامه نگاری کند.

طبق برنامه دیدار تیم‌های هوادار و پرسپولیس از هفته بیست و هفتم لیگ برتر عصر شنبه و یک روز قبل از بازی استقلال مقابل فولاد در ورزشگاه دستگردی تهران برگزار خواهد شد.

در این دیدار تیم هوادار میزبان است و از آنجایی که شورای تامین استان تهران برای بازی‌های سرخابی در ورزشگاه دستگردی اکباتان اجازه حضور تماشاگر را نمی‌دهد این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.

در عین حال از آنجایی که استقلال سعی دارد شرایطی فراهم کند که بازی هفته آخرش مقابل پیکان از همین ورزشگاه به ورزشگاه دیگری منتقل شود که هوادارانش حضور داشته باشند و جشن قهرمانی احتمالی‌اش را در حضور هواداران خود برگزار کند، باشگاه پرسپولیس هم قصد دارد با نامه نگاری از سازمان لیگ بخواهد دیدار این تیم مقابل هوادار هم در ورزشگاهی دیگر با حضور هوادارانش برگزار شود تا در جنگ قهرمانی بین دو تیم مدعی عدالت برقرار شده باشد.

فعلا باشگاه پیکان با تغییر محل بازی خود مقابل استقلال مخالفت کرده، اما در این خصوص نه سازمان لیگ بلکه شورای تامین استان تهران تصمیم گیرنده است و امکان تغییر محل آن مسابقه وجود دارد.

سهیل مهدی مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ روز سه شنبه گفته بود باشگاه پرسپولیس هیچ درخواستی برای تغییر محل بازی خود مقابل هوادار نداده، اما قرار است این اتفاق امروز انجام شود و پرسپولیس در فاصله سه روز مانده تا مسابقه مقابل هوادار درخواست تغییر محل برگزاری این مسابقه را داشته باشد.

گفتنی است درست یک سال قبل در هفته بیست و هشتم لیگ برتر شورای تامین با درخواست باشگاه پرسپولیس برای برگزاری بازی این تیم مقابل پیکان در ورزشگاه آزادی موافقت کرد تا سرخ‌ها به جای ورزشگاه دستگردی در ورزشگاه آزادی و با حضور هواداران‌شان به میدان بروند و با یک برد دیگر به سمت قهرمانی حرکت کنند.

باید دید در صورت درخواست باشگاه پرسپولیس واکنش باشگاه هوادار و استقلال چه خواهد بود و در نهایت سازمان لیگ و شورای تامین تهران درباره این دو دربی حساس هفته‌های پایانی دو مدعی قهرمانی چه تصمیمی خواهند گرفت.

برچسب ها: پرسپولیس
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.
تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی
ثبت نام دنیس اکرت در فیفا با نام دنیس درگاهی ثبت شد و حالا این مهاجم دورگه آماده بازی برای تیم ملی ایران است.