کد خبر: ۴۱۲۰۲
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۳

اسامی ۳ ساختمان ناایمن تهران اعلام شد

کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران در راستای بررسی وضعیت ساختمان‌های ناایمن شهر تهران از ساختمان‌های بستنی پاک، انبارخانه کارگر و بیمارستان بوعلی، به عنوان ساختمان‌هایی با پتانسیل ایجاد حادثه پلاسکویی دیگر در شهر خبر داد.
اسامی ۳ ساختمان ناایمن تهران اعلام شد

مخاطب۲۴- هشتاد و هفتمین جلسه کمیته ایمنی برای بررسی وضعیت ساختمان‌های ناایمن مناطق ۳، ۴، ۵، ۶، ۷، ۹، ۱۱، ۱۲ و ۱۳ با حضور شهرداران این مناطق در محل شورای اسلامی شهر تهران برگزار و وضعیت ساختمان‌های بحرانی و بسیار خطرناک بررسی شد.

مهدی بابایی؛ رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران اظهار کرد: کمیته ایمنی نشان داده که در پیگیری ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن بحرانی و میان خطر جدی است.

بابایی سخت‌گیری در حوزه ایمنی را به نفع شهروندان و مالکان و افرادی که در ساختمان‌های ناایمن تردد می‌کنند، عنوان کرد و افزود: شهریورماه پایان مهلت رسیدگی به ۱۲۹ ساختمان است و باید تا این تاریخ گزارش ایمن‌سازی این ساختمان‌های به شهروندان ارائه شود.

عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه مسئول مستقیم رسیدگی به ساختمان‌های ناایمن، شهرداران نواحی هستند، گفت: اجرای دستورالعمل مصوب شورای شهر شامل ارائه اخطار، نصب بنر اطلاع‌رسانی و تشکیل پرونده قضایی، و پس از آن قطع انشعابات الزامی است.

وی با بیان اینکه قرار بود تا پایان سال ۱۴۰۲ ایمن‌سازی ساختمان‌های بحرانی تمام شود، اما عقب‌ماندگی وجود دارد، اظهار کرد: وضعیت ساختمان‌های ناایمن و بلند مرتبه نسبت به ابتدای دوره ششم وضعیت بهتری است، اما همچنان برخی مالکان نسبت به ایمن‌سازی و اخطار‌های شهرداری و آتش‌نشانی بی توجه هستند.

عضو شورای شهر تهران افزود: از جمله، مالکان ساختمان‌های شرکت بستنی پاک در منطقه ۹، انبارخانه کارگر در منطقه ۹ و بیمارستان بوعلی در منطقه ۱۳ تاکنون برغم اینکه نیروی انسانی بسیاری در آن‌ها تردد دارند و ساختمان بیمارستان بوعلی که روزانه پذیرای بیماران است؛ اقدامی برای ایمن‌سازی انجام نداده‌اند.

بابایی با بیان اینکه این حق را برای شهروندان قائل هستیم که با وضعیت ساختمان‌های ناایمن شهر آشنایی داشته باشند و از تردد در آن‌ها خودداری کنند، تاکید کرد: در صورت بروز هر نوع حادثه‌ای در ساختمان بستنی پاک، بنیاد مستضعفان؛ حادثه در انبارخانه کارگر، حزب اسلامی کار و حادثه در بیمارستان بوعلی، دانشگاه آزاد اسلامی باید پاسخگوی افکار عمومی باشند که چرا به اخطار‌ها بی توجهی نموده‌اند.

وی تأکید کرد: طی سه سال از شورای شهر تلاش کردیم مالکان ساختمان‌های ناایمن را ترغیب به ایمن‌سازی کنیم، اما برخی مقاومت‌ها که منشا آن نامشخص است، از ایجاد حوادثی مشابه پلاسکو و خسارت به جان و مال شهروندان، ترسی ندارند.

رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه تاکنون قوه قضاییه همکاری خوبی با مدیریت شهری داشته است، خاطرنشان کرد: قوه قضاییه درباره این سه ساختمان نیز حتما ورود خواهد کرد.

براساس این گزارش، جلسه کمیته ایمنی طی دو سال اخیر در محل شهرداری‌های مناطق برگزار شد و مصوبات این جلسات با جدیت پیگیری شد، اما اکنون و در دور جدید جلسات کمیته ایمنی، این جلسات با حضور شهرداران مناطق و نواحی در محل شورای شهر برگزار می‌شود تا شهرداران پاسخگوی عملکرد خود در این حوزه باشند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
یونسکو در چهل‌وسومین کنفرانس سمرقند با اجماع کشور‌ها منشور کوروش بزرگ را نخستین سند مکتوب حقوق بشر جهان اعلام کرد؛ تصمیمی که جایگاه ایران را در میراث عدالت و آزادی پررنگ‌تر کرد.
گروسی: تنها مسیر حل پرونده هسته‌ای ایران دیپلماسی است گروسی: تنها مسیر حل پرونده هسته‌ای ایران دیپلماسی است
رافائل گروسی در گفت‌وگویی با فرانس۲۴ با تأکید بر ضرورت ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای با ایران گفت حملات اخیر آمریکا و اسرائیل روند دیپلماسی را مختل کرده و تنها گفت‌و‌گو می‌تواند راه‌حلی پایدار ایجاد کند.
«اردوبهشت» کلید می‌خورد؛ همکاری نخست بهداد و حقیقت‌دوست «اردوبهشت» کلید می‌خورد؛ همکاری نخست بهداد و حقیقت‌دوست
فیلم سینمایی «اردوبهشت» به کارگردانی محمد داودی، با بازی حامد بهداد و شهرام حقیقت‌دوست، از اواخر آبان در تهران مقابل دوربین می‌رود و برای حضور در جشنواره فجر آماده می‌شود.
تأیید نهایی تعرفه پلکانی واردات خودرو در مجلس تأیید نهایی تعرفه پلکانی واردات خودرو در مجلس
مجلس شورای اسلامی مصوبه دولت درباره تعرفه پلکانی واردات خودرو را بدون مغایرت تأیید کرد؛ اقدامی که وزارت صمت آن را گامی برای مهار قیمت‌ها و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان می‌داند.
قائم‌پناه: اولویت مردم معیشت است نه مسائل سیاسی قائم‌پناه: اولویت مردم معیشت است نه مسائل سیاسی
معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با تأکید بر اینکه مطالبات اصلی مردم معیشتی است، گفت دولت وظیفه دارد برای تأمین نیاز‌های ابتدایی شهروندان تلاش کند و نگاه مبتنی بر کارآمدی را در مدیریت استان‌ها گسترش دهد.
زاکانی: رونمایی از مجسمه والرین نماد شکست طمع‌ورزان زاکانی: رونمایی از مجسمه والرین نماد شکست طمع‌ورزان
شهردار تهران در مراسم رونمایی از مجسمه «زانو زدن والرین» گفت این نماد تاریخی پیام ایستادگی ایران در برابر طمع‌ورزان و دشمنانی است که در گذشته و امروز در پی ضربه زدن به کشور بوده‌اند.
از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی
مصدومیت اشرف حکیمی مقابل بایرن مونیخ بهانه‌ای شد تا در مخاطب۲۴ نگاهی به بدترین مصدومیت‌های تاریخ فوتبال ایران و جهان داشته باشیم.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر