کد خبر: ۴۱۰۱۱
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۶

جریمه بدحجابی چقدر است؟

عضو کمیسیون ویژه بررسی لایحه عفاف و حجاب گفت: تشکیل ستاد حجاب از تکالیف مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و سال‌های سال است که تشکیل ستاد حجاب تکلیف شده است و مطابق آن پیش می‌روند.
جریمه بدحجابی چقدر است؟

مخاطب۲۴- محمدتقی نقدعلی، عضو هیئت رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، درباره نحوه برخورد با افراد بی‌حجاب طبق لایحه عفاف و حجاب گفت: در لایحه عفاف و حجاب که اگر مورد تایید نهایی شورای نگهبان قرار بگیرد مرحله اول را در قالب یک تذکر پیامکی با یک جریمه معلق قرار دادیم و در مرحله بعد اگر طرف اصرار بر کشف حجاب داشت جریمه قطعی خواهد شد و در مرحله سوم پروسه قضایی را تعریف کردیم.

وی اظهار کرد: ماده ۶۳۸ قانون فعلی بی‌حجابی را جرم‌انگاری کرده است و جرم هم علی‌القاعده جرم مشهود است و نیرو‌های انتظامی طبق آن عمل می‌کنند.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس افزود: اگر لایحه به مجلس بیاید وضعیت از نظر کیفیت برخورد تعدیل می‌شود.

نقدعلی اظهار کرد: تشکیل ستاد حجاب از تکالیف مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و سال‌های سال است که تشکیل ستاد حجاب تکلیف شده است و مطابق آن پیش می‌روند.

وی گفت: کارکرد ستاد حجاب این است که دستگاه‌ها را جمع می‌کند و تکالیف اجرایی و عملیاتی کردن مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را تدوین می‌کند.

برچسب ها: حجاب و عفاف
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تعرفه تلفن همراه گران شد تعرفه تلفن همراه گران شد
سازمان تنظیم مقررات سقف تعرفه پیامک و مکالمه تلفن همراه را افزایش داد؛ پیامک فارسی ۱۱۶ ریال و مکالمه درون شبکه تا ۱۱۶۹ ریال شد.
شاخص بورس تهران ۲۷ هزار واحد رشد کرد شاخص بورس تهران ۲۷ هزار واحد رشد کرد
شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات چهارشنبه با رشد ۲۷ هزار واحدی به ۳ میلیون و ۷۹ هزار واحد رسید و شاخص هم وزن در آستانه کانال ۹۰۰ هزار واحدی است.
اعتراضات گسترده علیه ترامپ در آمریکا اعتراضات گسترده علیه ترامپ در آمریکا
در بیش از ۲۶۰۰ تظاهرات سراسری آمریکا، معترضان با شعار «روز بدون پادشاه» مخالفت خود با سیاست‌های سلطه‌طلبانه ترامپ و دفاع از دموکراسی را نشان دادند.
فیلم لو رفته از دلالی اوسمار ویرا و نفع مالی از پرسپولیس+ فیلم فیلم لو رفته از دلالی اوسمار ویرا و نفع مالی از پرسپولیس+ فیلم
رسانه‌ها فیلمی از اوسمار ویرا منتشر کردند که نشان می‌دهد این مربی در دبی بر سر دریافت ۲۰ هزار دلار بابت انتقال اندرو پریرا به پرسپولیس چانه‌زنی کرده است.
اتهام تجاوز به عنف بازیگر سوپراستار؛ مجازات احتمالی چیست؟ اتهام تجاوز به عنف بازیگر سوپراستار؛ مجازات احتمالی چیست؟
یک وکیل دادگستری توضیح داد در صورت اثبات اتهام تجاوز به عنف علیه بازیگر مشهور سینما، قانون مجازات حدی اعدام را برای او پیش‌بینی کرده است، اما شرایط و مدارک کامل، تعیین‌کننده نهایی حکم خواهد بود.
دانشمند ایرانی در جمع ۲ درصد پژوهشگران برتر جهان ۲۰۲۵ دانشمند ایرانی در جمع ۲ درصد پژوهشگران برتر جهان ۲۰۲۵
براساس گزارش دانشگاه استنفورد، دکتر محمد نوری، استاد ایرانی، برای چهارمین سال پیاپی در میان دو درصد دانشمندان برتر جهان از نظر شاخص‌های علمی قرار گرفت.
سارقان موزه لوور تاج گرانبها را جاگذاشتند سارقان موزه لوور تاج گرانبها را جاگذاشتند
اینترپل با صدور فراخوان به کشور‌های عضو، از همکاری برای کشف ۹ اثر سرقت‌شده از موزه لوور خبر داد؛ تاج امپراتریس اوژنی در محل رها شده است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر