کد خبر: ۴۱۰۱۳
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۰

کارگر شهرداری در سیلاب بزرگراه بعثت مفقود شد

در پی بارش‌های سیل‌آسا در بزرگراه بعثت تهران یک کارگر شهرداری در کانال جنوب شرقی تهران مفقود شد. نیرو‌های امدادی در حال جستجوی این کارگر هستند.
کارگر شهرداری در سیلاب بزرگراه بعثت مفقود شد

مخاطب۲۴- شهرداری منطقه ۱۵ طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: بارش‌های شدید شب گذشته جمعه چهاردهم و صبح شنبه پانزدهم اردیبهشت ماه، باعث بروز تند آب، انسداد و گرفتگی در یکی از شبکه‌های دسترسی به کانال جنوب شرقی تهران و در حوزه شهرداری منطقه ۱۵، بزرگراه بعثت نزدیک به میدان بسیج (در داخل فضای سبز) شد.

عوامل اجرائی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام شدند. حجم تندآب و فشار آب زیاد، باعث افتادن یکی از کارگران پیمانکار اداره مسیل‌ها و قنوات منطقه به داخل شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی متصل به کانال سرخه حصار شد.
در پی این حادثه بلافاصله عوامل اجرایی و نیرو‌های امدادرسان از جمله آتش‌نشانی به محل اعزام شدند و در دسته‌های مختلف نیرو‌های امدادرسان اقدام به گشت و جستجو از محل حادثه تا محدوده چرم شهر کرده‌اند.

عوامل امداد و نجات با همکاری شهرداری منطقه همچنان در حال جستجوی این کارگر خدمت‌رسان هستند و در صورت کسب اطلاعات جدید، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

برچسب ها: شهرداری
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ترامپ صراحتاً اعلام کرده که خواهان توافق هسته‌ای جدیدی با ایران است ترامپ صراحتاً اعلام کرده که خواهان توافق هسته‌ای جدیدی با ایران است
ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه به هر دو طرف، یعنی رئیس‌جمهور ترامپ و مقامات ایرانی، گفته است که از ایده توافق هسته‌ای‌ای حمایت می‌کند که بر اساس آن، ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم را نداشته باشد. این را منابع آگاه از این گفت‌و‌گو‌ها به Axios گفته‌اند.
فیلمی از جزئیات جدید و منتشر نشده از نحوه تجاوز نظامی اسرائیل به ایران فیلمی از جزئیات جدید و منتشر نشده از نحوه تجاوز نظامی اسرائیل به ایران
جزئیات جدید و منتشر نشده از نحوه تجاوز نظامی اسرائیل به ایران
تشکیل پرونده برای همتی و میرسلیم! تشکیل پرونده برای همتی و میرسلیم!
قوه قضاییه مصمم است که پرونده متهمان و وطن فروشان که برای دشمن فعالیت کردند را رسیدگی کند و هیچ اغماضی ندارد و اجازه نمی‌دهد این پرونده‌ها مشمول اطاله دادرسی شود. شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند و ان شاءالله با پیگیری‌های دقیق اطلاعات خوبی را در آینده به ملت شریف می‌رسانیم.
تکلیف حسینی و چشمی در استقلال مشخص شد! تکلیف حسینی و چشمی در استقلال مشخص شد!
سخنگوی باشگاه استقلال تهران گفت: مذاکرات اولیه با روزبه چشمی صورت گرفته و به تمرینات تیم نیز اضافه شدند. به احتمال زیاد تا آخر وقت امروز تا آخر وقت تمدید قراردادش نهایی می‌شود.
اعتماد به امریکایی‌ها مانند قبل است؟ اعتماد به امریکایی‌ها مانند قبل است؟
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در اظهاراتی با اشاره به تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران بیان کرد: آمریکا اصول بنیادین و بدیهی دیپلماسی را تضعیف کرد و اعتماد ما به آنها به زیر صفر رسیده است.
بازار مسکن متعادل شد! بازار مسکن متعادل شد!
بازار مسکن رمقی ندارد، اما در بازار اجاره شرایط نسبتا مساعد است. به‌ویژه با سرعت گرفتن خروج اتباع افغانستانی غیر مجاز از کشور، اجاره ساختمان‌های کلنگی در مناطق میزبان این اتباع با تخفیف قابل‌توجه روبه‌رو شده است.
با ۶ حقوقدان معرفی شده برای عضویت در شورای نگهبان بیشتر آشنا شوید با ۶ حقوقدان معرفی شده برای عضویت در شورای نگهبان بیشتر آشنا شوید
در آستانه فرارسیدن سالگرد تاسیس شورای نگهبان و پایان دوره عضویت ۳ نفر از فقها و همچنین ۳ نفر از حقوقدانان شورای نگهبان ۶ حقوقدان واجد شرایط از سوی رئیس قوه قضائیه به مجلس شورای اسلامی برای انتخاب ۳ عضو حقوقدان این شورای نگهبان معرفی شدند.
برگزیده
مسوولین محترم تنفس مان به شماره است و حال شما چطور است؟ مسوولین محترم تنفس مان به شماره است و حال شما چطور است؟
تهران در هفته‌ای که گذشت با موجی از آلودگی هوا مواجه شد که کیفیت زندگی شهروندان را به شدت تحت تأثیر قرار داده است. گرد و غبار، ذرات معلق و آلاینده‌های جوی، آسمان پایتخت را تیره کرده و نگرانی‌های جدی برای سلامت عمومی به وجود آورده است.
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین نژاد آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین نژاد
اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضائیه، از صدور کیفرخواست پرونده قاتل الهه حسین‌نژاد خبر داد
فیلم لحظات اعدام قاتل متجاوز به یک کودک که مناسب دیدن کودکان و نوجوانان نیست! فیلم لحظات اعدام قاتل متجاوز به یک کودک که مناسب دیدن کودکان و نوجوانان نیست!
حکم اعدام قاتل نیان چلبیانی هم اکنون در حضور چند هزار نفری مردم بوکان اجرا و این جوان به جرم تجاوز و قتل کودک هفت ساله در ملا عام به دار مجازات آویخته شد. ا
صفحه خبر بالای تصاویر