کد خبر: ۴۱۱۳۶
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۶

سلامت آب‌های بسته بندی هیچ مشکلی ندارد!

کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با استدلال علمی گفت: نور آفتاب و انجماد، بطری‌های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند.
سلامت آب‌های بسته بندی هیچ مشکلی ندارد!

مخاطب۲۴- عصومه تکلو ضمن تاکید بر سلامت آب‌های آشامیدنی و معدنی بسته بندی، افزود: امکان ندارد ارگان نظارتی مهمی مثل سازمان غذا و دارو بدون مطالعه و لحاظ مسائل فنی و بهداشتی برای فرآورده‌ای مجوز مصرف و پروانه بهداشتی صادر کند کما اینکه عدول از تعهدات توسط شرکت هم می‌تواند موجب ابطال موقت یا دائم مجوز شود.

وی با اشاره به اینکه طرح مباحث فنی و علمی اصولاً در رسانه‌های عمومی نیست، تصریح کرد: گاهی ناچار هستیم برای اطمینان بیشتر مردم نکاتی را گوشزد کنیم مثل اینکه گرانول پلیمر مورد مصرف جهت بسته بندی آب‌های بسته بندی شده، پلیمر پلی اتیلن ترفنالات است که از دو منومر اتیلن گلایکون و اسید ترفتالیک تحت خلأ دما و زمان معین و با ایجاد پیوند کوالانسی بین دو منومر مذکور در راکتور پتروشیمی تولید می‌شود.

کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ادامه داد: این شرکت پترو شیمی تندگویان دارای گواهی مناسب برای مصرف انسان از آزمایشگاه‌های داخل و خارج کشور است، لذا قرار گرفتن بطری آب در معرض نور آفتاب و یا انجماد آن در فریز، قادر به تخریب بطری‌های یکبار مصرف آب و خروج ترکیبات فتالات از پلیمر نمی‌شود.

تکلو در پایان به مردم این اطمینان را داد که با توجه به کنترل سه سطحی سلامت آب‌های معدنی و آشامیدنی بسته بندی در سازمان غذا و دارو، با خیال راحت از آن‌ها استفاده کنند و بدانند کوچک‌ترین تهدید سلامتی در فرآورده‌های غذای و آشامیدنی در اولین زمان ممکن به اطلاع آن‌ها خواهد رسید.

برچسب ها: آب معدنی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا
سیاست آمریکا در قبال ونزوئلا ادامه منطق اعلامیه مونروئه است؛ جایی که واشنگتن با تحریم، فشار سیاسی و مهار نفوذ چین و روسیه می‌کوشد کنترل ژئوپلیتیکی خود در آمریکای لاتین را حفظ کند.
درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس
تیوی بیفوما در نخستین حضور ثابت زیر نظر اوسمار ویرا با ارائه نمایشی موثر، پاس‌گل زیبا و مشارکت فعال در خلق موقعیت‌ها امید تازه‌ای برای پرسپولیس ایجاد کرد.
غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است! غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است!
کامران غضنفری، نماینده تهران، با انتقاد تند از سخنان اخیر رئیس‌جمهور درباره احتمال جیره‌بندی آب و تخلیه تهران، عملکرد دولت را عامل اصلی مشکلات کشور و کاهش بارش‌ها دانست.
انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد
سه روز تا برگزاری انتخابات پارلمانی عراق باقی است و کرکوک با حضور هزاران نامزد و فعالیت تبلیغاتی پررنگ، به صحنه رقابت شدید تبدیل شده است.
مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟ مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟
با اعلام خبر مصدومیت سرژ اوریه و مونیر الحدادی، حواشی مربوط به علت مصدومیت این دو ستاره پر رنگ شد.
قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد
قاضی فدرال آمریکا دستور دونالد ترامپ برای اعزام گارد ملی به پورتلند را غیرقانونی اعلام کرد؛ اقدامی که مانع اجرای برنامه رئیس‌جمهوری شد.
شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد
سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی و حمایت از ایرانیان خارج از کشور پس از رفع ابهامات مجلس مغایر شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر