کد خبر: ۴۱۱۷۹
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۱

نمایشگاه مجازی کتاب آغاز به کار کرد

سایت مجازی سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از امروز در دسترس قرار گرفته است.
نمایشگاه مجازی کتاب آغاز به کار کرد

مخاطب ۲۴- سایت نمایشگاه مجازی سی و پنجم از دوشنبه ۱۷ اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۳ در دسترس قرار گرفته است. این در حالی است که علی رمضانی قائم مقام نمایشگاه پیش از این گفته بود که کار نمایشگاه در بخش مجازی، یک روز پیش از بخش فیزیکی آغاز خواهد شد؛ یعنی از فردا. اما طبق اعلام ستاد خبری نمایشگاه، جهت رفاه حال علاقه‌مندان به کتاب، بخش مجازی هم‌اکنون در دسترس است. کاربران می‌توانند برای ثبت‌نام و جست‌وجوی کتاب‌های مورد علاقه خود و افزودن آن‌ها به صفحه علاقه‌مندی‌های شخصی، از امروز به سایت مراجعه کنند. ستاد خبری سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران توصیه می‌کند جهت بهره‌مندی از نمایشگاه مجازی از همین امروز صفحه علاقه‌مندی‌های شخصی خود را به‌روز کنند و زمان خرید را به روز‌های آخر نمایشگاه موکول نکنند. سی و پنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۳ در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ایام خوش تابستان ۱۴۰۴ را در شهر بازی‌های پایتخت بگذرانید ایام خوش تابستان ۱۴۰۴ را در شهر بازی‌های پایتخت بگذرانید
یکی از موضوعاتی که در حوزه گردشگری برای شهر تهران مهم بوده و در گذشته مورد غفلت واقع شده، شهربازی‌هاست. شهربازی‌ها جز اینکه فضای تفریحی و سرگرم‌کننده به‌حساب می‌آیند، فضایی نوستالژیک هستند و خانواده‌ها خاطرات خوش بسیاری از حضور جمعی در این فضا‌ها و سپری‌کردن اوقات فراغت در آنها دارند.
ساعت تابستانی چیست و کدام کشور‌ها ساعت خود را تغییر می‌دهند؟ ساعت تابستانی چیست و کدام کشور‌ها ساعت خود را تغییر می‌دهند؟
صرفه‌جویی در روشنایی روز (دی‌اس‌تی) یا تغییر ساعت تابستانی، در ابتدای قرن گذشته، به عنوان یک استراتژی صرفه‌جویی در مصرف انرژی معرفی شد، اما امروزه بسیاری درباره مفید بودن چنین شیوه‌ای سوال می‌کنند و در آمریکا و اتحادیه اروپا بحث‌های جنجالی برای تغییر این سیستم در جریان است.
مراسم «یکشنبه نخل» مراسم «یکشنبه نخل»
مراسم «یکشنبه نخل» یا «عید شعانین»، عصر یکشنبه (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) در کلیسای گریگور مقدس تهران برگزار شد.
با توجه به این ۸ راهکار وزن خود را مدیریت کنید با توجه به این ۸ راهکار وزن خود را مدیریت کنید
مدیریت وزن به صورت سالم یکی از چالش‌های بزرگ در دنیای امروز است. با افزایش شیوع چاقی و بیماری‌های مرتبط با آن، اهمیت داش یک رویکرد سالم و پایدار برای کاهش یا حفظ وزن بیش از پیش احساس می‌شود.
آرزوی شهاب حسینی آرزوی شهاب حسینی
شهاب حسینی گفت؛ یکی از آرزو‌های من این است که در سینمای ایران عنوانی همچون پروانه ساخت نداشته باشیم
یک بانوی ایرانی به مریخ می‌رود! یک بانوی ایرانی به مریخ می‌رود!
یاسمن مقبلی، فضانورد ایرانی‌تبار از سال ۲۰۱۷ برای انجام ماموریت آرتمیس (سفر به ماه) تحت آموزش قرار گرفته بود در سال ۱۳۹۸ در جمع ۱۳ فضانورد نامزد معرفی شده از سوی ناسا برای قرار گرفتن در نوبت سفر به‌ماه و مریخ است.
قم قابلمه به قهرمان داد! قم قابلمه به قهرمان داد!
تقدیر با قابلمه از قهرمان کشتی جهان در قم
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر