کد خبر: ۴۱۲۴۲
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۳

سازمان ملل: اسرائیل مانع از ورود ما به گذرگاه رفح شده است

سخنگوی سازمان ملل اعلام کرد مقام‌های رژیم صهیونیستی مانع از ورود اعضای این سازمان به گذرگاه رفح شده‌اند.
سازمان ملل: اسرائیل مانع از ورود ما به گذرگاه رفح شده است

مخاطب۲۴- «ینس لایرکه» سخنگوی دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل امروز (سه‌شنبه) در کنفرانس مطبوعاتی در ژنو اظهار کرد: ما در حال حاضر در گذرگاه رفح حضور نداریم چراکه دفتر «کوگات» (دفتر هماهنگی امور کابینه اسرائیل در اراضی فلسطینی) به ما اجازه ورود به این منطقه را که گذرگاه اصلی کمک‌های بشردوستانه است، نداد.

به گزارش خبرگزاری رسمی فلسطین «وفا»، این مقام سازمان ملل در ادامه گفت: حجم ذخایر سوخت در نوار غزه تنها برای مدتی کافی است و طولانی شدن مدت ممنوعیت انتقال سوخت به غزه، عملیات امدادرسانی انسانی را مختل می‌کند.

ارتش رژیم اشغالگر صهیونیستی بامداد امروز وارد گذرگاه رفح شد و آن را به شکل کامل مسدود کرد که در نتیجه آن عبور و مرور مسافران و کمک‌رسانی‌ها به نوار غزه مختل شده است.

خبرنگار «وفا» هم گزارش داد که خودرو‌های زرهی ارتش اشغالگر بامداد امروز همزمان با حملات شدید توپخانه‌ای به ساختمان‌های گذرگاه رفح، به آن یورش آورده و آن را به شکل کامل اشغال کردند و مانع از عبور مسافران، به‌ویژه بیماران و زخمی‌ها و انتقال کمک‌های بشردوستانه و نیز کمک‌های انباشته شده برای ساکنان مناطق شمالی و جنوبی نوار غزه شدند؛ اقدامی که قحطی و خطر جدی را برای بیماران ایجاد می‌کند.

برچسب ها: سازمان ملل
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت
نخست‌وزیر لوکزامبورگ اعلام کرد کشورش دولت فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و هدف این اقدام را حمایت از روند دیپلماسی برای پایان مناقشه خاورمیانه دانست.
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
برگزیده
دیدار علی لاریجانی با ولیعهد عربستان در ریاض + جزئیات دیدار علی لاریجانی با ولیعهد عربستان در ریاض + جزئیات
دکتر علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان و محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در ریاض با یکدیگر دیدار کردند.
ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد! ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد!
وزیر خارجه آمریکا گفت: ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد.
مذاکره مستقیم به معنی پذیرش شرایط طرف مقابل نیست مذاکره مستقیم به معنی پذیرش شرایط طرف مقابل نیست
فیض الله عرب‌سرخی: وزارت امور خارجه باید به جایگاه واقعی خود بازگشته و سیاست خارجه منسجم گردد، همچنین مذاکره مستقیم به علت انتقال روشن و بدون واسطه‌ پیام‌ها اثر گذاری بیشتری دارد
صفحه خبر بالای تصاویر