کد خبر: ۴۰۷۴۱
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۳

خودرو‌های فاقد بیمه از سهمیه سوخت محروم می‌شوند

به نظر می‌رسد با پیگیری طرح عدم تخصیص سهمیه بنزین به خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه، برخی از شهروندان از سهمیه سوخت محروم می‌شوند.
خودرو‌های فاقد بیمه از سهمیه سوخت محروم می‌شوند

مخاطب ۲۴- اواخر سال گذشته کاهش سهمیه بنزین آزاد و سقف ذخیره کارت‌های سوخت خبرساز شد و با آغاز سال ۱۴۰۳ هم به دنبال تشدید فشار‌ها برای استفاده از کارت سوخت شخصی به‌جای کارت جایگاه‌ها، بازار سیاه کارت سوخت حتی بیش از پیش قوت گرفت. جدیدترین اخبار داخلی حور محور سوخت نشان می‌دهند که دارندگان خودرو و موتورسیکلت در صورتی که بیمه نداشته باشند از دریافت سهمیه سوخت محروم خواهند شد.

عدم تخصیص سهمیه بنزین به خودرو‌های فاقد بیمه
احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی کشور در نامه‌ای به مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی از وی تقاضا کرد طرح عدم تخصیص سهمیه بنزین به خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه شخص ثالث با جدیت بیشتر پیگیری شود.

خاندوزی در این نامه عنوان کرد که غیر فعال نمودن خودرو‌های فاقد بیمه شخص ثلاث در فاز اول اجرای ماده ۴۸ قانون بیمه اجباری موثر بوده و منجر به افزایش پوشش بیمه‌ای وسایل نقلیه و صرفه‌جویی در میلیون‌ها لیتر نفت و گاز شده است. او به دلیل نتایج مثبت اولیه، خواستار پیگیری جدی‌تر طرح عدم تخصیص سوخت به ماشین‌های بدون بیمه شد.
وی در نهایت ضمن ابزار امیدواری برای مشاهده پیامد مثبت اجرای ماده قانونی مذکور، از آمادگی وزارت امور اقتصادی و دارایی برای همکاری در این راستا خبر داد.

به‌تازگی خبر حذف سهمیه سوخت رانندگان تاکسی‌های اینترنتی هم بازخورد‌های زیادی دریافت کرد. رانندگان اسنپ و تپسی که تازه حذف گزینه عجله دارم از اسنپ و تپسی را پشت سر گذاشته بودند، اوایل سال جدید با مانعی تازه سر راه فعالیت خود مواجه شدند. حتی در واکنش مدیرعامل اسنپ به حذف سهمیه رانندگان به پیامد‌های این رویکرد از جمله افزایش قیمت تمام‌شده بنزین برای رانندگان، کاهش میل رانندگان نسبت به فعالیت در این پلتفرم‌ها و… اشاره شد.

برچسب ها: کارت سوخت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
زندانیان مهریه با پا بند الکترونیک می‌توانند آزاد باشند زندانیان مهریه با پا بند الکترونیک می‌توانند آزاد باشند
داشتن پای بند الکترونیک برای مردان مقروض به مهریه به معنی بی اهمیت دانستن حق و حقوق بانوان نیست بلکه به منظور حفظ صیانت آنان و دریافت حق شرعی و قانونی آنهاست چرا که با به زندان افتادن همسر و مرد خانواده نه توان کار کردن می‌ماند و نه پرداخت مهریه امکانپذیر است و در ثانی آقا از خانواده و فرزندان هم جدا می‌افتد.
حاجی‌های سرباز یا سرباز‌های حاجی حاجی‌های سرباز یا سرباز‌های حاجی
رئیس پلیس گذرنامه گفت: در ایام حج، برای افرادی که ممکن است ممنوعیت در سیستم (ممنوع الخروج) داشته باشند، استعلامات لازم انجام می‌شود و اگر موردی باشد، به اطلاع زائرین می‌رسد تا آنها بتوانند برای رفع آن اقدامات لازم را انجام دهند.
هیچ ماده منفجره و خطرناکی در بندر شهید رجایی وجود نداشت هیچ ماده منفجره و خطرناکی در بندر شهید رجایی وجود نداشت
معاون عملیات و ترمینال کالای خطرناک بندر شهید رجایی با رد شایعات رسانه‌های معاند تأکید کرد که هیچ ماده منفجره و خطرناکی در این بندر وجود ندارد و نامه‌های ارسالی به صاحبان کالا صرفاً برای تسریع در خروج کالا‌های حساس به دما در فصول گرم است.
تجمع خانواده مفقودان حادثه بندر شهید رجایی تجمع خانواده مفقودان حادثه بندر شهید رجایی
ظهر امروز حدود ۳۰ تا ۴۰ نفر از افرادی که پس از حادثه انفجار در بندر شهید رجایی یکی از اعضای خانواده‌شان مفقود شده است در مقابل ورودی درب این بندر تجمع کردند.
آنجلینا جولی مردم را مشوش کرد آنجلینا جولی مردم را مشوش کرد
آنجلینا جولی قرار است در نسخه سینمایی رمان موفق اسکاندیناویایی «مردم مشوش» به کارگردانی مارک فارستر، کارگردان فیلم‌هایی همچون «مردی به نام اتو» و «جنگ جهانی زد»، نقش‌آفرینی کند.
مراسم بزرگداشت «پاپ فرانسیس اول» در ایران مراسم بزرگداشت «پاپ فرانسیس اول» در ایران
مراسم دعا ونیایش به مناسبت درگذشت «پاپ فرانسیس اول» رهبر کاتولیک‌های جهان، عصر شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در کلیسای حضرت یوسف (ع) برگزار شد.
جشن قهرمانی تراکتور در منزل رئیس جمهور تبریزی جشن قهرمانی تراکتور در منزل رئیس جمهور تبریزی
برگزاری جشن قهرمانی تراکتورسازی در خانه رئیس جمهور
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر