کد خبر: ۴۰۸۳۴
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۵
به مناسبت هفته کار و کارگر عنوان شد

شریف‌ترین طبقه جامعه مامور جهش تولید

اولین هدف تلاشگران شرکت کسب روزی حلال و داشتن بهره‌وری لازم برای مجموعه بزرگ ذوب آهن اصفهان است. از طرفی مسئولیت‌پذیری و انجام درست و به موقع وظایف محول شده از جمله دیگر اهداف ما است
شریف‌ترین طبقه جامعه مامور جهش تولید

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان:در آستانه روز جهانی کار و کارگر با تنی چند از تلاشگران جبهه تولید در ذوب آهن اصفهان به گفتگو نشستیم که مشروح آن را در ادامه می‌خوانید.
سید کریم موسوی فورمن مکانیک تعمیرگاه مرکزی در مدیریت کک‌سازی گفت: مقام معظم رهبری سال جاری را سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری نمودند که این مهم یک رسالت و ماموریت سنگین برای ما است و لذا وظیفه خود می‌دانیم که به بهترین نحو این مهم را اجرایی کنیم.
وی افزود: تولید، عامل پیشرفت هر مجموعه‌ای محسوب می‌شود که به دست توانای کارگران ظهور و بروز می‌یابد. امیدوارم امسال نیز همانند سال‌های گذشته همکاران عزیز در مجموعه ذوب آهن اصفهان در امر تولید، کاهش هزینه‌ها و ارتقاء بهره‌وری بیشتر کوشا باشند و از سوی دیگر نیز معیشت این قشر زحمتکش بیشتر مورد توجه مدیران قرار بگیرد.
سهراب جلالی اپراتور بازیابی مواد کک سازی نیز اظهار داشت: کارگران از شریف‌ترین طبقه جامعه هستند، زیرا نیروی بازوان و اندیشه پویای شان، چرخ‌های صنعت را به گردش در می‌آورد. به فرموده مقام معظم رهبری چرخش چرخ‌های صنعت مرهون دست‌های کارگران است. باید این را دانست که کار به جنبشی مخصوص و کارگر به گروهی خاص محدود نمی‌شود و روز کارگر روز همه ملت ایران است.
مهدی تیموری تکنسین برق ایستگاه ریخته‌گری فولادسازی بیان کرد: کارگران نقش اساسی در صنعت ایفا می‌کنند، از این رو توجه به حقوق و دستمزد این افراد علاوه بر دلگرمی، به افزایش کمی و کیفی تولید نیز منجر خواهد شد. کارگران ذوب آهن همواره با تلاش و کوشش حتی در شرایطی که کسی ناظر بر کار آن‌ها نیست به انجام وظیفه می‌پردازند و این خصلت وظیفه‌شناسی به طور قطع بر افزایش تولید تاثیرگذار خواهد بود.
علیرضا ترکی از مدیریت امور شهری و پسماند به بیان اهداف کارگران از حضور در مجتمع بزرگ ذوب آهن پرداخت و گفت: اولین هدف ما کسب روزی حلال و داشتن بهره‌وری لازم برای مجموعه بزرگ ذوب آهن اصفهان است. از طرفی مسئولیت‌پذیری و انجام درست و به موقع وظایف محول شده از جمله دیگر اهداف است، زیرا ما کارگران خود را سهامدار این مجموعه بزرگ می‌دانیم و باید در رشد و ارتقاء آن کوشا باشیم و سعی کنیم الگوی مناسبی برای همکاران عزیزی که جدیدا به این مجموعه پیوستند، باشیم.
جواد شاه ثنایی از همکاران مدیریت خدمات و امور رفاهی افزود: کارگران نقش کلیدی و مهمی را در صنعت ایفا می‌کنند چرا که با وجود پیشرفت‌های علمی و صنعتی و اتوماتیک شدن تجهیزات باز هم به وجود کارگران برای نظارت بر کار این تجهیزات نیاز است. هر کارگری باید با هدف رشد و تعالی کارخانه و کشور به انجام وظیفه بپردازد.
محمد جواد عبیری از کارگاه پخت اصلی بخش آگلومراسیون گفت: کارگر کسی است که بخش اعظمی از بار تولید را بر دوش می‌کشد و نقش اصلی را در صنعت ایفا می‌کند.
مهدی قاسمی آتشکار ارشد کوره بلند شماره ۲ گفت: امیدوارم که ما کارگران با تلاش و همدلی بتوانیم بیش از گذشته در پیشرفت ذوب آهن اصفهان مثمر ثمر بوده و موجب سرافرازی کشور عزیزمان باشیم.
حسین کاظمی تعمیرکار انرژیتیک مدیریت کوره بلند گفت: بسیار خوشحالم که در کنار همکارانی هستم که با عشق و علاقه مشغول به کار هستند. کار کردن در چنین محیطی نیازمند عشق ورزیدن به آن است و چیزی پاسخگوی زحمات این قشر زحمتکش نیست بنابراین از مسئولین و مدیران تقاضا دارم قدر این کارکنان زحمتکش را بدانند.

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چگونگی بازگشت حجاج به کشور بررسی شد چگونگی بازگشت حجاج به کشور بررسی شد
در دومین نشست هماهنگی وزارت راه و شهرسازی به ریاست فرزانه صادق مسیر‌ها و چگونگی بازگشت حجاج به کشور بررسی شد.
قیمت نفت ۷ درصد افزایش یافت قیمت نفت ۷ درصد افزایش یافت
قیمت نفت در معاملات روز جمعه بازار جهانی، در پی تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به کشورمان و حملات تلافی‌جویانه ایران و نگرانی سرمایه گذاران از تاثیر آن بر صادرات نفت خاورمیانه، با هفت درصد افزایش بسته شد.
سلام نظامی والیبالیست‌ها سلام نظامی والیبالیست‌ها
ملی‌پوشان والیبال ایران در مراسم آغازین بازی با اسلوونی دست به کار ارزشمند و جالبی زدند.
اذعان صهیونیست‌ها به خسارت‌های گسترده به تل‌آویو اذعان صهیونیست‌ها به خسارت‌های گسترده به تل‌آویو
رسانه‌های صهیونیستی به اصابت موشک‌های ایران به تل اویو و چندین مناطق در شمال فلسطین اشغالی در دور جدید عملیات موشکی ایران اذعان کردند. رسانه‌های صهیونیستی همچنین حجم خسارت‌های وارد به تل آویو را در پی عملیات موشکی ایران گسترده توصیف می‌کنند.
وال استریت ژورنال: مذاکرات عمان پوششی برای حمله اسرائیل بود وال استریت ژورنال: مذاکرات عمان پوششی برای حمله اسرائیل بود
یک روزنامه آمریکایی اذعان کرد که آمریکا از مذاکرات هسته‌ای به عنوان پوششی برای غافلگیر کردن ایران استفاده کرد.
قائم پناه: اختلالی در اداره کشور به وجود نخواهد آمد قائم پناه: اختلالی در اداره کشور به وجود نخواهد آمد
معاون اجرایی رئیس‌جمهوری گفت: به رغم خواست دشمن، اختلالی در اداره کشور به وجود نخواهد آمد.
چطور به سوالات کودکان درباره جنگ و درگیری پاسخ دهیم؟ چطور به سوالات کودکان درباره جنگ و درگیری پاسخ دهیم؟
درگیری و حوادث فقط بزرگ‌تر‌ها را درگیر و نگران نمی‌کند، کودکان هم سهمی از اضطراب اتفاقات تلخ دارند؛ آنها سؤال می‌پرسند، می‌ترسند و گاهی در سکوت، اضطراب را در دل خود نگه می‌دارند. در پی حمله رژیم صهیونیستی به ایران، توصیه‌های روانشناسی دفتر یونیسف بازخوانی می‌شود، توصیه‌هایی که والدین را راهنمایی می‌کند چطور با فرزندان خود درباره این موضوعات حرف بزنند، به سوالاتشان پاسخ بدهند.
صفحه خبر بالای تصاویر