کد خبر: ۴۰۷۲۳
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۵

پلیس فتا: مراقب ترفند مجرمان سایبری در تعطیلات باشید

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا هشدار داد: سوء استفاده مجرمان سایبری از ایام تعطیلات چند روزه کشور با افزایش ارسال لینک‌های آلوده تهدیدی بر علیه امنیت سایبری هموطنان است.
پلیس فتا: مراقب ترفند مجرمان سایبری در تعطیلات باشید

مخاطب ۲۴- معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا درباره سوء استفاده مجرمان سایبری از تعطیلات چند روزه کشور با ارسال لینک‌های آلوده هشدار داد و گفت: با تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضایی و تجربیات ادوار گذشته مشخص شده است مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته یا منتهی به تعطیلات چند روزه کشور اقدام به کلاهبرداری از طعمه‌های خود می‌کنند.
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به شگرد این مجرمان ادامه داد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوند‌های آلوده با عناوینی نظیر «دریافت کالابرگ»، «ابلاغ قضایی»، و ... مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب‌های مالی آنان هستند.
وی با بیان اینکه ارسال و دریافت این پیامک‌ها در تمامی پیام رسان‌ها اعم از بومی و غیر بومی و گروه‌ها و کانال‌هایی که شهروندان در آن عضویت دارند ممکن است، گفت: حتی گاهی ممکن است ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان باشد و آنان خواسته یا ناخواسته در چنین دام سایبری افتاده باشند.
این مقام مسؤول از هموطنان خواست: در صورت مواجهه با این‌گونه پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آن‌ها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، به آن توجهی نکنند.
پاشایی خاطرنشان کرد: در صورت غفلت و گرفتار شدن مردم در دام مجرمان سایبری عموم مردم می‌توانند بلافاصله با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا در سراسر کشور تماس بگیرند و از خدمات انتظامی و تخصصی این پلیس بهرمند شوند.
این مقام سایبری خبر داد: در صورت نیاز شیفت‌های قضایی دادگاه‌ها، دادسرا‌ها و حوزه بانکداری در سراسر کشور آمادگی ارایه خدمات به افراد خواهان هستند.

برچسب ها: مجرمان سایبری
captcha
اخبار داغ
پیام احساسی رونالدو برای خداحافظی مسی + عکس پیام احساسی رونالدو برای خداحافظی مسی + عکس
کریستیانو رونالدو به خداحافظی لیونل مسی از بازی‌های ملی واکنش نشان داد.
زاکانی: طرح «تورم صفر» اثر مستقیم در زندگی مردم دارد + فیلم زاکانی: طرح «تورم صفر» اثر مستقیم در زندگی مردم دارد + فیلم
علیرضا زاکانی با تشریح جزئیات طرح تثبیت قیمت کالاهای اساسی «تورم صفر» گفت بخشی از کالاها از طریق واردات و بخشی با خرید مستقیم از تولیدکنندگان داخلی تأمین شده و هدف طرح، شکستن حباب قیمتی و کاهش فشار معیشتی بر مردم است.
جواب ترامپ به یک شایعه درباره طاعون روسیه جواب ترامپ به یک شایعه درباره طاعون روسیه
ترامپ در پاسخ به این سوال که طاعون در روسیه یک سلاح بیولوژیک است؟ گفت که ما چنین فکری نمی‌کنیم.
احضار سفیر ایران در فرانسه! احضار سفیر ایران در فرانسه!
سخنگوی وزارت امور خارجه کشور ادعا کرد که اقدام تهران در احضار سفیر فرانسه در تاریخ ۶ اکتبر، بی‌اساس بوده است.
فوری:صدای انفجار در شمال اسرائیل؛ جنگ شد؟ فوری:صدای انفجار در شمال اسرائیل؛ جنگ شد؟
منابع عبری از شنیده شدن صدای انفجاری مهیب در حیفا واقع در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.
دریاچه گتزوئیل در جاده اهواز-آبادان+جزئیات دریاچه گتزوئیل در جاده اهواز-آبادان+جزئیات
انتشار تصاویری از تجمع گازوئیل و ترافیک در جاده آبادان - اهواز در فضای مجازی، نگرانی‌هایی ایجاد کرد که مسئولان شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه خوزستان جزئیات مهار این حادثه را تشریح کردند
سوابق مهرداد اخلاقی کتابچی وزیر پیشنهادی دفاع سوابق مهرداد اخلاقی کتابچی وزیر پیشنهادی دفاع
پزشکیان در نامه‌ای به محمد باقر قالیباف رئیس‌ مجلس شورای اسلامی، مهرداد اخلاقی را برای تصدی وزارت‌ دفاع به مجلس معرفی کرد.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.