کد خبر: ۴۱۱۰۰
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۵

کارایی گذرگاه عابر پیاده چیست؟

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: عابر پیاده یکی از آسیب پذیرترین کاربران ترافیک است.
کارایی گذرگاه عابر پیاده چیست؟

مخاطب۲۴- سرهنگ احسان مومنی صبح امروز در برنامه زنده شهر امن گفت: عابر پیاده یکی از آسیب پذیرترین کاربران ترافیک است. عابر پیاده هنگام تردد در معابر تابع یک سری قوانین و مقررات می‌باشد و باید آنرا رعایت کند تا بتواند سالم حرکت کرده و سالم هم به مقصد برسد.

او تصریح کرد: عابرین پیاده هنگام تردد‌های روزانه خود می‌بایست از محل و گذرگاه عابر پیاده استفاده و عبور نماید. برابر آیین نامه راهنمایی و رانندگی، گذرگاه عابر پیاده محلی است در تقاطع‌ها و در امتداد پیاده رو‌ها به صورت زیرگذر، روگذر و یا قسمتی از سواره رو‌ها که به وسیله خط کشی‌ها مشخص شده و جهت تردد عابرین پیاده اختصاص پیدا کرده است.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: گذرگاه عابر پیاده در تقاطع‌ها و در میادین به وسیله خط کشی‌ها به صورت پل‌های هوایی و زیرگذر ایجاد می‌شود تا عابرین پیاده بتوانند به راحتی تردد داشته باشند.

سرهنگ مومنی گفت: گاهی اوقات در برخی محل‌ها و وسط معابر خط کشی‌هایی به همین منظور صورت گرفته و گذرگاه عابر پیاده احداث شده است و آنهم دلیل دارد و علت آن هم این است که بدلیل وجود مجتمع مسکونی و ... که وجود دارد و بخاطر تردد زیاد عابرین پیاده و برای راحتی این کاربران ترافیکی جهت عبور از محل‌های مذکور این گذرگاه‌ها احداث می‌شود.

برچسب ها: ترافیک
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر