کد خبر: ۴۰۸۰۴
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۰

ماشین‌ها مجهز به ردیاب تولید شوند!

پلیس انتظامی کشور در تلاش است تا با تجهیز کردن خودرو‌های داخلی به ردیاب، فرآیند رهگیری خودرو‌های ربوده شده را تسهیل کند.
ماشین‌ها مجهز به ردیاب تولید شوند!

مخاطب ۲۴- ردیاب خودرو یا همان جی‌پی‌اس خودرو، یک قطعه سخت افزاری کوچک است که روی خودرو، موتور‌سیکلت یا حتی وسایل نقلیه دیگر مانند کامیون یا تریلی نصب می‌شود و توسط سیستم جی‌پی‌اس (سیستم موقعیت‌یاب جهانی) موقعیت مکانی وسیله نقلیه را به‌صورت دقیق به شما نمایش می‌دهد. این وسیله برای ردیابی خودرو در هنگامی که وسیله نقلیه به سرقت رفته، بسیار کاربردی است. به همین منظور، بسیاری از رانندگان و مالکان وسایل نقلیه، برای تسهیل فرآیند رهگیری خودرو توسط پلیس، با پرداخت هزینه، ردیاب را روی خودرو خود نصب می‌کنند.

البته تجهیز خودرو‌های داخلی به ردیاب باید به شیوه اصولی انجام شود؛ چرا که وقتی این اقدام توسط اشخاص انجام می‌شود تعداد کمی از خودرو‌ها به ردیاب مجهز می‌شوند و سارقان خیال راحتی از رهگیری نشدن خودرو دارند؛ در نتیجه خودرو مالکانی که برای وسیله نقلیه خود رهیاب تهیه کرده‌اند به‌راحتی رهگیری می‌شود.
برای افزایش ضریب امنیت خودرو‌های داخلی و تسهیل فرآیند رهگیری خودرو‌های ربوده شده توسط سارقان، رئیس پلیس پایتخت در یک نشست خبری توضیح داد که جلسات مستمری در خصوص ایمنی و امنیت خودرو‌ها با خودروسازان داخلی داریم و در این جلسات از آن‌ها خواسته‌ایم تجهیز خودرو‌های داخلی به ردیاب را در دستور کار خود قرار دهند.

تجهیز خودرو‌های داخلی به ردیاب، فرآیند رهگیری را تسهیل می‌کند
سردار علی، ولی پور گودرزی روز چهارشنبه در حاشیه نمایشگاه سارقان و مالخران وسایل نقلیه با تاکید بر موضوع افزایش ضریب امنیت خودرو‌های داخلی عنوان کرد در جلسات مستمر خود با شرکت‌های خودروساز داخلی که در این جلسات قرار شده شخص استاندار تهران هم حضور پیدا کنند، نظرات و دیدگاه‌های خود را مطرح می‌کنیم تا معایب خودرو‌ها را برطرف کنند. البته در این راستا تولید برخی خودرو‌ها که امنیت و ایمنی لازم را نداشتند، متوقف شده است؛ نظیر خودرویی مانند پژو پارس که از چرخه تولید ایران خودرو کنار گذاشته شد.
رئیس پلیس آگاهی و فرماندهی انتظامی پایتخت در ادامه سخنان خود مبنی بر تجهیز خودرو‌های داخلی به ردیاب، افزود استفاده از وسایل و تجهیزات الکترونیکی در خودرو‌ها راهکار خوبی برای ممانعت از سرقت خودرو‌ها بوده و می‌تواند سرنخ خوبی برای پیدا شدن وسیله نقلیه بعد از سرقت باشد. البته باید این اقدام به شیوه اصولی انجام شود تا سارقان نتوانند به‌راحتی ردیاب خودرو‌ها را غیر فعال کنند.

وی در ادامه سخنان خود تاکید کرد همکارانشان طی چند روز گذشته در یک تلاش شبانه‌روزی و با هماهنگی مراجع قضایی، افرادی که دست به سرقت خودرو زده بودند یا در طرح نقشه سرقت شریک بودند، شناسایی و ۵۷ متهم بازداشت شدند. تعداد وسایل نقلیه به سرقت رفته شده توسط این ۵۷ نفر شامل ۲۰ دستگاه خودرو مسروقه، ۱۵ دستگاه موتورسیکلت و ۲ هزار قطعه یدک خودرو دزدی، کشف و ضبط شد.

رئیس پلیس پایتخت تاکید کرد که چنین طرح‌هایی از سمت پلیس انتظامی به‌صورت هفتگی و مستمر در حال انجام شدن است.

برچسب ها: خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم
مراسم شب یلدا چقدر خرج بر‌می‌دارد؟ برای مهمانی شب یلدا چقدر باید هزینه کنیم؟ هزینه یلدا با دلار ۱۳۰ هزار تومانی؟ حداقل هزینه شب یلدا ۱۴۰۴چقدر میشود؟ هزینه یک خانوار در شب یلدا چقدر است؟ اینها سوالاتی است که این روزها ذهن خیلی از ایرانیها را به خودش مشغول کرده است
عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند
برگزاری مسابقه دو ماراتن کیش در روز جمعه مورخه ۱۴ آذر با استقبال گسترده شرکت‌کنندگان و در ادامه با واکنش هایی نسبت به بی‌حجابی بانوان در این رویداد روبه‌رو شد، بطوریکه ماراتن کیش یکی از پربحث‌ترین موضوعات در میان کاربران ایرانی بوده و همچنان هست، در ادامه صحبتهای شروین وکیلی محقق و جامعه شناس را در این رابطه ببینید
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن
با برتری پاری سن ژرمن مقابل فلامینگو، شاگردان لوئیز انریکه قهرمان جام بین قاره‌ای ۲۰۲۵ شدند و ششمین جام خود را از ابتدای فصل گذشته جشن گرفتند.  
روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی! روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی!
داستان تایتانیک همیشه از نگاه مسافران آن روایت می‌شود؛ اما بیایید این بار داستان شب آخر را نه از روی عرشه، بلکه از روی میز شام مرور کنیم.
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟ بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟
پخش تیزر سریال جدید مهران مدیری با عنوان «شیش‌ماهه» گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشت او به تلویزیون را تقویت کرده؛ سریالی ۱۷ قسمتی با ترکیبی از بازیگران قدیمی و چهره‌های تازه که احتمال دارد همزمان با شب یلدا یا اوایل دی‌ماه روی آنتن برود.
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر