کد خبر: ۴۱۲۶۳
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۱

درخشش تیم کاراته بیمه تعاون در مسابقات گرندپری جمهوری چک ۲۰۲۴

تیم بیمه تعاون در مسابقات گرند پری کاراته کشور جمهوری چک با مربیگری هادی عرب، عملکرد برجسته‌ای از خود نشان داد.
درخشش تیم کاراته بیمه تعاون در مسابقات گرندپری جمهوری چک ۲۰۲۴

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون:تیم بیمه تعاون در مسابقات گرند پری کاراته کشور جمهوری چک با مربیگری هادی عرب، که در روز یکشنبه ۱۶ اریبهشت برگزار شد؛ عملکرد برجسته‌ای از خود نشان داد.

در این رویداد، محمود نعمتی در وزن مثبت ۸۴ کیلوگرم، صالح اباذری در وزن اوپن و مرتضی نعمتی در وزن ۷۵ کیلوگرم، هر سه به کسب مدال طلا رسیدند.

در بخش تیمی نیز تیم سه نفره بیمه تعاون موفق به کسب مقام قهرمانی شد و توانست نام خود را به عنوان یکی از برترین تیم‌های کاراته در سطح بین‌المللی مطرح کند.

این موفقیت‌ها نشان‌دهنده تعهد و تخصص بالای تیم و بیمه تعاون را به عنوان یکی از پیشگامان حمایت از ورزش‌های رزمی در سطح جهانی معرفی می‌کند.

برچسب ها: بیمه تعاون
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
وزیر علوم: تخلفات جذب دانشجویان بین‌الملل پیام‌نور پیگیری می‌شود وزیر علوم: تخلفات جذب دانشجویان بین‌الملل پیام‌نور پیگیری می‌شود
وزیر علوم با تأیید بلاتکلیفی حدود ۷۰۰ دانشجوی بین‌الملل پیام‌نور اعلام کرد تخلفات مسئولان در جذب غیرقانونی آنان پیگیری قضایی خواهد شد و کارگروهی ویژه برای رفع مشکلات تشکیل شده است.
غریب‌آبادی: خزر محور انرژی منطقه و توسعه گردشگری غریب‌آبادی: خزر محور انرژی منطقه و توسعه گردشگری
معاون امور حقوقی و بین‌المللی ایران در امور خزر با تأکید بر اهمیت انرژی و شیلات این پهنه آبی، توسعه گردشگری و همکاری مشترک استان‌های ساحلی را ضرورتی راهبردی دانست.
عراقچی: رابطه ایران با روسیه راهبردی است عراقچی: رابطه ایران با روسیه راهبردی است
وزیر خارجه با تأکید بر استراتژیک بودن روابط تهران و مسکو اعلام کرد همکاری با کشور‌های حوزه خزر در حوزه انرژی، ترانزیت و گردشگری در سطحی بی‌سابقه در حال گسترش است.
کارشناس روس: راه توافق با ایران از تجدیدنظر خواهی غرب می‌گذرد کارشناس روس: راه توافق با ایران از تجدیدنظر خواهی غرب می‌گذرد
یک کارشناس برجسته روسی تأکید کرد دستیابی به توافق‌های جدید با ایران تنها زمانی ممکن است که آمریکا و اروپا در مواضع خود بازنگری کرده و انعطاف بیشتری نشان دهند.
تاکید دوباره حزب اتحاد ملت بر حمایت از پزشکیان تاکید دوباره حزب اتحاد ملت بر حمایت از پزشکیان
حزب اتحاد ملت بار دیگر حمایت خود از مسعود پزشکیان را اعلام کرد و در عین حال با ابراز نگرانی از افزایش آمار خودکشی‌ها، خواستار مداخله فوری متخصصان برای مهار این بحران شد.
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف گازوئیل؛ زنگ خطر قاچاق سوخت کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف گازوئیل؛ زنگ خطر قاچاق سوخت
معاون وزیر نفت از کاهش روزانه ۴ میلیون لیتر مصرف گازوئیل خبر داد و هشدار داد که قاچاق سوخت، علاوه بر خسارت اقتصادی، پیامدهای اجتماعی و امنیتی گسترده‌ای در مناطق مرزی دارد.
ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم
مقام‌های محلی کنگو اعلام کردند فرو ریختن پل موقت در معدن کبالت کالاندو در ایالت لوالابا جان دست‌کم ۳۲ کارگر معدن را گرفت.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر