کد خبر: ۴۱۲۲۷
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۹

خط و نشان کشیدن صهیونیست‌ها برای سازمان ملل

رژیم صهیونیستی از آمریکا خواسته است در صورتیکه سازمان ملل عضویت کامل کشور فلسطین را قبول کند، کمک‌های مالی سازمان را قطع کند.
خط و نشان کشیدن صهیونیست‌ها برای سازمان ملل

مخاطب۲۴- گیلاد اردان، نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل روز سه‌شنبه از آمریکا خواست در صورت تصویب قطعنامه‌ای مبنی بر اعطای عضویت کامل فلسطین، کمک مالی به این سازمان بین‌المللی و نهاد‌های آن را متوقف کند.

براساس گزارش الشرق، اردان ادعا کرد: پیش‌نویس قطعنامه‌ای در مجمع عمومی سازمان ملل که به رسمیت شناختن فلسطین برای عضویت کامل، با منشور سازمان بین‌المللی در تضاد است. در صورت تصویب آن (پیش‌نویس قطعنامه)، انتظار دارم آمریکا به طور کامل کمک مالی به سازمان ملل و نهاد‌های آن را متوقف کند. هرچند تصویب آن در مجمع عمومی چیزی را در صحنه تغییر نخواهد داد.

انتظار می‌رود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد طی روز جمعه، رای گیری در مورد پیش نویس قطعنامه‌ای که واجد شرایط بودن فلسطین برای عضویت کامل در این سازمان بین المللی را به رسمیت می‌شناسد و توصیه می‌کند که شورای امنیت موضوع را به طور مثبت بررسی کند، انجام شود.

وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی روز شنبه اعلام کرد که این رژیم روز یکشنبه سفرای کشور‌هایی را که به عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل رای مثبت دادند برای اعتراض فراخوانده است.

دیپلمات‌ها بر این باورند که ۱۹۳ عضو در مجمع عمومی سازمان ملل از تلاش فلسطین حمایت خواهد کرد، اما پس از ابراز نگرانی برخی دیپلمات‌ها در مورد متن فعلی، که حقوق و امتیازات بیشتری را علاوه بر عضویت کامل به فلسطینی‌ها اعطا می‌کند، همچنان می‌توان تغییراتی در پیش نویس ایجاد کرد.

از سوی دیگر، نیت ایوانز، سخنگوی نمایندگی آمریکا در سازمان ملل متحد گفت: دیدگاه آمریکایی‌ها همچنان ادامه دارد که راه تشکیل کشوری برای مردم فلسطین از مذاکرات مستقیم می‌گذرد.

آمریکا تاکنون بار‌ها تلاش فلسطین برای عضویت در سازمان را از حدود سال ۲۰۱۱ وتو کرده است و مانع عضویت این کشور در سازمان ملل و رسیدن به حق و حقوق خود شده است.

برچسب ها: نتانیاهو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان
هواپیما در این فرود اضطراری با آسیب جدی مواجه شده است. مقام‌های محلی اعلام کردند که خلبان پیش از فرود، با نقص فنی در موتور روبه‌رو شده بود و به همین دلیل ناچار شد روی جاده بنشیند
نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی
نمایش «پیانیست» با خلق جهانی استعاری و بدن‌مند، تماشاگر را به فضایی می‌برد که در آن مرز میان انسان و میوه محو می‌شود و مفاهیم قدرت، آگاهی، فرسودگی و حقیقت در قالب شکل‌های تازه‌ای از زیست به صحنه درمی‌آیند. این اثر، نه صرفاً یک نمایش فانتزی، بلکه دستگاهی مفهومی است که از طریق دفرمه‌گی بدن‌ها و زبان، به ساختار‌های سلطه و میل در جهان انسانی طعنه می‌زند. کارگردان در این نمایش تلاش می‌کند اقتداری را که بی‌دلیل یا با دلیل مشکوک بر زندگی روزمره سایه انداخته، در قالب میوه‌هایی مجسم کند که در ظاهر شاداب‌اند، اما از درون گرفتار جبر‌های هستی‌شناسانه هستند.
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر