کد خبر: ۴۱۲۵
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۵

رئيس اسكودا: اگر واقعاً حامی استقلال وكلا هستيد، لوازم آن را رعايت كنيد

سازمان سنجش و آموزش کشور متاسفانه باز هم -پس از استعلام از معاون حقوقی و امور مجلس قوه‌ی قضاییه- از انتشار آگهی آزمون سر باز زد.
رئيس اسكودا: اگر واقعاً حامی استقلال وكلا هستيد، لوازم آن را رعايت كنيد

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از تابناک، مروز اسکودا اعلام کرد باوجود مطالبه‌ی جدی داوطلبان آزمون کارآموزی وکالت ۱۴۰۰ مبنی بر تعیین تکلیفِ هرچه سریع‌تر این آزمون، تصمیم هیات عمومی اتحادیه‌ی سراسری کانون‌های وکلای دادگستری بر انتشار آگهی و توافق سه‌جانبه میان نمایندگان نهاد وکالت، سازمان سنجش آموزش کشور و معاونت حقوقی و امور مجلس قوه‌ی قضاییه، در جلسه‌ی روز چهارشنبه ۲۳ دی‌ماه ۱۴۰۰، سازمان سنجش و آموزش کشور متاسفانه باز هم -پس از استعلام از معاون حقوقی و امور مجلس قوه‌ی قضاییه- از انتشار آگهی آزمون سر باز زد. اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری (اسکودا) با انتشار تصویر نامه معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور، از خودداری این سازمان از انتشار آگهی آزمون وکالت ۱۴۰۰ خبر داد.

 

رئيس اسكودا: اگر واقعاً حامی استقلال وكلا هستيد، لوازم آن را رعايت كنيد



به گزارش «تابناک» امروز اسکودا اعلام کرد باوجود مطالبه‌ی جدی داوطلبان آزمون کارآموزی وکالت ۱۴۰۰ مبنی بر تعیین تکلیفِ هرچه سریع‌تر این آزمون، تصمیم هیات عمومی اتحادیه‌ی سراسری کانون‌های وکلای دادگستری بر انتشار آگهی و توافق سه‌جانبه میان نمایندگان نهاد وکالت، سازمان سنجش آموزش کشور و معاونت حقوقی و امور مجلس قوه‌ی قضاییه، در جلسه‌ی روز چهارشنبه ۲۳ دی‌ماه ۱۴۰۰، سازمان سنجش و آموزش کشور متاسفانه باز هم -پس از استعلام از معاون حقوقی و امور مجلس قوه‌ی قضاییه- از انتشار آگهی آزمون سر باز زد. متن پاسخ سازمان سنجش آموزش کشور به اتحادیه‌ی سراسری کانون‌های وکلا و پاسخ معاونت حقوقی و امور مجلس قوه‌ی قضاییه به استعلام این سازمان در خصوص آزمون وکالت، جهت استحضار داوطلبان گرامی آزمون وکالت ۱۴۰۰ و کانون‌های وکلای سراسر کشور منتشر می‌گردد.

گفتنی‌ست اسکودا روز ۶ بهمن‌ماه متن آگهی آزمون وکالت ۱۴۰۰ ارسال شده به سازمان سنجش را منتشر کرده و اعلام داشته بود انتشار و تعیین زمان ثبت نام به سازمان سنجش محول شده است.

 

رئيس اسكودا: اگر واقعاً حامی استقلال وكلا هستيد، لوازم آن را رعايت كنيد


پاسخ سازمان سنجش به اسکودا

برادر گرامی جناب آقای دکتر کوشا

رئیس محترم اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران

باسلام و احترام عطف به نامه شماره ۱۰۷۳ مورخ ۱۴۰۰/۱۱/۰۵ درخصوص آگهی شرایط و ضوابط برگزاری آزمون کارآموزی وکالت آن اتحادیه در سال ۱۴۰۰، به پیوست نامه شماره ۹۰۰۰/۱۷۳۸۷/۵۰۰ مورخ ۱۴۰۰/۱۱/۰۶ معاون محترم حقوقی و امور مجلس قوه قضائیه مبنی بر لزوم رعایت تمامی موارد درج شده در نامه شماره ۹۰۰۰/۱۶۵۸۶/۵۰۰ مورخ ۱۴۰۰/۱۰/۲۵ جهت اطلاع و اقدام لازم ارسال می‌شود. خواهشمند است پس از اصلاح اطلاعیه مذکور، نتیجه به این سازمان اعلام تا اقدام لازم بعمل آید.

با تقدیم احترام

رضا محمدی

معاون امور آزمون‌ها

پاسخ استعلام سازمان سنجش از معاون حقوقی قوه قضاییه

جناب آقای دکتر خدایی

رئیس محترم سازمان سنجش و آموزش کشور

سلام علیکم با احترام بازگشت به نامه شماره ۸۹۰۹۰ مورخ ۱۴۰۰/۱۱/۵ و پیرو مکاتبات پیشین با موضوع انتشار آگهی آزمون متقاضیان دریافت پروانه کارآموزی وکالت دادگستری و لزوم رعایت قوانین و مقررات مربوط در فرآیند برگزاری آزمون مذکور از جمله موارد درج شده در نامه شماره ۹۰۰۰/۱۶۵۸۶/۵۰۰ مورخ ۱۴۰۰/۱۰/۲۵ ارسالی از این معاونت تاکید می‌گردد

نور الله قدرتی

معاون حقوقی امور مجلس قوه قضاییهرئیس اسکودا: اگر واقعاً حامی استقلال وکلا هستید، لوازم آن را رعایت کنید

چندی پیش رئیس اتحادیه‌ی سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران در هیأت عمومی بطور فوق العاده که با حضور هیأت مدیره کانون‌های وکلای دادگستری کشور برگزار شد، بر ضرورت حفظ استقلال نهاد وکالت، چنان‌که در قانون نیز معین شده است، تاکید کرد.

دکتر جعفر کوشا در جلسه‌ی هیات عمومی اتحادیه‌ی سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران گفت: همان طور که می‌دانید نهاد وکالت امروز در شرایط خاصی قرار گرفته و تحت فشار است؛ البته طبیعی است که نهادی مدنی مانند کانون وکلای دادگستری که مدافع حقوق مردم است در فراز و فرود‌هایی قرار گیرد. چراکه دفاع از حقوق مردم و مستقل‌بودن هزینه دارد و باید هزینه داد تا استقلال و آزادگی را حفظ کرد.

کوشا همچنین بیان کرد: در طول تاریخ آزادی و استقلال از مفاهیمی بوده است که جویندگان آن قبول هزینه کردند. هیچ استقلالی بی‌هزینه نیست، اما هزینه‌ای مقبول است که توام با فایده و آثار باشد. ما امروز در شرایطی قرار گرفتیم که برای استقلال خودمان باید هزینه بپردازیم و چنین خواهیم کرد.

او تصریح کرد: این استقلال ارزش گران‌سنگی است که از گذشتگان به ما ارث رسیده است و باید امانتدار خوبی برای آن باشیم و آن را به نسل آینده برسانیم.

کوشا اظهار کرد: امروز مردم شاهد مبارزه‌ی ما برای استقلال هستند و نگاه می‌کنند که آیا در دفاع از استقلال خودمان که به نفع ملت، کشور و نظام قضایی کشور است پایداری داریم؟

او ادامه داد: یکی از موضوعاتی که با آن مواجه هستیم این است که برخی مسئولان همواره در مقام حرف و در سخنرانی‌های خود مدعی هستند که استقلال کانون وکلا را قبول دارند و در ملاقات‌هایی هم که ما با آن‌ها داشته‌ایم، چه در گذشته و چه امروز، هیچ‌گاه نگفته‌اند که استقلال را قبول ندارند بلکه همواره می‌فرمایند استقلال نهاد وکالت جزء افتخار نظام حقوقی و قضایی ایران است.

کوشا در ادامه تصریح کرد:، اما باید از ایشان پرسید تا چه میزان به باور خود از استقلال نهاد وکالت عمل می‌کنند و این خود شرط است.

رئیس اسکودا در بخش دیگری از سخنانش گفت: انتخاب تربیت کارآموز یکی از موضوعات مطرح و مرتبط با استقلال نهاد وکالت است. یعنی آموزش و تربیت و انتخاب فرد باید توسط نهاد وکالت باشد؛ بنابراین، یکی از وجوه استقلال آزمون است، یعنی اگر آزمون مستقلی داشته باشیم، به‌تبع آن کارآموز پذیرفته‌شده در این آزمون نیز مستقل خواهد بود.

دکتر کوشا ادامه داد: استقلال نهاد وکالت به این معنا نیست که ما قوه‌ی قضاییه را قبول نداشته باشیم یا مثلاً با نظارت این قوه در حدود و ثغوری که قانون معین کرده مشکل داریم.

استقلال نهاد وکالت گامی موثر در راستای تحقق دادرسی منصفانه و عادلانه است و از این جهت، این استقلال اتفاقاً بیش از همه به نفع قوه‌ی قضاییه است. استقلال یعنی ما اختیار داشته باشیم همکارمان را خود انتخاب کنیم، آزمون را خودمان برگزار کنیم. آقایان اگر واقعاً چنان‌که می‌گویند با استقلال ما مشکلی ندارند و چه‌بسا طرفدار استقلال ما هستند، چرا در آزمون دخالت می‌کنند؟

او در پایان تصریح کرد: اگر قبول دارید نهاد وکالت مستقل است، باید استقلال را در موارد مختلف به رسمیت بشناسید، نه اینکه بخواهید در واژه‌واژه‌ی آگهی برگزاری آزمون هم دخالت کنید و مانع برگزاری آزمونی شوید بیش از هشتادهزار نفر منتظر برگزاری آن هستند و برای قبولی در آن تلاش کرده‌اند.

 
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.