کد خبر: ۴۰۸۸۸
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۸

رافت: نیمکت پرسپولیس به خوبی مدیریت نمی‌شود

بازیکن پیشین پرسپولیس گفت: پرسپولیس بازیکنان باکیفیت و خوبی در نیمکت خود دارد، اما متاسفانه از این ظرفیت و پتانسیل به خوبی استفاده نمی‌کند.
رافت: نیمکت پرسپولیس به خوبی مدیریت نمی‌شود

مخاطب24:پایان رافت، در ارزیابی از تیم پرسپولیس برابر تیم سپاهان اظهار کرد: حساسیت بازی اینقدر زیاد بود که عملکرد هر دو تیم چنگی به دل نمی‌زد و هر دو تیم با یک مهاجم کار می‌کردند. بازی بسیار پربرخورد و با تنش و خطای زیاد از هر دو تیم شاهد بودیم به طوری که بازی از حالت هجومی خارج شده بود و بازیکنان پرسپولیس و سپاهان از ترس این که گل نخورند با حساسیت زیادی بازی را پیش می‌بردند.

بازیکن پیشین پرسپولیس افزود: درست است که بازی با نتیجه مساوی به پایان رسید، اما پرسپولیس با توجه به اینکه استقلال هم جلوی تراکتور نتیجه را مساوی کرد و اگر بازی را می‌برد صدرنشین می‌شد، فرصت را از دست داد. البته استقلال هم بازی خوبی را برابر تراکتور به نمایش نگذاشت.

وی ادامه داد: بازی به حدی کسل کننده و بی کیفیت بود که اگر به جای ۹۰ دقیقه، داور در دقیقه ۳۰ سوت بازی را می‌زد هیچ اتفاق خاصی رخ نمی‌داد. جای تعجب دارد که پرسپولیس با وجود اینکه در نیکمت خود از بازیکنان خوب و باکیفیتی برخوردار است، اما نمی‌دانم چرا از پتانسیل خود به خوبی استفاده نمی‌کند و تعویض‌هایش خوب نیست. اگر این ضعف برطرف شود قطعا قهرمان خواهد شد.

رافت همچنین در ارزیابی از عملکرد سپاهان گفت: از سپاهان انتظار بیشتر از این می‌رفت با وجود این همه امکانات و بازیکن این تیم به ویژه در نیم فصل دوم عملکرد بسیار ضعیفی داشت و با چند باخت پی در پی فاصله زیادی از صدرنشینی گرفت. این تیم سال گذشته دوم شد، اما امسال در حال حاضر با ۷ امتیاز اختلاف در جایگاه سوم قرار دارد. شاید بازیکنان، کادر فنی و عوامل باشگاه از عملکرد تیم راضی باشند، اما به عنوان یک کارشناس معتقدم که روند رو به رشدی در لیگ نداشت.

رافت در پایان گفت: وقتی سپاهان ۶ بازی را واگذار می‌کند چرا پرسپولیس برابر این تیم باید نتیجه را با تساوی به پایان برساند؟ نیمکت پرسپولیس معضل بزرگی است که باید در بازی‌های آینده به خوبی مدیریت شود تا دیگر امتیاز از دست ندهد.

برچسب ها: پایان رافت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جنگی دیگر در راه است؟ آماده باشیم؟ جنگی دیگر در راه است؟ آماده باشیم؟
اگر چه آتش بس از روی ناچاری به اسرائیل تحمیل شد، اما ایران هرگز نباید دشمن زخم خورده را دست کم بگیرد. روی آمریکا نیز نمی‌توان حساب کرد، چون رییس جمهور ایالات متحده به هیچ وعده، سخن و حتی تعهد کشورش پایبند نیست.
پرسپولیسی که غوغا به پا کرد پرسپولیسی که غوغا به پا کرد
در روز‌هایی که تمرین تیم‌های لیگ برتری هنوز شروع نشده، بازیکنان خارجی تیم‌ها به صورت شخصی تمرین می‌کنند.
ماجرای ورود پلاک شهرستانی‌ها به تهران به کجا رسید؟ ماجرای ورود پلاک شهرستانی‌ها به تهران به کجا رسید؟
رییس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به ماجرای تصمیم‌گیری در خصوص افزایش مبلغ جریمه برای ورود خودرو‌های با پلاک شهرستان به محدوده طرح ترافیک پایتخت، گفت: هدف اصلی این تصمیم، ایجاد بازدارندگی برای تردد‌های غیرضروری و ساماندهی ترافیک در هسته مرکزی شهر بود و دنبال درآمدزایی برای شهرداری نبودیم.
استرس را در زمان های خاص چگونه کنترل کنیم؟ استرس را در زمان های خاص چگونه کنترل کنیم؟
رئیس انجمن روانپزشکان کشور با اشاره به ترومای روانی ناشی از تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی به کشور، گفت: افرادی که در معرض ترومای مستقیم قرار گرفته‌اند به خدمات تخصصی‌تر برای مشاوره و درمان نیاز دارند.
هکر‌ها به سراغ ترامپ رفتند! هکر‌ها به سراغ ترامپ رفتند!
رویترز گزارش کرد هکر‌هایی ناشناس ترامپ را تهدید کردند تا ایمیل‌های هک شده از سوی رئیس کارمندان کاخ سفید و وکیل رئیس جمهور آمریکا را افشا می‌کنند.
چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟ چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟
برخی از مردم با وجود ۸ ساعت خوابیدن در روز و ساعات خواب اضافی در تعطیلات از احساس خستگی شکایت دارند. راز این خستگی چیست؟
۵ دلیل درس نخواندن نوجوانان ۵ دلیل درس نخواندن نوجوانان
چرا فرزند نوجوانم درس نمی‌خواند؟ او را تشویق به درس خواندن می‌کنم، اما بیش‌تر وقتش را در بازی‌های کامپیوتری و شبکه‌های اجتماعی می‌گذراند.
برگزیده
پرسپولیسی که غوغا به پا کرد پرسپولیسی که غوغا به پا کرد
در روز‌هایی که تمرین تیم‌های لیگ برتری هنوز شروع نشده، بازیکنان خارجی تیم‌ها به صورت شخصی تمرین می‌کنند.
کریم باقری، سرمربی پرسپولیس! کریم باقری، سرمربی پرسپولیس!
باشگاه پرسپولیس برای این که فرصت نقل و انتقالات و آماده سازی پیش فصل را از دست ندهد، در کنار ادامه مذاکرات برای نگه داشتن کارتال، یک گزینه داخلی را برای جانشینی او در نظر گرفته است.
حمله لباس شخصی‌ها به کافه فوتبالیست معروف! حمله لباس شخصی‌ها به کافه فوتبالیست معروف!
وریا غفوری کاپیتان سابق استقلال که مدتی است کافه خود را راه‌اندازی کرده مدعی شده که لباس شخصی‌ها به یکی از شعبه‌های کافه‌اش در پونک، بلوار سردار جنگل در تهران حمله کرده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر