کد خبر: ۴۱۲۶۶
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۴
علی ابدالی در نشست با مدیران مناطق:

مهم‌ترین هدف بانک سینا در سال ۱۴۰۳ جذب منابع و افزایش سهم بازار است

سرپرست بانک سینا گفت: جذب منابع و افزایش سهم بازار بانک سینا، در رأس برنامه‌های کاری این بانک است.
مهم‌ترین هدف بانک سینا در سال ۱۴۰۳ جذب منابع و افزایش سهم بازار است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک سینا:علی ابدالی، سرپرست بانک سینا در نشست با اعضای هیئت‌عامل و مدیران مناطق این بانک گفت: اصلی‌ترین رکن برای ادامه حیات هر بانک، ورود منابع مالی است و در شرایط کنونی، اولویت و هدف اصلی بانک سینا، بهبود و تقویت روند جذب منابع است.

ابدالی افزود: بانک با منابع زنده است و به میزان منابع شناخته می‌شود و با تقویت منابع، سایر برنامه‌های بانک امکان پیاده‌سازی و تحقق بهتری پیدا می‌کنند.

وی تأکید کرد: در بانک سینا در شرایط فعلی، تغییری در سیاست‌ها، ساختار و برنامه‌های بانک نخواهیم داشت، اما در آینده با هم‌فکری مدیران و متناسب با نیاز‌های کسب‌وکاری جامعه، در صورت نیاز تغییرات سیاستی، ساختاری و عملیاتی رخ خواهد داد.

سرپرست بانک سینا تصریح کرد: امروزه در صنعت بانکداری، ارائه خدمات مطلوب به گروه‌های مشتریان در گرو تقویت زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و برنامه‌های نوین کسب‌وکاری بانک‌هاست که در این حوزه‌ها نیز به تلاش‌های جدی‌تری در مسیر توسعه و بهبود بانک نیاز داریم.

وی ضمن اشاره به سیاست‌های انقباضی و محدودیت‌های مرتبط با منابع و مصارف در شبکه بانکی، تأکید کرد: با وجود مدیران باتجربه و توانمند در بانک سینا ضرورت دارد با همدلی و همت مضاعف کلیه کارکنان، در جهت تحقق اهداف ترسیم‌شده گام برداریم.

در ادامه، چنگیز مروج، قائم‌مقام مدیرعامل بانک سینا طی سخنانی بر لزوم برنامه‌ریزی و جدیت کارکنان در جهت جذب منابع ارزان‌قیمت و تلاش در راستای بهینه‌سازی ترکیب منابع، تأکید کرد.

خلیل‌اله مهرابی، معاون بانکداری بانک سینا نیز گزارشی از وضعیت عملکرد مناطق بر اساس شاخص مانده منابع ارائه کرد و مدیران مناطق نیز دغدغه‌ها و مشکلات مناطق را مطرح کردند.

برچسب ها: بانک سینا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
روحانی: مذاکرات مستقیم و در سطح بالا معمولاً مفیدتر است روحانی: مذاکرات مستقیم و در سطح بالا معمولاً مفیدتر است
حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران در دوره‌های یازدهم و دوازدهم در دیدار نوروزی گفت: اینکه مذاکره مستقیم باشد یا غیرمستقیم، در شرایط مختلف متفاوت است. من در تجربه خودم همواره دیدم مذاکراتی مفیدتر است که مستقیم باشد.
هر یک نفر ۱۳۰ لیتر در شبانه‌روز هر یک نفر ۱۳۰ لیتر در شبانه‌روز
مدیرکل دفتر مدیریت مصرف شرکت آب و فاضلاب کشور از ابلاغ الگوی جدید مصرف آب برای ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بر مبنای الگوی تعیین شده در سال گذشته، ۵۲ درصد واحد‌های خانگی و ساختمانی در کل کشور، کمتر از الگو و ۴۸ درصد بالای الگوی تعیین شده، مصرف آب داشتند.
عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید
ساخت عکس به سبک استودیو جیبلی این روز‌ها به یکی از جذاب‌ترین ترند‌های دنیای دیجیتال تبدیل شده است. ترکیب جادوی انیمه‌های میازاکی با هوش مصنوعی مدرن، تجربه‌ای بی‌نظیر از هنر، تخیل و تکنولوژی را برای کاربران فراهم می‌کند.
عراقچی: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است عراقچی: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است
عراقچی وزیر امور خارجه گفت: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است. اگر طرف مقابل هم از همین موضع وارد شده باشد ان‌شالله شانسی برای یک تفاهم اولیه که منجر به یک مسیر مذاکراتی شود وجود خواهد داشت.
بازگشت مسی به بارسلونا منتفی شد بازگشت مسی به بارسلونا منتفی شد
اتلتیک خبر داد لیونل مسی در آستانه تمدید قراردادش با باشگاه اینترمیامی است.
پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی
مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام داد.
شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟ شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟
کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر از مدیریت باشگاه خواسته است که تیمی قدرتمند را برای فصل آینده تشکیل بدهد.
برگزیده
رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد
علی دهقان کیا، رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران جزئیات مربوط به رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی را تشریح کرد.
سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک
آخرین داده‌ها نشان می‌دهد که مدیرعامل شرکت‌های تسلا، اسپیس‌ایکس و ایکس (توییتر سابق)، در یک سقوط بی‌سابقه، ۱۲۱ میلیارد دلار از ثروت خود را در سال ۲۰۲۵ از دست داده است.
۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد ۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد
مدیر کل مرکز تأمین مالی معاونت علمی از طراحی ۶ الگوی تأمین مالی شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و به تشریح جزییات این برنامه‌ها پرداخت.
صفحه خبر بالای تصاویر