کد خبر: ۴۱۰۵۴
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۴

واکنش ویسی به جریمه ۲ میلیاردی

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان به جریمه سنگین سازمان لیگ واکنش نشان داد.
واکنش ویسی به جریمه ۲ میلیاردی

مخاطب24:عبدالله ویسی، سرمربی فولاد در نشست خبری پیش از بازی با تراکتور در هفته بیست و ششم لیگ برتر فوتبال اظهار کرد: بازی‌ها روز‌های حساسی را طی می‌کنند و ما باید تمرکز بسیار بالایی داشته باشیم. سه امتیاز‌ها بسیار حساس و مهم هستند و البته نباختن مهمتر است. ما با این شعار و تمرکز بازی می‌کنیم که در وهله اول تا سوم ۳ امتیاز مسابقات را کسب کنیم و بعد هم برای تک امتیاز، زیرا همین تک امتیاز‌ها ممکن است ما را در جدول نگه دارد و به آینده امیدوار باشیم.

وی ادامه داد: با تمام وجود مقابل تیم گردن کلفت تراکتور بازی می‌کنیم و معتقدیم تراکتور همیشه تراکتور است و اهمیت موضوع را می‌دانیم. تمرکز خوبی داریم و انتظار داریم هواداران از ما حمایت کنند، زیرا روز‌های حساسی را پشت سر می‌گذرانیم. کمک کردن این نیست که روی سکو فریاد بزنیم که فلان بازیکن تعویض و فلان بازیکن جایگزین او شود. آن‌ها باید حتی اگر بازیکن یا مربی اشتباه می‌کند، حمایت کنند تا در آینده از بابت دو تیم ماندن دو تیم خوزستانی در جدول خوشحال باشیم.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان درباره درباره فراخوانده شدن به کمیته انضباطی و جریمه ۲ میلیارد تومانی از سوی سازمان لیگ در شرایطی که این جریمه مالی را به اشتباه به ریال خوانده بود، گفت: من هفته گذشته صحبتی داشتم که به برخی از دوستان که برای من قابل احترام هستند، برخورد و شنیدم فدراسیون ۲ میلیارد ریال من را جریمه کرده است، زیرا خواسته بودم که بازی‌ها را رصد کنند. خب رصد نکنید و ۱۰۰ میلیون تومان دیگر هم من را جریمه کنید. مگر من چه گفتم فقط خواستم بازی‌ها را رصد کنند. گواردیولا و مورینیو هم این را می‌گویند، اما هنوز به کمیته انضباطی نرفته‌ام برای من حکم بستند.

او در پاسخ به این سوال که آیا این موضوع مشکوک نیست؟ گفت: نمی‌دانم. من سال گذشته همین موقع با آقای ربیعی تماس گرفتم و به او بابت برد تیمش مقابل کرمان تبریک گفتم و به او گفتم ممنون که جوانمردانه بازی کردید. اکنون هم در این فصل به موقع با او تماس می‌گیرم و می‌گویم ممنون که جوانمردانه بازی کردید. چرا باید صحبت‌های من به برخی از دوستان بر بخورد؟ من فقط خواستم مسابقات رصد شود. مگر من گفتم دزدی کرده‌اید؟ باز هم می‌گویم بیایید و رصد کنید.

ویسی در پاسخ به این سوال که آیا از بابت داوری‌ها نگران نیستید؟ خاطرنشان کرد: تیم‌هایی برای قهرمانی و تیم‌هایی برای سقوط نکردن تلاش می‌کنند، بابت همه چیز حتی راه رفتنشان نگران می‌شوند. من، تیمم و اطرافیانم و حتی مردم خوزستان آنقدر استرس داریم که شاید به هر چیزی شک کنیم، اما دلیل نمی‌شود که شک ما به یقین تبدیل شود.

او تاکید کرد: ما در کشور جمهوری اسلامی ایران که کشوری با عدالت هست زندگی می‌کنیم، اما چرا هنوز محاکمه نشده‌ام، جریمه می‌شوم. من به کسی توهین و بی‌احترامی نکردم و افترا نزدم و حتی اسمی نیاوردم.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان در پاسخ به سوالی درباره استرس بازیکنانش در روند بازی، خاطرنشان کرد: من اعتقادم بر این است که تیم فولاد برای کسب سهمیه آسیایی بسته شد و به عقاید آقای منصوریان بسیار احترام می‌گذارم. بازیکنان ما بسیار شایسته و لایق هستند، اما از ابتدای فصل اتفاقات ناگواری برای فولاد افتاد که وارد بحران شد و بیرون آمدن آن بسیار سخت بود. وقتی پدر خانواده باشی و به او بد و بیراه گفته شود، تحت تاثیر قرار می‌گیرد. بازیکنان فولاد هم تحت تاثیر یک سری مسائل قرار گرفتند و بیرون آوردن آن‌ها بسیار سخت بود.

ویسی ادامه داد: گل نمی‌زنیم و گل‌های بد می‌خوریم و این کار به نفرات نداشت، زیرا روح و روان بازیکنان خراب بود. اکنون هم یک دکتر ان ال پی در کنار تیم قرار گرفته است و او از صبح تا شب به همراه ما است. واقعاً زحمت می‌کشد و بازیکنان به او بسیار ایمان دارند. بازیکنانم به خوبی او را پذیرفته‌اند و در حال انجام کار هستیم تا مردم خوزستان را خوشحال کنیم. امیدوارم بدبیاری‌هایمان از بازی با تراکتور تمام شود.

ویسی درباره حمایت همه جانبه از سیم‌های خوزستانی، عنوان کرد: وقتی ناراحتیم شرایطی را ایجاد می‌کنند که اعصاب ما را خراب کنند، ولی نکته قابل تامل این است که وقتی قرار است پیروز شویم یا مشکلی برایمان پیش می‌آید همه با هم هستیم. اکنون هم مردم خوزستان شرایط فوتبال خوزستان را درک کرده اند و همه دست به دست هم داده اند تا سه تیم خوزستانی در لیگ بمانند. اگر فولاد بازی نداشت، حتماً برای حمایت از صنعت نفت آبادان و استقلال خوزستان به ورزشگاه می‌رفتم. اگر انتقادی هم هست برای انتهای فصل بگذاریم، زیرا اکنون باید حمایت کنیم تا حال مردم خوزستان خوب باشد.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان در پایان گفت: برای بازی فردا نجاریان را به دلیل محرومیت در اختیار نداریم.

برچسب ها: عبدالله ویسی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار بمب در پاکستان جان ۶ نظامی را گرفت انفجار بمب در پاکستان جان ۶ نظامی را گرفت
یک بمب خودرو نیرو‌های امنیتی پاکستان را در منطقه کرم هدف گرفت؛ در این حمله ۶ نفر کشته و ۱۴ نفر دیگر زخمی شدند.
عملیات ویژه پلیس برزیل با ۶۴ کشته+ فیلم عملیات ویژه پلیس برزیل با ۶۴ کشته+ فیلم
پلیس برزیل در بزرگ‌ترین عملیات تاریخ ریودوژانیرو علیه باند تبهکاری «فرمان سرخ» دست‌کم ۶۴ نفر را کشت و ۸۱ مظنون را پس از یک سال تحقیقات بازداشت کرد.
آغاز توزیع کارت آزمون کارآموزی وکالت آغاز توزیع کارت آزمون کارآموزی وکالت
سازمان سنجش اعلام کرد کارت ورود به جلسه آزمون کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ از ۱۲ آبان منتشر می‌شود و آزمون در روز ۱۵ آبان در ۳۶ شهرستان برگزار خواهد شد.
تهدید وزیر دفاع پاکستان به افغانستان تهدید وزیر دفاع پاکستان به افغانستان
وزیر دفاع پاکستان در واکنش تند به اظهارات مقامات کابل گفت، اگر افغانستان نگاه خصمانه‌ای به اسلام‌آباد داشته باشد، با پاسخ قاطع روبه‌رو خواهد شد.
تشکیل پرونده قضایی برای فائزه هاشمی تشکیل پرونده قضایی برای فائزه هاشمی
فائزه هاشمی به‌دلیل طرح ادعا‌های غیرمستند درباره چگونگی درگذشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، با تشکیل پرونده قضایی مواجه شده و به دادگاه احضار شده است.
انتقاد پزشکیان از شیوه پرداخت حقوق+ فیلم انتقاد پزشکیان از شیوه پرداخت حقوق+ فیلم
رئیس‌جمهور با انتقاد از نظام پرداخت حقوق در کشور گفت که مدیران بالادستی بیشتر به منافع خود توجه دارند و برای کارکنان زیرمجموعه موانع ایجاد می‌کنند.
خروج از لیست سیاه FATF زمان‌بر است خروج از لیست سیاه FATF زمان‌بر است
سخنگوی دولت اعلام کرد با وجود تصویب CFT و پالرمو، فرآیند خروج ایران از فهرست سیاه FATF نیازمند زمان و طی مراحل فنی و بین‌المللی است.
برگزیده
به دنبال جاودانگی در کلن به دنبال جاودانگی در کلن
کمپانی، سرمربی بایرن مونیخ، پیش از بازی جام حذفی مقابل کلن، بر عزم تیم برای ثبت رکورد ۱۴ برد متوالی و صعود به دور بعد تأکید کرد.
شهرآورد پایتخت، هر جا جز پایتخت شهرآورد پایتخت، هر جا جز پایتخت
گمانه زنی‌ها در مورد محل برگزاری بازی پرسپولیس و استقلال ادامه دارد و پرسپولیس در حال تصمیم گیری است
تشخیص دکتر جباری درباره صابر کاظمی: «برق‌گرفتگی نبود!» تشخیص دکتر جباری درباره صابر کاظمی: «برق‌گرفتگی نبود!»
دکتر جباری در تازه‌ترین توضیح درباره وضعیت صابر کاظمی تأکید کرد که برخلاف شایعات، علت حادثه برق‌گرفتگی نبوده و مشکل اصلی، ضایعه عروقی در مغز است.
صفحه خبر بالای تصاویر