کد خبر: ۴۰۸۹۵
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۷

آغاز تولید سیستم تهویه مطبوع دنا در مهرکام پارس

مدیرعامل شرکت مهرکام پارس از شروع پروژه تولید دسته سیم خودرو در سایت مهرکام پارس کرمانشاه خبر داد و گفت: این اقدام با همکاری شرکت الکتریک خودرو شرق (EKS) صورت خواهد گرفت.
آغاز تولید سیستم تهویه مطبوع دنا در مهرکام پارس

مخاطب24:علی ارضی فرد، با اشاره به پیشرفت ۹۰ درصدی تولید اقلام پلیمری محصول ری را، عنوان کرد: راه اندازی ۵۰۰ عدد قالب‌های پلیمری و فلزی داخلی و خارجی پروژه ری را، طراحی و راه‌اندازی خط اتوماتیک دوخت نایلون، طراحی و ساخت دستگاه پانچ دومنظوره سپر جلو دنا با استاندارد عابر پیاده و استفاده از تکنولوژی‌های به روز از جمله Miling-RHCM-Laminiation در طراحی و تولید داشبورد خودروی ری‌را، از جمله فعالیت‌هایی است که در شرکت مهرکام پارس انجام می‌شود.
وی در ادامه هم چنین از بازطراحی ساخت قطعات پروتوتایپ، اینتریور و اکستریور خودرو ری‌را، اخذ تاییدیه طراحی در ممیزی IAFT طراحی و ساخت فیکسچر تکمیل کاری دقیق IP Beam پروژه این کراس‌اوور، انتقال، نصب و راه‌اندازی خط مونتاژ صندلی هایما S۷ در سایت مهرکام پارس خراسان و آماده سازی خط تولید تهویه مطبوع سورن در کرمانشاه خبر داد.
ارضی فرد با اشاره به این‌که سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک برای دنا نیز به سبد تولید محصولات مهرکام پارس افزوده شده، اظهار کرد: این شرکت در اردیبهشت امسال، برای نخستین بار ده‌ها دستگاه سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک را برای به‌کارگیری در خودروی دنا به شرکت ایران خودرو ارسال کرده است.
وی با بیان این‌که این سیستم که با استفاده از فناوری‌های روز و به دست متخصصان شرکت مهرکام پارس طراحی و تولید شده است، از مزایای متعددی از جمله تنظیم خودکار دما و کیفیت هوا برای سرنشینان خودرو برخوردار بوده و تمام تاییدیه‌های کیفی را دریافت کرده، خاطرنشان کرد: شرکت مهرکام پارس به عنوان یکی از تولیدکنندگان پیشرو سیستم تهویه مطبوع در کشور، این سیستم را برای سایر خودرو‌ها نظیر پژو پارس و سورن نیز تامین می‌کند.

برچسب ها: ایران خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر