کد خبر: ۴۰۷۵۲
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۱

بزرگترین فرودگاه دنیا متعلق به کجاست؟

دولت امارات متحده عربی قصد دارد با اختصاص بودجه‌ای هنگفت بزرگترین فرودگاه جهان را در دبی بنا کند که بیشترین ظرفیت در تاریخ را خواهد داشت.
بزرگترین فرودگاه دنیا متعلق به کجاست؟

مخاطب ۲۴- به گفته مقامات دولتی امارات، بودجه‌ای ۳۵ میلیارد دلاری برای ساخت بزرگترین فرودگاه جهان از لحاظ ظرفیت اختصاص یافته تا یکی دیگر از رکورد‌های جهان را به نام دبی بزنند. این فرودگاه در واقع همان فرودگاه بین‌المللی المکتوم است که اماراتی‌ها قصد توسعه بیشتر آن را دارند.

نخست وزیر و معاون رییس جمهور امارات، شیخ محمد بن رشید المکتوم روز یکشنبه در مصاحبه خود عنوان کرد این فرودگاه ۵ برابر بزرگتر از فرودگاه فعلی دبی خواهد بود و توانایی پذیرش ۲۶۰ میلیون مسافر در یک سال را دارد. شیخ محمد می‌گوید تمامی سفر‌های هوایی دبی در آینده به مرور زمان به این فرودگاه جدید منتقل خواهند شد.
این مسئول در شبکه اجتماعی X ادعا می‌کند:

ما همزمان با توسعه شهری در اطراف بزرگترین فرودگاه جهان، پروژه مسکن یک میلیون نفری خودمان را هم دنبال می‌کنیم. بدین ترتیب جنوب دبی میزبان کمپانی‌های مطرح جهانی در حوزه‌های لجستیک و حمل و نقل هوایی خواهد بود.

پروژه ما متعلق به نسل‌هایی پس از ماست تا زندگی مدرن و پیشرفته فرزندانمان و فرزندان آن‌ها را تضمین کنیم. دبی به عنوان یک فرودگاه، بندر، شهر گردشگری و مرکز جهانی جدید در دنیا شناخته خواهد شد.

شیخ محمد اذعان دارد طراحی ترمینال مسافری فرودگاه بین‌المللی المکتوم تحت عنوان استراتژی شرکت هوایی دبی تایید شده و با شروع ساخت و ساز، تا اینجای کار ۱۲۸ میلیارد درهم امارات هزینه برداشته است.

فرودگاه المکتوم در سال ۲۰۱۰ افتتاح شده و در پایان پروژه توسعه‌اش، به پنج باند فرود موازی و ۴۰۰ گیت هواپیمایی تجهیز خواهد شد و لقب بهترین فرودگاه امارات (و بلکه جهان) کاملا شایسته آن خواهد بود.
آقای Paul Griffiths، مدیرعامل فرودگاه‌های دبی به خبرنگاران می‌گوید با توسعه طرح بزرگترین فرودگاه جهان، جایگاه دبی در صنعت هوایی مستحکم‌تر شده و و این شهر به عنوان مرکزی پیشرو در هاب هوایی شناخته می‌شود.

او ادامه می‌دهد:

تکامل دبی همواره دست در دست رشد زیرساخت‌های هوایی این شهر بوده و امروز شاهد یک گام بزرگ در این مسیر هستیم.

همچنین بخوانید:

فرودگاه جدید عربستان در جهان بی نظیر خواهد بود + عکس

فرودگاه بین‌المللی فعلی دبی برای ده سال متوالی لقب پر ترافیک‌ترین فرودگاه جهان را به خود اختصاص داده و حالا ظرفیت این ساختمان به دلیل ازدحام مسافران تحت فشار قرار دارد. این فرودگاه سال گذشته پذیرای حدود ۸۷ میلیون مسافر بوده که حتی از سال‌های پیش از پاندمی کرونا نیز پیشی گرفته است.

رکورد دبی برای پذیرش شبانه مسافر ۱۷.۵ میلیون نفر در سال ۲۰۲۳ بوده که نسبت به سال گذشته‌اش ۲۰ درصد افزایش به خود دیده است.

برچسب ها: دبی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت محصولات ایران‌خودرو امروز +جدول قیمت محصولات ایران‌خودرو امروز +جدول
آخرین قیمت محصولات ایران‌خودرو برای امروز دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در خصوص توقیف اموال محمد ساعدی‌نیا + فیلم توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در خصوص توقیف اموال محمد ساعدی‌نیا + فیلم
سخنگوی قوه قضاییه بیان کرد: پرونده محمد ساعدی‌نیا به‌دلیل دعوت مردم به مشارکت در اغتشاش و حمایت از آشوبگران در دادگستری قم تشکیل و وی بازداشت شده است وی ادامه داد: اموال، املاک و سهام او شناسایی و توقیف شده و در صورت اثبات خسارت، جبران از محل اموال وی علاوه بر مجازات قانونی انجام می‌شود.
ملیکای ۲۲ ساله قربانی جنایت مسافربر، تکرار الهه حسین نژاد ملیکای ۲۲ ساله قربانی جنایت مسافربر، تکرار الهه حسین نژاد
معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف جسد ملیکای ۲۲ ساله خبر داد که مفقودی او در راه بازگشت به خانه توسط خانواده‌اش اعلام شده بود.
بمباران مواضع داعش توسط جنگنده‌های اف-۱۶ عراق +ویدیو بمباران مواضع داعش توسط جنگنده‌های اف-۱۶ عراق +ویدیو
نیروی هوایی عراق با انجام چند حمله هوایی در بیابان‌های اطراف استان نینوا، تعدادی از عناصر گروه تروریستی داعش را هدف قرار داد و به هلاکت رساند.
ایران قهرمان فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد ایران قهرمان فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد
تیم ملی فوتسال ایران با پشت سر گذاشتن یکی از سخت‌ترین فینال های تاریخ و با برتری در ضربات پنالتی، برای چهاردهمین بار به عنوان قهرمانی جام ملتهای آسیا دست پیدا کرد.
آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن
دور دیگری از مذاکرات ایران و آمریکا در روزهای آتی برگزار می‌شود
فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران
بغض شمسایی در پایان نشست خبری ترکید و گفت: رفتار حرفه‌ای مجاب می‌کرد که در مسابقات آسیایی شرکت کنیم. تسلیت می‌گویم به مردم عزیز کشورم به خاطر اینکه داغدار هستند. برای ما اینجا فوتبال ارزش ندارد و چیزی که ارزش داشت این بود که در کنار هم بودیم و خواستیم از هم دفاع کنیم.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر