کد خبر: ۴۱۲۲۷
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۹

خط و نشان کشیدن صهیونیست‌ها برای سازمان ملل

رژیم صهیونیستی از آمریکا خواسته است در صورتیکه سازمان ملل عضویت کامل کشور فلسطین را قبول کند، کمک‌های مالی سازمان را قطع کند.
خط و نشان کشیدن صهیونیست‌ها برای سازمان ملل

مخاطب۲۴- گیلاد اردان، نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل روز سه‌شنبه از آمریکا خواست در صورت تصویب قطعنامه‌ای مبنی بر اعطای عضویت کامل فلسطین، کمک مالی به این سازمان بین‌المللی و نهاد‌های آن را متوقف کند.

براساس گزارش الشرق، اردان ادعا کرد: پیش‌نویس قطعنامه‌ای در مجمع عمومی سازمان ملل که به رسمیت شناختن فلسطین برای عضویت کامل، با منشور سازمان بین‌المللی در تضاد است. در صورت تصویب آن (پیش‌نویس قطعنامه)، انتظار دارم آمریکا به طور کامل کمک مالی به سازمان ملل و نهاد‌های آن را متوقف کند. هرچند تصویب آن در مجمع عمومی چیزی را در صحنه تغییر نخواهد داد.

انتظار می‌رود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد طی روز جمعه، رای گیری در مورد پیش نویس قطعنامه‌ای که واجد شرایط بودن فلسطین برای عضویت کامل در این سازمان بین المللی را به رسمیت می‌شناسد و توصیه می‌کند که شورای امنیت موضوع را به طور مثبت بررسی کند، انجام شود.

وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی روز شنبه اعلام کرد که این رژیم روز یکشنبه سفرای کشور‌هایی را که به عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل رای مثبت دادند برای اعتراض فراخوانده است.

دیپلمات‌ها بر این باورند که ۱۹۳ عضو در مجمع عمومی سازمان ملل از تلاش فلسطین حمایت خواهد کرد، اما پس از ابراز نگرانی برخی دیپلمات‌ها در مورد متن فعلی، که حقوق و امتیازات بیشتری را علاوه بر عضویت کامل به فلسطینی‌ها اعطا می‌کند، همچنان می‌توان تغییراتی در پیش نویس ایجاد کرد.

از سوی دیگر، نیت ایوانز، سخنگوی نمایندگی آمریکا در سازمان ملل متحد گفت: دیدگاه آمریکایی‌ها همچنان ادامه دارد که راه تشکیل کشوری برای مردم فلسطین از مذاکرات مستقیم می‌گذرد.

آمریکا تاکنون بار‌ها تلاش فلسطین برای عضویت در سازمان را از حدود سال ۲۰۱۱ وتو کرده است و مانع عضویت این کشور در سازمان ملل و رسیدن به حق و حقوق خود شده است.

برچسب ها: نتانیاهو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی
جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران درباره جزئیات حریق نیروگاه برق در ستارخان اظهار داشت: این حادثه ساعت ۱۵:۳۲ امروز در محل اداره برق خیابان ستارخان به نیروهای آتش نشانی اطلاع داده شد و بلافاصله نیروهای ۲ ایستگاه به محل اعزام شدند. البته نیروهای اداره برق هم همزان در حال اطفای حریق بودن
هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟ هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟
امروز وحید هاشمیان سرمربی ابتدای فصل پرسپولیس که در پایان هفته هفتم و بعد از دیدار با ذوب آهن، جای خود را به اوسمار، سرمربی برزیلی پرسپولیس، داد، با استوری کردن مطلب وبسایت تابناک درباره مقایسه نتایج بین دو سرمربی، موضع خود را در قبال تغییرات فنی روی نیمکت تیم علنی کرد.
قیمت محصولات ایران‌خودرو امروز +جدول قیمت محصولات ایران‌خودرو امروز +جدول
آخرین قیمت محصولات ایران‌خودرو برای امروز دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در خصوص توقیف اموال محمد ساعدی‌نیا + فیلم توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در خصوص توقیف اموال محمد ساعدی‌نیا + فیلم
سخنگوی قوه قضاییه بیان کرد: پرونده محمد ساعدی‌نیا به‌دلیل دعوت مردم به مشارکت در اغتشاش و حمایت از آشوبگران در دادگستری قم تشکیل و وی بازداشت شده است وی ادامه داد: اموال، املاک و سهام او شناسایی و توقیف شده و در صورت اثبات خسارت، جبران از محل اموال وی علاوه بر مجازات قانونی انجام می‌شود.
ملیکای ۲۲ ساله قربانی جنایت مسافربر، تکرار الهه حسین نژاد ملیکای ۲۲ ساله قربانی جنایت مسافربر، تکرار الهه حسین نژاد
معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف جسد ملیکای ۲۲ ساله خبر داد که مفقودی او در راه بازگشت به خانه توسط خانواده‌اش اعلام شده بود.
بمباران مواضع داعش توسط جنگنده‌های اف-۱۶ عراق +ویدیو بمباران مواضع داعش توسط جنگنده‌های اف-۱۶ عراق +ویدیو
نیروی هوایی عراق با انجام چند حمله هوایی در بیابان‌های اطراف استان نینوا، تعدادی از عناصر گروه تروریستی داعش را هدف قرار داد و به هلاکت رساند.
ایران قهرمان فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد ایران قهرمان فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد
تیم ملی فوتسال ایران با پشت سر گذاشتن یکی از سخت‌ترین فینال های تاریخ و با برتری در ضربات پنالتی، برای چهاردهمین بار به عنوان قهرمانی جام ملتهای آسیا دست پیدا کرد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر