کد خبر: ۴۰۹۰۷
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۴

اعطای نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی به شرکت‌های فنرسازی زر و ایندامین سایپا

به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر در همایش بزرگ اعطای نشان اقتصاد مقاومتی جامعه کار و تولید تهران بزرگ، از مدیریت و پرسنل دو شرکت کمک فنر ایندامین سایپا و شرکت دانش بنیان فنرسازی زر گروه خودروسازی سایپا با اعطای تندیس و نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی تقدیر و تجلیل به‌عمل آمد.
اعطای نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی به شرکت‌های فنرسازی زر و ایندامین سایپا

مخاطب24:در آیین اعطای نشان اقتصاد مقاومتی استان تهران که با همت سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور و با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، استاندار تهران، مسئول بسیج سازندگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، برگزار شد، از خدمات نادر نوری، مدیرعامل ایندامین سایپا و همچنین امید حیدری، مدیرعامل گروه فنرسازی زر سایپا به عنوان یکی از پیشگامان در عرصه دستیابی به اهداف مورد نظر در حوزه اقتصاد مقاومتی با مدیریت جهادی در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۲ با عنوان رشد تولید و مهار تورم، تجلیل و قدردانی شد.

این جشنواره با هدف الگوسازی مناسب در عرصه تولید کالا و خدمات، ایجاد فضای رقابتی مناسب در افزایش کیفیت تولید کالا و خدمات، گسترش ضریب نفوذ گفتمان اقتصادمقاومتی در واحد‌های تولیدی و هدایت عرصه تولید در زمینه پیروی از سیاست‌های اقتصاد مقاومتی برپا می‌شود.

شایان ذکر است، پس از بررسی‌های تخصصی توسط بازرسان اقتصاد مقاومتی از بین ۳۰۰ واحد تولیدی و صنعتی، ۱۲ شرکت از جمله شرکت فنرسازی زر و ایندامین سایپا موفق به اخذ نشان اقتصاد مقاومتی شدند.

برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر