کد خبر: ۴۱۲۲۹
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۵

دولت برنامه‌ای برای واگذاری تعیین حقوق کارگران به مجلس ندارد

بهادری‌جهرمی در پاسخ به سوالی درباره نظر وزیر کار درخصوص واگذاری مرجع تعیین حقوق کارگران به مجلس تصریح کرد: دولت هیچ تصمیمی در این زمینه نگرفته و به سه‌جانبه‌گرایی معتقد است. تضمین حقوق کارگر و کارفرما در گروی سه‌جانبه‌گرایی خواهد بود.
دولت برنامه‌ای برای واگذاری تعیین حقوق کارگران به مجلس ندارد

مخاطب۲۴- علی بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران طی سخنانی ضمن آرزوی شفا برای بیماران مبتلا به بیماری‌های خاص به‌مناسبت فرا رسیدن روز جهانی این بیماران، به اقدامات دولت در این زمینه اشاره و بیان کرد: دولت صندوقی را برای حمایت و درمان بیماری‌های خاص تشکیل داد و سال اول دولت، ۵ هزار میلیارد تومان تأمین منابع صورت گرفت و سال گذشته نیز ۷ همت منابع تخصیص داده شد.
وی افزود: ۲۳۴ قلم داروی خاص تحت پوشش بیمه هستند، ۱۰۷ بیماری نادر تحت پوشش بیمه قرار گرفتند و کاشت حلزون شنوایی در این دولت رایگان شد. هم‌چنین برای ارتقای عملکرد در این حوزه‌ها، برنامه‌ریزی شده و عملیاتی خواهد شد.

سخنگوی دولت عنوان کرد: با توجه به آغاز دهه کرامت، رییس‌جمهور به استان قم سفر خواهند داشت و این پانزدهمین سفر استانی ایشان در دور دوم است.

بهادری‌جهرمی خاطرنشان کرد: دور دوم انتخابات در ۱۵ استان برای تعیین تکلیف ۴۵ کرسی مجلس برگزار خواهد شد و در ۸ حوزه انتخابیه انتخابات تمام الکترونیک خواهند داشت. حدود ۲۵ هزار دستگاه الکترونیکی توزیع شده تا در برگزاری شاهد سهولت رأی‌گیری باشیم. امیدواریم به صورت پرشور در این مرحله از انتخابات هم حضور یابند.

وی گفت: نمایشگاه بین‌المللی کتاب از فردا تا ۲۹ اردیبهشت‌ماه در مصلای تهران با حضور ۲۶۰۰ ناشر داخلی و ۱۰۰ ناشر خارجی برپا خواهد بود. هم‌چنین بیش از ۳۶۰ کتابفروشی هم به صورت مجازی در نمایشگاه فعال هستند. کشور یمن میهمان ویژه این نمایشگاه است.

سخنگوی دولت اظهار داشت: هم‌چنین از امروز تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه در پارک فناوری پردیس شاهد برگزاری نمایشگاه اینوتکس با حضور بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان هستیم و پیش‌بینی می‌شود بیش از ۱۰۰ هزار بازدیدکننده به این نمایشگاه بروند و بیش از ۲۰ کشور جهان در این نمایشگاه حضور خواهند داشت.

بهادری‌جهرمی در پاسخ به سوالی درخصوص مصوبه کنترل و ساماندهی اجاره بهای مسکن و برنامه‌های دولت در این زمینه بیان کرد: این طرح با همکاری دولت به تدوین رسید و لایحه‌ی دولت با طرح مجلس تلفیق شد و از نمایندگان نیز قدردانی می‌کنیم که در پیشبرد تصویب این طرح همکاری داشتند. این طرح در حوزه بازار مسکن و اجاره بها کمک خواهد کرد و ضمانت اجرا‌های خوبی پیش‌بینی کرده و امکان نظارت موثر بر حوزه بنگاه‌های املاک و فعالان این حوزه را فراهم خواهد کرد. این مصوبه به‌زودی با قید فوریت از سوی رییس‌جمهور ابلاغ خواهد شد. سال گذشته تولید و عرضه مسکن افزایش داشت و نظارت بیشتری بر بنگاه‌های املاک صورت گرفت و طرح نهضت ملی مسکن رشد بهتری داشت، پیش‌بینی می‌کنیم امسال بتوانیم بازار اجاره بها را بهتر از قبل کنترل کنیم.

وی در پاسخ به سوالی درباره نظر وزیر کار درخصوص واگذاری مرجع تعیین حقوق کارگران به مجلس تصریح کرد: دولت هیچ تصمیمی در این زمینه نگرفته و به سه‌جانبه‌گرایی معتقد است. تضمین حقوق کارگر و کارفرما در گروی سه‌جانبه‌گرایی خواهد بود. دولت در این موضوع لایحه‌ای ندارد.

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی درخصوص برنامه دولت برای اصلاح نظام بانکی و رفع ناترازی‌ها عنوان کرد: این مسأله در اولویت‌های دولت قرار دارد؛ سال گذشته نسبت به سه موسسه اعتباری تصمیم‌گیری شد و منحل شدند. هم‌چنین برای ۸ بانک ناترازی برنامه اسلامی پیش‌بینی شد و به صورت هفتگی و ماهیانه رصد می‌شود. اگر بانک‌های ناتراز طبق این برنامه حرکت نکنند، درباره آن‌ها تصمیم‌گیری خواهیم کرد.

بهادری‌جهرمی در پاسخ به سوال دیگری شنیده شدن برخی زمزمه‌ها برای احیای برجام و شروع مذاکرات گفت: نگاه دولت در این زمینه روشن بوده و مسیر جدی خنثی‌سازی تحریم‌ها به پیش می‌رود و دنبال می‌کنیم. نسبت بهم مذاکرات نیز باید گفت که ما هیچوقت قطع‌کننده نبودیم و باید طرف‌های دیگر نگاه خود را با توجه به وقایع روز تغییر دهند.

وی در پاسخ به سوالی عنوان کرد: هم‌اکنون ۲.۵ میلیون مسکن در فرآیند‌های مختلف ساخت قرار دارد؛ از میزان ۲۴۰ هزار واحد مسکن مهر که از قبل باقی‌مانده بود، حدود ۱۳۰ هزار واحد تحویل مردم شده است. این مسکن‌ها برای دولت بودجه ندارد و آورده‌ی اشخاص هم گرفته شده بوده و دولت باید برای آن منبع تخصیص دهد و بسازد که این کار را دنبال می‌کند.

سخنگوی دولت درخصوص تصمیم دولت برای تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی خاطرنشان کرد: این طرح با استقبال پرشور آحاد مردم و به ویژه در دهک‌های یک تا چهار استقبال ۹۰ درصدی و سایر دهک‌ها استقبال بیش از ۷۰ درصدی داشتند. در این طرح منابع مالی مستقیماً در سفره مردم خرج می‌شود و به افزایش سلامت غذایی کمک می‌کند. برای استمرار آن باید دید منابع اعتباری در بودجه که هم‌اکنون در مجلس است، امکان تامین اعتبار دارد یا نه؛ اگر این امکان تأمین بشود دولت از ادامه این طرح استقبال می‌کند؛ دولت این طرح را از جمله طرح‌های موفق قلمداد می‌کند و هر زمان که بتواند آن را اجرا کند، این کار را انجام خواهد داد.

برچسب ها: بهادری جهرمی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟ چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟
برخی از مردم با وجود ۸ ساعت خوابیدن در روز و ساعات خواب اضافی در تعطیلات از احساس خستگی شکایت دارند. راز این خستگی چیست؟
۵ دلیل درس نخواندن نوجوانان ۵ دلیل درس نخواندن نوجوانان
چرا فرزند نوجوانم درس نمی‌خواند؟ او را تشویق به درس خواندن می‌کنم، اما بیش‌تر وقتش را در بازی‌های کامپیوتری و شبکه‌های اجتماعی می‌گذراند.
بهترین کشور جهان برای پرورش یونیکورن بهترین کشور جهان برای پرورش یونیکورن
یک گزارش بین‌المللی نشان می‌دهد استرالیا به ازای هر دلار سرمایه‌گذاری، یونیکورن‌های بیشتری نسبت به هر کشور دیگری ایجاد می‌کند. برخلاف تصورات معمول، آمریکا در این بخش ضعیف‌تر از رقبا عمل کرده و چین نیز حضور چندان روشنی ندارد.
آقازاده‌ی حجت الاسلام کاظم صدیقی از زندان فرار کردند؟ آقازاده‌ی حجت الاسلام کاظم صدیقی از زندان فرار کردند؟
یکی از شایعات مورد اشاره که سرمایه‌گذاری زیادی برای جا انداختن آن در بین افکار عمومی صورت گرفته و از تریبون‌های مختلف در حال انتشار است شایعه فرار از زندان و یا صدور قرار وثیقه برای فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی است.
تمدید لغو پرواز‌ها تمدید لغو پرواز‌ها
مجید اخوان گفت: از تمامی هم‌میهنان درخواست می‌شود از مراجعه به فرودگاه‌های واقع در شمال، جنوب و غرب کشور از جمله فرودگاه مهرآباد و فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) خودداری کرده و اخبار مربوط به وضعیت پرواز‌ها را صرفاً از طریق منابع رسمی پیگیری کنند.
حمله لباس شخصی‌ها به کافه فوتبالیست معروف! حمله لباس شخصی‌ها به کافه فوتبالیست معروف!
وریا غفوری کاپیتان سابق استقلال که مدتی است کافه خود را راه‌اندازی کرده مدعی شده که لباس شخصی‌ها به یکی از شعبه‌های کافه‌اش در پونک، بلوار سردار جنگل در تهران حمله کرده‌اند.
اختلاف ترامپ و نتانیاهو، عملیات فریب بود اختلاف ترامپ و نتانیاهو، عملیات فریب بود
مدتی کوتاه پیش از تجاوز اسرائیل به خاک ایران، تمامی رسانه‌های اصلی جهان و حتی تحلیل‌گران مشهور، از اختلافات عمیق بین رئیس‌جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو در مورد ایران سخن می‌گفتند؛ اما حالا رسانه‌های آمریکایی اذعان کرده‌اند که تمامی این خبرها، عملیات «فریب» بوده است.
برگزیده
نتیجه نگرفتن از دیپلماسی منجر به جنگ ۱۲ روزه شد نتیجه نگرفتن از دیپلماسی منجر به جنگ ۱۲ روزه شد
ترک مخاصمه به شکل مشهود نیاز به پیوست دارد. یعنی اسرائیل دیگر حق نداشته باشد به حریم هوایی ایران تجاوز کرده و در داخل ایران اقدام به ترور کند. آتش بس واقعی حتماً توافقنامه‌هایی در پیوست دارد که ضمانت اجرایی تداوم آن است که ما این توافقات را نداریم.
چرا سفیر ایران مجبور به ترک کنفرانس خبری شد؟ + فیلم چرا سفیر ایران مجبور به ترک کنفرانس خبری شد؟ + فیلم
سبحانی، سفیر ایران در ارمنستان، دیروز در نشست خبری خود خواستار اخراج خبرنگار رادیو اروپای آزاد (رادیو آزادی) از جلسه شد.
آمریکا تلفن مقامات ایران درباره خسارات را شنود کرد آمریکا تلفن مقامات ایران درباره خسارات را شنود کرد
مکالمات شنود شده از مقام‌های ایرانی، میزان خسارت وارده از حملات آمریکا به برنامه هسته‌ای تهران را کمتر از آنچه انتظار می‌رفت نشان می‌دهند. روزنامه واشنگتن‌پست روز یکشنبه با استناد به اظهارات چهار منبع آگاه از اطلاعات محرمانه در حال گردش در دولت آمریکا این موضوع را گزارش داد.
صفحه خبر بالای تصاویر