کد خبر: ۴۱۰۳۷
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۲

متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در انتظار تایید برنامه هفتم

بر اساس برنامه هفتم توسعه، متناسب سازی حقوق بازنشستگان از اول فروردین ماه بایستی اجرایی شود. اما هنوز قانون برنامه هفتم به دولت ابلاغ نشده و بعد از تصویب شورای نگهبان احکام جدید حقوق بازنشستگان صادر خواهد شد.
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در انتظار تایید برنامه هفتم

مخاطب۲۴- حاجی بابایی با اشاره به اینکه، متناسب سازی حقوق بازنشستگان از اول فروردین ماه امسال باید اجرا بشود، گفت: بودجه آن هم پیش بینی شده، اما اینکه چرا از اول فروردین ماه اضافه پرداختی‌ها صورت نگرفته بدلیل برخی موضوعات قانونی است.

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه افزود، موضوع ۹۰ درصد متناسب سازی حقوق بازنشستگان در برنامه هفتم مصوب شده است، یعنی سازوکار اجرایی آن در برنامه هفتم توسعه است که هنوز از سوی شورای نگهبان تایید نشده است.

به گفته این نماینده مجلس، برنامه هفتم توسعه، مصوب مجلس، یکبار از شورای نگهبان اعاده شده، بر این اساس به تازگی برخی مواد را مصوب کردیم و برنامه هفتم مصوب باردیگر به شورای نگهبان خواهد رفت تا دیگر ایرادی نداشته باشد.

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه گفت: بر این اساس وقتی برنامه هفتم توسعه تبدیل به قانون بشود، دولت مکلف است احکام جدید حقوق بازنشستگان را نیز صادر کند.

حاجی بابایی گفت: هر زمانی که احکام جدید از سوی دولت صادر شد از اول فروردین متناسب سازی حقوق بازنشستگان محاسبه شده و ما به التفاوت واریز خواهد شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نظر مراجع‌تقلید شیعیان در مورد چهارشنبه‌سوری نظر مراجع‌تقلید شیعیان در مورد چهارشنبه‌سوری
آیین چهارشنبه سوری از آیین‌های ایران باستان و ایران قبل از اسلام است، این مراسم متأثر از دین زرتشت است که آتش را مقدس می‌دانند، پرستش آتش هم از نظر اسلام شرک تلقی می‌شود، و علما و مراجع‌تقلید شیعه آن را حرام اعلام کرده‌اند.
۱۰ فیلم کمدی که حتما دیدنش را در عید توصیه می‌کنیم! ۱۰ فیلم کمدی که حتما دیدنش را در عید توصیه می‌کنیم!
همانطور که واکنش‌های متفاوت به فیلم‌هایی مانند «ملاقات والدین» (Meet the Parents) و «بیمار بزرگ» (The Big Sick) نشان می‌دهد، دلایل تماشاگران برای اشک ریختن در هر کمدی احساسی با هم متفاوت است. به جز داستان‌های احساسی درباره ارتباط میان عزیزان، سایر کمدی‌ها نیز با نقدهای سختی که به جامعه می‌کنند، پاسخ عاطفی از تماشاگران دریافت می‌کنند، همانطور که در فیلم‌هایی مانند «به بالا نگاه نکن» (Don’t Look Up) و «حضور» (Being There) می‌بینیم.
سخنگوی کاخ سفید: بهتر است ایران ترامپ را جدی بگیرد سخنگوی کاخ سفید: بهتر است ایران ترامپ را جدی بگیرد
کارولین لیویت سخنگوی کاخ سفید مواضع خصمانه دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا درباره جمهوری اسلامی ایران و انصارالله یمن را تکرار کرد و مدعی شد: پیام به ایران این است که ترامپ را جدی بگیرد.
از تقلب در بازار خوراکی چه می‌دانید؟ از تقلب در بازار خوراکی چه می‌دانید؟
پشت پرده آجیل ۳۰۰ هزار تومانی چیست، چرا تقلب در فروش لبنیات سنتی همزمان با تعطیلات نوروز شدت پیدا می‌کند و چگونه وزن گوشت قرمز را با بدجنسی افزایش می‌دهند
نخستین فوتی طرح نوروزی نخستین فوتی طرح نوروزی
سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی شاهرود با اشاره به اجرای طرح نورزی گفت: واژگونی خودرو پژو در جاده طرود به شاهرود ۲ کشته و چهار مصدوم بر جا گذاشت.
حرکت جالب خلبان‌های اف ۱۸ حین تیک آف حرکت جالب خلبان‌های اف ۱۸ حین تیک آف
هواپیمای جنگنده چندمنظوره «مک‌دانل داگلاس اف/ای-۱۸ هورنت / McDonnell Douglas F/A-۱۸ Hornet» که مخصوص عملیات بر روی عرشه ناو‌های هواپیمابر آمریکا طراحی شده، به وسیله منجنیق الکترومغناطیسی (EMALS) پرتاب می‌شود.
کنایه رامین رضاییان به امیر قلعه نویی کنایه رامین رضاییان به امیر قلعه نویی
رامین رضاییان به دعوت نشدن به تیم ملی واکنش نشان داد.
برگزیده
یارانه معیشتی اسفند برای دهک‌های چهار تا نه واریز شد یارانه معیشتی اسفند برای دهک‌های چهار تا نه واریز شد
یارانه کمک معیشتی مرحله ١٦٩ مربوط به اسفند ماه ١٤٠٣ به حساب ١٦،٨١٩،١٣٣ سرپرست خانوار دهک‌های چهارم تا نهم در سراسر کشور واریز و از ساعت ۲۴ روز دوشنبه ٢٧ اسفند ماه قابل برداشت است.
قیمت خودرو‌های وارداتی را کنترل می‌کنیم قیمت خودرو‌های وارداتی را کنترل می‌کنیم
مدیر طرح خودرو‌های وارداتی وزارت صنعت در خصوص آزادسازی قیمت خودرو‌های وارداتی توسط تصمیم شورای رقابت، گفت: تلاش می‌کنیم با ابزار‌های نظارت سازمان حمایت و بانک مرکزی، قیمت خودرو‌های وارداتی را کنترل کنیم.
به اسامی کسانی که از چای دبش نوشیدن اضافه شد! به اسامی کسانی که از چای دبش نوشیدن اضافه شد!
اکبر رحیمی محکوم علیه ردیف اول پرونده چای دبش و شرکای وی، برای تحقق عملیات مجرمانه خود، از موضوع نفوذ در مدیران و کارکنان نظام بانکی کشور برای دریافت تسهیلات کلان بانکی استفاده می‌کردند.
صفحه خبر بالای تصاویر