کد خبر: ۴۱۲
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۵
غلامرضا محمدنژاد:

ایجاد توسعه علم با توسعه اجتماعی و احترام به قوانین

محمد نژاد تاکید کرد: در راستای توسعه علم ابتدا باید توسعه اجتماعی و احترام به قوانین و بعد توسعه فرهنگی و سپس توسعه سیاسی ایجاد شود؛
src="/files/fa/news/رضا محمدنژاد (عضو جبهه اتدبیر و توسعه) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا،‌ با بیان اینکه وجود دانشگاه پیام نور برای مستضعفین بسیار مناسب است؛ اظهار کرد: همه مردم می‌توانند در کنار داشتن شغل در این دانشگاه به تحصیل بپردازند و همچنین دانشگاه پیام نور به دلیل غیرحضوری بودن می‌تواند گزینه‌ای برای تحصیل آن دسته از دخترانی باشد که والدین آنها با حضور آنها در محیط دانشگاه‌ها موافق نیستند.

این عضو جبهه اعتدال و توسعه با اشاره به رشد فزاینده علمی در دنیا اظهار کرد: متاسفانه در کشور به دلیل وجود کتاب‌ها و راهنماهای آموزشی مختلف و متنوع در بازار فرصت خلاقیت و رشد تفکر خلاق از دانش‌آموزان گرفته شده است و بسیار از دانش‌آموزان و دانشجویان به راحتی بدون کمترین جستجو پاسخ سوالات خود را این کتاب‌ها پیدا می‌کنند.

محمدنژاد ادامه داد: در گذشته دانش‌آموزان برای اینکه پاسخ سوال‌های خود را پیدا کنند باید کلی از معلم،‌ والدین و منابع مخلف جستجو می‌کردند و این موجب رشد خلاقیت آنها می‌شد ولی درحال حاضر این‌ تفکر پژوهشی، نقد و بررسی از دانش‌آموزان و دانشجویان ما گرفته شده و این مساله بسیار بدی است.

وی با بیان اینکه  از سال 1901 تاکنون هیچ جایزه نوبل علمی در کشور ما دریافت نشده؛ گفت: متاسفانه در کشور ما  افراد از نقد،‌ بررسی و طرح چراها و پرسش‌ها منع می‌شوند و شخصیت‌های پرسشگر منکوب شده و روانه زندگی عادی می‌شوند و این شکاف بزرگی است که باید به آن توجه شود.

این عضو جبهه اعتدال و توسعه با تاکید بر اینکه در راستای توسعه علم ابتدا باید توسعه اجتماعی و احترام به قوانین و بعد توسعه فرهنگی و سپس توسعه سیاسی ایجاد شود؛ تصریح کرد: بدیهی است وقتی که توسعه اجتماعی و فرهنگی ابتر است توسعه سیاسی هم لنگ می‌زند و رشد چشمگیری نخواهد داشت.

وی افزود: رشد و توسعه فرهنگی و اجتماعی باید از مدارس آغاز شود و به صورت کتاب‌های درسی در مدارس آموزش داده شود و مردم ناگزیر شوند که این مطالب را یاد بگیرند.

وی در ادامه با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه پیام نور افزود: دانشگاه پیام نور پیام‌آور فرهنگ و ادب فارسی در دنیا است و دانشگاهی است که عزت برای کشور می‌آورد؛ می‌توان ظرفیت‌های آن را در  کشورهای دیگر توسعه داد.

محمدنژاد بیان کرد: دانشگاه پیام نور در رشته‌های علوم انسانی بسیار توانمند عمل کرده است و با بهترین دانشگاه‌های کشور برابری می‌کند بنابراین ما می‌توانیم از این مساله استفاده کنیم و با قوی‌تر کردن شعبه‌های این دانشگاه در همه جای دنیا زبان و ادب فارسی را پیش ببریم.

وی با اشاره به لزوم دفاع تمام قد نماینده‌های آینده مجلس شورای اسلامی از قانون اساسی،‌ رهبری و قوای سه گانه گفت: ما به عنوان کسانیکه داعیه دفاع از حقوق مردم را داریم باید راهکارهایی مناسبی برای ارتقای معیشت،‌ شغل، آموزش مردم داشته باشیم و با تمام توان در حوزه‌های موردنظر خود وارد شویم.

این عضو جبهه اعتدال و توسعه با تاکید بر پرهیز کاندیداهای انتخابات مجلس از دادن وعده دروغ به مردم اظهار کرد: وعده دروغ پیگرد الهی دارد و در این راستا باید از نمایندگانی که 4سال پیش در حوزه‌های انتخاباتی سخن گفتند و شعارهایی دادند و وارد مجلس شدند آیا هنوز هم جرات رفتن به این حوزه‌های انتخاباتی را دارند؟

محمدنژاد در خصوص لزوم توجه به فقر و آسیب‌های اجتماعی بیان کرد: باید توجه داشت که وجود فقر در جامعه بسیار مذموم و زشت است و ما نباید جامعه فقیری باشیم و اگر هم فقر وجود دارد باید برای همه با کمترین شکاف باشد بنابراین افرادی که در مجلس وارد می‌شوند باید توجه به این حوزه را در اهم فعالیت‌های خود قرار دهند و در عین حال وعده‌ای به مردم ندهند که نتوانند به آن عمل کنند.

وی در پایان با تاکید بر لزوم توجه نهادهای نظارتی بر پوسترهای تبلیغاتی منتشر شده توسط نامزدهای انتخاباتی گفت: باید توجه شود که این پوسترها و بنرها از کجا آمده‌اند و ارگان‌های مربوطه چهارچوبی برای آقایان و خانم‌ها قرار بدهند که حدود تبلیغات را رعایت کنند.

آخرین اخبار
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر