کد خبر: ۴۰۸۰۴
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۰

ماشین‌ها مجهز به ردیاب تولید شوند!

پلیس انتظامی کشور در تلاش است تا با تجهیز کردن خودرو‌های داخلی به ردیاب، فرآیند رهگیری خودرو‌های ربوده شده را تسهیل کند.
ماشین‌ها مجهز به ردیاب تولید شوند!

مخاطب ۲۴- ردیاب خودرو یا همان جی‌پی‌اس خودرو، یک قطعه سخت افزاری کوچک است که روی خودرو، موتور‌سیکلت یا حتی وسایل نقلیه دیگر مانند کامیون یا تریلی نصب می‌شود و توسط سیستم جی‌پی‌اس (سیستم موقعیت‌یاب جهانی) موقعیت مکانی وسیله نقلیه را به‌صورت دقیق به شما نمایش می‌دهد. این وسیله برای ردیابی خودرو در هنگامی که وسیله نقلیه به سرقت رفته، بسیار کاربردی است. به همین منظور، بسیاری از رانندگان و مالکان وسایل نقلیه، برای تسهیل فرآیند رهگیری خودرو توسط پلیس، با پرداخت هزینه، ردیاب را روی خودرو خود نصب می‌کنند.

البته تجهیز خودرو‌های داخلی به ردیاب باید به شیوه اصولی انجام شود؛ چرا که وقتی این اقدام توسط اشخاص انجام می‌شود تعداد کمی از خودرو‌ها به ردیاب مجهز می‌شوند و سارقان خیال راحتی از رهگیری نشدن خودرو دارند؛ در نتیجه خودرو مالکانی که برای وسیله نقلیه خود رهیاب تهیه کرده‌اند به‌راحتی رهگیری می‌شود.
برای افزایش ضریب امنیت خودرو‌های داخلی و تسهیل فرآیند رهگیری خودرو‌های ربوده شده توسط سارقان، رئیس پلیس پایتخت در یک نشست خبری توضیح داد که جلسات مستمری در خصوص ایمنی و امنیت خودرو‌ها با خودروسازان داخلی داریم و در این جلسات از آن‌ها خواسته‌ایم تجهیز خودرو‌های داخلی به ردیاب را در دستور کار خود قرار دهند.

تجهیز خودرو‌های داخلی به ردیاب، فرآیند رهگیری را تسهیل می‌کند
سردار علی، ولی پور گودرزی روز چهارشنبه در حاشیه نمایشگاه سارقان و مالخران وسایل نقلیه با تاکید بر موضوع افزایش ضریب امنیت خودرو‌های داخلی عنوان کرد در جلسات مستمر خود با شرکت‌های خودروساز داخلی که در این جلسات قرار شده شخص استاندار تهران هم حضور پیدا کنند، نظرات و دیدگاه‌های خود را مطرح می‌کنیم تا معایب خودرو‌ها را برطرف کنند. البته در این راستا تولید برخی خودرو‌ها که امنیت و ایمنی لازم را نداشتند، متوقف شده است؛ نظیر خودرویی مانند پژو پارس که از چرخه تولید ایران خودرو کنار گذاشته شد.
رئیس پلیس آگاهی و فرماندهی انتظامی پایتخت در ادامه سخنان خود مبنی بر تجهیز خودرو‌های داخلی به ردیاب، افزود استفاده از وسایل و تجهیزات الکترونیکی در خودرو‌ها راهکار خوبی برای ممانعت از سرقت خودرو‌ها بوده و می‌تواند سرنخ خوبی برای پیدا شدن وسیله نقلیه بعد از سرقت باشد. البته باید این اقدام به شیوه اصولی انجام شود تا سارقان نتوانند به‌راحتی ردیاب خودرو‌ها را غیر فعال کنند.

وی در ادامه سخنان خود تاکید کرد همکارانشان طی چند روز گذشته در یک تلاش شبانه‌روزی و با هماهنگی مراجع قضایی، افرادی که دست به سرقت خودرو زده بودند یا در طرح نقشه سرقت شریک بودند، شناسایی و ۵۷ متهم بازداشت شدند. تعداد وسایل نقلیه به سرقت رفته شده توسط این ۵۷ نفر شامل ۲۰ دستگاه خودرو مسروقه، ۱۵ دستگاه موتورسیکلت و ۲ هزار قطعه یدک خودرو دزدی، کشف و ضبط شد.

رئیس پلیس پایتخت تاکید کرد که چنین طرح‌هایی از سمت پلیس انتظامی به‌صورت هفتگی و مستمر در حال انجام شدن است.

برچسب ها: خودرو
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.