کد خبر: ۴۱۲۲۲
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۶

خودرو با شیشه دودی ۵۰ هزار تومان جریمه می‌شوند

سرهنگ محمد حسن ابراهیم‌پور، رئیس مرکز اجراییات پلیس راهور فراجا اظهار کرد: شیشه دودی همچنان جریمه دارد و مبلغ جریمه آن هم ۵۰ هزار تومان است. وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا یک خودرو برای داشتن شیشه دودی در روز فقط یک بار جریمه می‌شود یا امکان دارد بیشتر جریمه شود، گفت: بله امکان اینکه فردی در روز چند بار به دلیل داشتن شیشه دودی جریمه شود، وجود دارد.
خودرو با شیشه دودی ۵۰ هزار تومان جریمه می‌شوند

مخاطب۲۴- رئیس مرکز اجراییات پلیس راهور فراجا از جریمه ۵۰هزار تومانی برای خودرو‌هایی که شیشه دودی دارند، خبر داد.

سرهنگ محمد حسن ابراهیم‌پور، رئیس مرکز اجراییات پلیس راهور فراجا اظهار کرد: شیشه دودی همچنان جریمه دارد و مبلغ جریمه آن هم ۵۰ هزار تومان است.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا یک خودرو برای داشتن شیشه دودی در روز فقط یک بار جریمه می‌شود یا امکان دارد بیشتر جریمه شود، گفت: بله امکان اینکه فردی در روز چند بار به دلیل داشتن شیشه دودی جریمه شود، وجود دارد.

رئیس مرکز اجراییات پلیس راهور فراجا تصریح کرد: فردی که استمرار به تخلف داشته باشد باید طبق قانون با او برخورد و جریمه شود؛ در واقع استمرار در تخلف به معنای بی‌قانونی فرد متخلف است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
کرایه تاکسی افزایش یافت! کرایه تاکسی افزایش یافت!
سخنگوی شهرداری تهران گفت: افزایش نرخ کرایه‌های تاکسی در شرایط بحران و جنگ تخلف است و شهروندان می‌توانند تخلفات رانندگان را گزارش دهند.
دلیل کندی اینترنت نشانه جنگ سایبری است؟ دلیل کندی اینترنت نشانه جنگ سایبری است؟
طبق آمار رسمی شرکت ارتباطات زیرساخت، ایران در این روز‌ها با موج بی‌سابقه‌ای از حملات سایبری نوع DDoS روبه‌رو شده است.
مقتدی صدر خواستار انحلال و خلع سلاح فوری حشدالشعبی شد! مقتدی صدر خواستار انحلال و خلع سلاح فوری حشدالشعبی شد!
رهبر جریان صدر در عراق خواستار تحویل تمامی سلاح‌ها به دولت عراق و انحلال گروه‌های شبه‌نظامی شد.
تخت روانچی:: آیا ما می‌توانیم به آمریکا اعتماد کنیم؟ تخت روانچی:: آیا ما می‌توانیم به آمریکا اعتماد کنیم؟
معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص تعلیق همکاری‌ها با آژانس گفت: این شورای عالی امنیت ملی ایران است که مسیر همکاری آینده ما با اژانس را مشخص خواهد کرد. سفیر ما در وین با مدیرکل اژانس در تماس است و این موارد را به او منتقل می‌کند.
توییت جدید رئیس‌جمهور پزشکیان توییت جدید رئیس‌جمهور پزشکیان
مسعود پزشکیان در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به حضورش در هفدهمین اجلاس اکو، نوشت: در هفدهمین اجلاس اکو، با اعتراض به تجاوز به خاک ایران، از مواضع مسئولانه کشور‌های منطقه تشکر کردم.
حماس با آتش بس موافقت کرد! حماس با آتش بس موافقت کرد!
رسانه‌های رژیم صهیونیستی جزئیاتی از آتش بس احتمالی این رژیم با مقاومت اسلامی را منتشر کردند.
در ۴۳ سال گذشته چهار دیپلمات ایرانی به نیرو‌های اشغالگر تحویل داده شدند در ۴۳ سال گذشته چهار دیپلمات ایرانی به نیرو‌های اشغالگر تحویل داده شدند
«همان‌طور که بار‌ها تصریح شده است، شواهد و قرائن زیادی وجود دارد که ثابت می‌کند دیپلمات‌های ایرانی در زمان اشغال خاک لبنان توسط رژیم صهیونیستی توسط گروهی مسلح در داخل لبنان ربوده و به نیرو‌های اشغالگر تحویل داده شده و به سرزمین‌های اشغالی منتقل شدند.»
برگزیده
دلیل کندی اینترنت نشانه جنگ سایبری است؟ دلیل کندی اینترنت نشانه جنگ سایبری است؟
طبق آمار رسمی شرکت ارتباطات زیرساخت، ایران در این روز‌ها با موج بی‌سابقه‌ای از حملات سایبری نوع DDoS روبه‌رو شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر