کد خبر: ۴۱۲۹۷
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۸

مرز صعود و نزول دلار

تحلیلگران فنی معتقدند مرز صعود و نزول قیمت دلار هرات در ۶۰ هزار و ۸۰۰ تومان است. اگر نرخ دلار امروز بالای این سطح تثبیت دهد می‌تواند برای شکستن مرز مقاومت ۶۱ هزار و ۲۰۰ تومان تلاش کند و برعکس.
مرز صعود و نزول دلار

مخاطب ۲۴- بازار ارز و سکه از سه‌شنبه هفته گذشته به کف حمایتی رسیده و در دامنه مشخص درحال نوسان است. در روز دوشنبه بازار به سمت مرز‌های مقاومتی حرکت کرد، اما در روز بعد یعنی در معاملات سه‌شنبه بازار ارز و سکه جان صعود نداشتن و از مرز مقاومتی عقب نشستند. به عقیده تحلیلگران تا زمانیکه بازار ارز و سکه از مرز حمایت و مقاومت خود خارج نشود روند جدید شکل نمی‌گیرد و به استراحت می‌پردازد، از منظر آن‌ها قیمت دلار با نوسان رفت و برگشتی معامله‌گران را خسته خواهد کرد.
قیمت دلار که در روز دوشنبه به بالای مرز مقاومت ۶۰ هزار و ۸۰۰ تومان رفته بود در روز سه‌شنبه از این مرز عقب نشست. قیمت دلار هرات روز سه‌شنبه را در ۶۰ هزار و ۸۰۰ تومان شروع کرد و در نیمه دوم با روند نزول در بازار درهم، با کاهش تا ۶۰ هزار و ۶۰۰ تومان پایین آمد. در نهایت قیمت دلار هرات در معاملات روزانه به ۶۰ هزار و ۷۰۰ تومان رسید.

قیمت درهم امارات با معاملات را با گپ منفی شروع کرد و در نیمه اول در عدد ۱۶ هزار و ۷۰۰ تومان ثابت ماند. در ادامه و در نیمه دوم قیمت درهم امارات با کاهش ۵۰ تومانی در ۱۶ هزار و ۶۵۰ تومان به کار خودش پایان داد. قیمت دلار برآورد شده از درهم ۶۱ هزار و ۱۰۵ تومان برآورد می‌شود. بر این اساس حباب دلاری درهم منفی شده و قیمت دلار در تهران بالای این سطح در معامله بود.

قیمت تتر در روز سه‌شنبه از ۶۱ هزار و ۵۰۰ تومان عقب نشست و به حوالی ۶۱ هزار و ۱۰۰ تومان رسید.

در روز سه‌شنبه بازار ارز و سکه منتظر تعیین تکلیف دو موضوع بودند. موضوع اول درمورد حمله اسرائیل به رفح و توافق آتش‌بس بین اسرائیل و غزه بود که خبر‌های متناقض در این باره در بازار زیاد شده است.

موضوع دوم سفر گروسی به ایران و صحبت‌های وی در وین و پس از خروج از ایران بود. به عقیده معامله‌گران اگر بازار ارز و سکه اگر در روز چهارشنبه صحبت‌های منفی گروسی در بازار مورد توجه قرار بگیرد می‌تواند به بازار نوسان دهد.

تحلیلگران فنی معتقدند مرز صعود و نزول قیمت دلار هرات در ۶۰ هزار و ۸۰۰ تومان است. اگر نرخ دلار امروز بالای این سطح تثبیت دهد می‌تواند برای شکستن مرز مقاومت ۶۱ هزار و ۲۰۰ تومان تلاش کند. نقطه خروج دلار از روند نزول و استراحت نیز همین مرز مقاومت است که اگربالای آن برود روند جدید شکل خواهد گرفت. در مقابل اگر قیمت دلار امروز در زیر ۶۰ هزار و ۸۰۰ تومان تثبیت دهد می‌تواند برای از دست دادن مرز حمایت ۶۰ هزار و ۲۰۰ تومان تلاش کند. کف محکم دلار هرات نیز حوالی ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان است که اگر از دست برود شاهد کف جدید در سال ۱۴۰۳ خواهیم بود. در معاملات پشت خطی البته قیمت دلار هرات زیر ۶۰ هزار و ۸۰۰ تومان بسته شده است.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان
ستاره کبدی ایران می‌گوید بعد از درخشش در چهار فصل اخیر توانسته عنوان گران‌ترین بازیکن جهان را در اختیار بگیرد.
پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس
چندسالی است که بازار خرید و فروش پرنده‌های شکاری و زینتی در ایران و صادرات آن به کشور‌های حاشیه خلیج فارس حسابی گرم شده است و صیادان پول‌های هنگفتی به جیب زده که البته سود بیشتر نصیب دلالانی است که پرندگان را از صیادان خریده و آن را در بازار‌های صادراتی به قیمت دلاری به فروش می‌رسانند.
افشاگری همسر قاتل الهه افشاگری همسر قاتل الهه
همسر سابق متهم به قتل الهه حسین‌نژاد، گذشته تاریک این قاتل را فاش کرد.
تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب
به گفته یک متخصص طب سنتی، از دیرباز در میان عامه مردم، باور‌های طبی و تغذیه‌ای نادرست زیادی شکل گرفته که متاسفانه این عقاید منسوخ تا به امروز هم در حال نشر و پخش است و یکی از گروه‌های فعال در دامن زدن به این تصورات و پندار‌های نادرست، افراد متخصص نمای منتسب به طب سنتی هستند که سبب بروز بدبینی‌هایی در افراد جامعه شده‌اند.
بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد
مدیرکل ثبت احوال استان کرمان از به دنیا آمدن بیست و هشتمین فرزند یک جانباز کهنوجی خبر داد.
۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند ۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند
رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.
بندری که یوسف را از پدرش ربود بندری که یوسف را از پدرش ربود
پدر یوسف جاویدی، یکی از جان باختگان در حادثه انفجار شهید رجایی در چهلمین روز درگذشت فرزندش، از مسئولین می‌خواهد به بازرسی‌ها و وظایفشان عمل کنند تا داستان «یوسف»‌ها هیچ گاه تکرار نشود.
برگزیده
صدای پای وزیر اقتصاد و توقف خصوصی سازی صدای پای وزیر اقتصاد و توقف خصوصی سازی
جلسه اخیر هیأت واگذاری با تصمیماتی جدید در خصوص فهرست شرکت‌های مشمول خصوصی‌سازی برگزار شد؛ تصمیماتی که شامل حذف موقت برخی بنگاه‌ها از فهرست واگذاری است و در عین حال، ابهاماتی درباره مسیر آینده این واگذاری‌ها ایجاد کرده است.
پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس
چندسالی است که بازار خرید و فروش پرنده‌های شکاری و زینتی در ایران و صادرات آن به کشور‌های حاشیه خلیج فارس حسابی گرم شده است و صیادان پول‌های هنگفتی به جیب زده که البته سود بیشتر نصیب دلالانی است که پرندگان را از صیادان خریده و آن را در بازار‌های صادراتی به قیمت دلاری به فروش می‌رسانند.
۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند ۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند
رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.
صفحه خبر بالای تصاویر