کد خبر: ۴۱۲۳۱
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۱

اسبقیان: کرامت بانوان ایرانی باید حفظ شود

معاون قهرمانی وزارت ورزش و جوانان گفت: هدف و نیت این نیست که زنان به ورزشگاه نیایند، اما کرامت زن ایرانی نباید خدشه‌دار شود و جلساتی را در این مورد داریم.
اسبقیان: کرامت بانوان ایرانی باید حفظ شود

مخاطب24:محمدشروین اسبقیان، معاون قهرمانی وزارت ورزش و جوانان در حاشیه مراسم تجلیل از مدال‌آوران ورزش ایران بیان کرد: پاداش قهرمانان در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ توسط رییس جمهور پرداخت شد. همچنین نفراتی که در بازی‌های آسیایی و پارآسیایی هانگژو مدال گرفتند نیز پاداش خود را دریافت کردند. بهترین موقع برای پرداخت پاداش‌ها بود، چون در سال منتهی به المپیک و پارالمپیک هستیم و انگیزه در قهرمانان ایجاد می‌شود.

اسبقیان در مورد برگزاری انتخابات فدراسیون‌ها گفت: ۱۷ فدراسیون به صورت سرپرستی داشتیم که انتخابات ۱۰ فدراسیون برگزار شد. هفت فدراسیون باقی مانده و انتخابات آن‌ها نیز نهایتا تا مرداد برگزار می‌شود. البته تا دهه اول خرداد تکلیف چند فدراسیون مانند ژیمناستیک، ووشو، انجمن‌های ورزشی و شطرنج مشخص می‌شود. تا پایان مرداد فدراسیونی با سرپرست نخواهیم داشت.

او در مورد تعیین پاداش مدال آوران المپیک تاکید کرد: در روز‌های آتی جلساتی را برگزار خواهیم کرد و پاداش توسط وزیر ورزش و جوانان مشخص می‌شود.

اسبقیان در مورد جلسه با تاج رییس فدراسیون فوتبال برای حضور زنان در ورزشگاه تصریح کرد: با توجه به اتفاقاتی که رقم خورد، احترام و کرامت بانوان ایرانی باید حفظ شود و برای اینکه خدشه‌دار نشود، وزیر ورزش به رییس فدراسیون دستور داد تا بررسی لازم را انجام دهد. همچنین به معاونت قهرمانی دستور ویژه داد که تا حصول نتیجه این موضوع بسیار پر اهمیت فرهنگی را پیگیری کند. جلسه‌ای در خدمت آقای تاج بودیم و ان‌شاءالله این هفته جلسات دیگری برگزار می‌کنیم و تصمیماتی در این خصوص گرفته می‌شود. مدیران، مربیان و هواداران باید دغدغه‌های فرهنگی داشته باشند، چون اقلاب ما انقلاب فرهنگی بود.

معاون قهرمانی وزارت ورزش در مورد اینکه گفته می‌شود ممکن است فضا به این سمت برود که بانوان دیگربه ورزشگاه‌ها نیایند، گفت: دولت محترم توجه ویژه‌ای به بانوان دارد. قطعا هدف و نیت این نیست، اما بالاخره زیر ساخت‌ها باید آماده شوند و همه عوامل باید این دغدغه فرهنگی را به صورت جدی مورد توجه قرار دهند. جا‌هایی که خط قرمز رعایت نمی‌شود قطعا آسیب‌زاست. همه ما باید کمک کنیم که کرامت زن مسلمان ایرانی مورد حمایت قرار بگیرد و خدشه‌دار نشود.

او در مورد مشکلات وارد کردن VAR هم تاکید کرد: تعامل خوبی داریم و مشکلی در این مورد با فدراسیون نداریم. آقای تاج با مجموعه وزارت ورزش تعامل خوبی دارد و نگرانی در این مورد نداریم و اگر موردی باشد در جلسات حل و فصل می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد
با کاهش اعتراضات خیابانی در نپال، قاضی پیشین و چهره برجسته سیاسی، سوشیلا کارکی، به عنوان نخست‌وزیر موقت این کشور منصوب شد.
شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت
تصاویر تازه از حضور ترامپ در سالگرد ۱۱ سپتامبر با نشانه‌هایی از افتادگی صورت، موجی از گمانه‌زنی‌ها درباره سکته مغزی جزئی او برانگیخت.
عراقچی راهی دوحه شد عراقچی راهی دوحه شد
وزیر خارجه ایران امروز برای حضور در نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی وارد دوحه شد.
برگزیده
شرایط استقلال از سال گذشته بهتر است شرایط استقلال از سال گذشته بهتر است
حجت نظری: استقلال امسال شرایط بهتری دارد؛ در شرایط سخت، فوتبال دلخوشی مردم است و امیدوار هستم استقلال به قهرمانی و همچنین ستاره سوم برسد.
توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری
در حال حاضر بازیکن زیر نظر پزشک و فیزیوتراپیست تیم، برنامه‌های تمرین و فیزیوتراپی را دنبال می‌کند و کادر فنی همه روزه در جریان روند کار قرار می‌گیرد
ماتیا دی‌شیلیه مدافع سابق یونتوس هم پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد ماتیا دی‌شیلیه مدافع سابق یونتوس هم پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد
شنیده‌ها حاکی از آن است که پرسپولیس پیشنهاد دو میلیون دلاری برای جذب این بازیکن ارائه داده که عدد قابل‌توجهی برای او محسوب می‌شود اما دی‌شیلیه حتی با این عدد نیز تمایلی به انجام این انتقال نشان نداده است
صفحه خبر بالای تصاویر