کد خبر: ۴۱۲۶
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۶

کنکور ۲ بار در سال برگزار می‌شود

رئیس سازمان سنجش با اشاره به تغییرات کنکور ۱۴۰۱ گفت: از این به بعد کنکور حداقل دو بار در سال برگزار می‌شود.

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از تابناک جوان، عبدالرسول پورعباس رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در نخستین نشست خبری خود با رسانه‌ها در تشریح جزئیات برگزاری کنکور ۱۴۰۱، گفت: در سه سال آینده آزمون‌ها هوشمند می‌شود و سازوکار جدیدی مبتنی بر فناوری‌های جدید علمی طراحی خواهد شد.

 

کنکور ۲ بار در سال برگزار می‌شود


وی با اشاره به تحول اساسی در کنکور سال ۱۴۰۱ عنوان کرد: دفترچه‌های سؤال و پاسخنامه‌ها تغییر خواهد کرد، دفترچه‌ها سه برابر خواهند شد و مدت زمانی که دفترچه‌ها در اختیار داوطلبان قرار خواهد گرفت حداکثر ۸۰ دقیقه است. همچنین تعداد سؤالات در برخی دروس ۵ یا ۶ سؤال کمتر، اما محتوایی می‌شود.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره امنیت کنکور گفت: گروهی در حال سازماندهی و برنامه‌ریزی برای دریافت مبالغ هنگفت از مردم هستند، مردم به این افراد اعتماد نکنند و توجه داشته باشند که امنیت کنکور ۱۴۰۱ قطعا بیشتر از سال‌های گذشته خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه کنکور در سال چند بار برگزار خواهد شد، متذکر شد: مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی بر برگزاری ۲ بار کنکور در سال تاکید دارد در حالی که ما برنامه داریم که بتوانیم حداقل ۲ بار فرایند آزمون را برگزار کنیم همچنین می‌توانیم در تعامل با وزارت آموزش و پرورش تمام آزمون‌های این وزارتخانه را به شکل هوشمند می‌توانیم برگزار کنیم و سوالات هوش مصنوعی ارائه و تصحیح می‌شود.
پور عباس متذکر شد: به کمک آزمون‌های هوشمند از سال ۱۴۰۳ کنکور هوشمند و ماهانه یک بار برگزار می‌شود و هر داوطلب می‌تواند در دو مورد از این آزمون‌ها شرکت کند، سنجش متعدد خواهد بود، اما پذیرش یک مرتبه صورت خواهد گرفت.
وی ادامه داد: در حال حاضر نتایج ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی و ۴۰ درصدی کنکور ملاک پذیرش در دانشگاه‌های کشور خواهد بود، آزمون کنکور نیز دیگر به صورت ۴ ساعته و پراسترس برگزار نمی‌شود، بلکه در طول سال چندین بار با آرامش و حساسیت بالاتر برگزار می‌شود همچنین در چند مرحله برگزاری آزمون کنکور، داوطلبان فرصتی برای ترمیم دارند که همین مسئله استرس آن‌ها را به حداقل می‌رساند. پورعباس در مورد طراحی سوالات کنکور گفت: از این پس اساتید و معلمان کل کشور می‌توانند طراح سوالات کنکور باشند. سامانه هوشمندی طراحی شده است که در اختیار افراد قرار می‌گیرد و بر اساس استاندارد‌هایی که در اختیارشان قرار می‌گیرد، سوالات را طراحی و ارسال می‌کنند که پس از ممیزی در دسته‌های خیلی آسان تا خیلی سخت تقسیم می‌شود و در سامانه قرار می‌گیرد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۲ تیر) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
صفحه خبر بالای تصاویر