کد خبر: ۴۱۰۹
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۲
در مسیر چهلمین «فجر» سینما؛

مرد بازنده، واقعی نیست!

کامران حجازی یکی از تهیه‌کنندگان فیلم سینمایی «مرد بازنده» به کارگردانی محمدحسین مهدویان تأکید کرد که برخلاف برخی اخبار منتشر شده، داستان این فیلم برگرفته از پرونده‌ای واقعی نیست.
مرد بازنده، واقعی نیست!

به گزارش سرویس فرهنگی مخاطب ۲۴ به نقل از مهرنیوز، کامران حجازی یکی از تهیه‌کنندگان فیلم سینمایی «مرد بازنده» به کارگردانی محمدحسین مهدویان از آثار راه‌یافته به بخش سودای سیمرغ چهلمین جشنواره فیلم فجر، درباره آخرین وضعیت این فیلم اظهار داشت: هم‌اکنون مراحل آماده‌سازی این فیلم به اتمام رسیده و در موعد مقرر نیز تحویل دبیرخانه جشنواره فجر شده است.

 

مرد بازنده واقعی نیست!


وی ادامه داد: از آنجایی که در مقطعی دو ماهه به دلیل تغییرات وزارت ارشاد، شورای صدور پروانه ساخت تشکیل نشد، من و امیر بنان تهیه‌کننده دیگر فیلم، اوایل آذرماه موفق به دریافت مجوز ساخت برای این پروژه شدیم و یک هفته بعد، به سرعت فیلمبرداری را شروع کردیم. خدا را شکر با تکیه بر توان و تلاش مضاعف تیم، توانستیم کار را به جشنواره برسانیم.

حجازی درباره تأثیر این زمان فشرده بر کیفیت کار گروه بیان کرد: فشار کار زیاد بود، به‌خصوص که این پروژه یک پروژه پر لوکیشن در تهران و مازندران بود و این کار ما را سخت‌تر کرده بود. خیلی‌ها فکر نمی‌کردند ما بتوانیم این کار را به جشنواره برسانیم. علیرغم آنکه زمان بسیار کمی تا جشنواره داشتیم، اما همراهی تیمی هماهنگ که حاصل سال‌ها کار مشترک بود، موجب شد در عین سرعت عمل، همه‌چیز با دقت، آرامش و انسجام خوبی پیش برود. قصه فیلم و آنچه در ذهن مهدویان بود بسیار پخته و شکل‌گرفته بود. زبان مشترک میان اعضای تیم باعث شد تمامی مراحل پست پروداکشن در عین دشواری، همزمان با تولید و با دقت بالا طی شود.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم
مقام‌های محلی کنگو اعلام کردند فرو ریختن پل موقت در معدن کبالت کالاندو در ایالت لوالابا جان دست‌کم ۳۲ کارگر معدن را گرفت.
جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی
استاندار هرمزگان اعلام کرد حادثه ۶ اردیبهشت در بندر شهید رجایی ۵۸ جان‌باخته، هزاران مصدوم و میلیارد‌ها تومان خسارت برجای گذاشته است.
شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی
کارشناسان حقوقی می‌گویند شکایت ترامپ از بی‌بی‌سی بابت انتشار ویدئوی دستکاری‌شده شانسی برای موفقیت ندارد و احتمال پیروزی او «تقریباً صفر» است.
پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند
رئیس‌جمهور با انتقاد از مدرک‌محوری در دانشگاه‌ها تأکید کرد رویکرد دولت بازگرداندن آموزش عالی به سمت مهارت‌آفرینی، حل مسئله و جلوگیری از هدررفت منابع است.
عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای و انجام رایزنی‌های دوجانبه، امروز وارد مسکو شد.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
برگزیده
پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه
پژمان جمشیدی بازیگر سینما که پس از آزادی از زندان به قید وثقیه دو هفته قبل برای دیدار با خانواده به کانادا سفر کرده بود ساعتی قبل به تهران بازگشت
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر
منصور ضابطیان در این نشست به تجربه‌های شخصی خود در حوزه سفرنامه‌نویسی پرداخت و با نگاهی تحلیلی، به نقش قصه و تصویر در روایت‌های سفر اشاره کرد
صفحه خبر بالای تصاویر