کد خبر: ۴۱۰۰۵
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۴
فشار فروش بر دوش بازار سهام

پیش بینی بورس امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز یکشنبه می‌روند که روز چهارشنبه شاخص کل بورس تهران برای چهارمین روز متوالی ریزش کرد.
پیش بینی بورس امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

پیش بینی بورس امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- برای پیش بینی بورس امروز –یکشنبه ۱۶ اردیبهشت- به روند بازار سهام در روز چهار‌شنبه نگاه می‌کنیم. در آخرین روز معاملاتی هفته شاخص کل افت ۳ هزار و ۹۰۲ واحدی داشت و شاخص کل هم‌وزن ۴۲ واحد بالا آمد. شاخص کل فرابورس ۹۳ واحد رشد کرد و شاخص هم وزن فرابورس ۴۸۹ واحد افزایش پیدا کرد.
بیشترین افزایش قیمت

روز شنبه در بورس شرکت توسعه شهری توس گستر (وتوس)، شرکت بیمه ملت (ملت) و شرکت پارس مینو (غپینو) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت بیمه دی (ودی)، شرکت سرمایه گذاری مسکن پردیس (ثپردیس) و شرکت افرا نت (افرا) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.
بیشترین کاهش قیمت

در بورس نماد‌های بسویچ (شرکت پارس سویچ)، کسرام (شرکت پارس سرام) و پاسا (شرکت ایران یاسا تایرورابر) در روز چهارشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت آ س پ (آ. س. پ)، شرکت توکا ریل (توریل) و شرکت داروسازی آوه سینا (داوه) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.
عرضه و تقاضای بازار

در معاملات چهارشنبه، ۵۸ نماد صف خرید داشتند و ۴۲ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۳ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۱۵۴ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش ۲۲ درصدی به ۲۴۹ میلیارد تومان رسید.
پیش بینی بورس امروز

در این هفته شاخص ۴ روز نزولی پی در پی را پشت سر گذاشت. همسو با آن در این چهار روز جریان سرمایه حقیقی نیز به سمت خارج از بازار سهام بود.

روز چهارشنبه ۲۱۴ میلیارد تومان سرمایه حقیقی خارج شد. نماد شستا بیشترین خروج پول حقیقی را داشت و پس از شستا، نماد‌های خودرو، وبملت، شبندر، فملی، خساپا، نوری، شپنا، کاما و دعبید در رتبه‌های بعدی بودند. در مقابل نماد‌های سیلام، کرومیت، وتجارت، پترول و حسینا بیشترین ورود سرمایه حقیقی را ثبت کردند.

روز چهارشنبه ارزش معاملات خرد نیز با کاهش ۲ درصدی نسبت به روز قبل به ۳ هزار و ۴۸۲ میلیارد تومان رسید تا روند نزولی را ادامه دهد.

اما در عین حال در آخرین روز معاملاتی هفته تعداد نماد‌های سبزپوش بیش از قرمز‌ها بود که بیشتر نماد‌های کوچک و متوسط بازار را شامل می‌شد. در نتیجه شاخص هم وزن سبزپوش شد.

اما در معاملات چهارشنبه شاهد مازاد عرضه در بازار بودیم. ارزش عرضه‌ها و صف‌های فروش بیش از تقاضای بازار بود که سیگنال منفی برای معاملات امروز است. اگر این مازاد عرضه به معاملات امروز نیز سرریز کند انتظار می‌رود امروز نیز شاهد ریزش شاخص باشیم.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵
ضریب افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر
در نشست خبری جشنواره جهانی فیلم فجر، دبیر جشنواره با تشریح بخش‌های اصلی از جمله مسابقه بین‌الملل، جلوه‌گاه شرق و «زیتون شکسته» ویژه آثار مرتبط با مقاومت و جنگ غزه ، اعلام کرد که نوری بیلگه جیلان به‌عنوان مهمان ویژه و رئیس هیأت داوران در شیراز حضور خواهد داشت؛ شهری که امسال برای نخستین‌بار میزبان این رویداد با رویکرد شاعرانه شده است.
«نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو «نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو
فیلم جدید اندرسون، بالاخره او را در کنار دی‌کاپریو در یک پروژه قرار داد و خروجی کار، یک اثر پرانرژی، بی پرده و جسورانه است که به خوبی می‌تواند پشت تمام روایت‌های خود، حرفش را بزند و مخاطب را با دیدگاه‌های مختلف تنها بگذارد.
نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد
در حالی که توجه‌ها به هوش مصنوعی یخچال جدید سامسونگ جلب شده، بررسی‌ها نشان می‌دهد نوآوری کاربردی Beverage Center با پارچ خودکارِ همیشه‌پر، بیشترین تأثیر را بر راحتی کاربران دارد.
اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی
آئودی A5L Qiankun با همکاری هوآوی رسماً معرفی شد. این خودرو اولین محصول بنزینی جهان است که به سیستم رانندگی هوشمند پیشرفته هوآوی مجهز می‌شود.
جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر
مهدهای کودک و پیش دبستانی در استان تهران به جز فیروزکوه تعطیل است و با دورکاری مادران این کودکان موافقت می شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر