کد خبر: ۴۰۷۲۱
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۰

اسرائیل تهدید به فروپاشی تشکیلات خودگردان کرد

در میان نگرانی فزاینده صهیونیست‌ها از احتمال صدور حکم بازداشت مقامات این رژیم توسط دادگاه لاهه، کابینه رژیم اشغالگر به دولت آمریکا هشدار داد که اگر این حکم صادر شود، اسرائیل تحریم‌هایی ضد تشکیلات خودگردان اعمال می‌کند که منجر به سقوط آن می‌شود.
اسرائیل تهدید به فروپاشی تشکیلات خودگردان کرد

مخاطب ۲۴- در سایه تشدید نگرانی‌های مقامات صهیونیست از احتمال صدور حکم بازداشت مقامات سیاسی و نظامی این رژیم توسط دادگاه لاهه به دلیل جنایت‌های آن‌ها علیه غیرنظامیان غزه، یک رسانه عبری شب گذشته اعلام کرد که کابینه اسرائیل به دولت آمریکا هشدار داده است که در صورت صدور حکم بازداشت مقامات اسرائیلی توسط دیوان بین‌المللی دادگستری در لاهه اسرائیل تحریم‌هایی را ضد تشکیلات خودگردان فلسطین اعمال می‌کند که منجر به فروپاشی و سقوط آن می‌شود.

وب سایت عبری والا به نقل از مسئولان ارشد صهیونیستی و آمریکایی با بیان اینکه اسرائیل تهدید به فروپاشی تشکیلات خودگردان فلسطین کرده است گزارش داد که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر و سایر مقامات ارشد اسرائیلی از احتمال صدور حکم بازداشت نتانیاهو و همچنین «یو آو گالانت» وزیر جنگ و «هرتزی هالیوی» رئیس ستاد ارتش اسرائیل و دیگر مسئولان ارشد در پی جنگی که اسرائیل علیه نوار غزه به راه انداخته است به شدت نگرانند.

به گزارش رسانه‌های عبری کابینه اسرائیل ادعا می‌کند که تصمیم دیوان بین المللی دادگستری برای صدور حکم بازداشت مقامات اسرائیلی متاثر از فشار‌های تشکیلات خودگردان بر دادستانی دادگاه لاهه بوده و بر همین اساس مقامات اسرائیلی به جو بایدن گفته‌اند که اگر دادگاه لاهه چنین حکمی را صادر کند اسرائیل تشکیلات خودگردان فلسطین را مسئول آن می‌داند و با تحریم‌های جدی پاسخ آن را خواهد داد که ممکن است منجر به فروپاشی این تشکیلات شود.

بر اساس این گزارش، مسدود کردن انتقال وجوه مالیاتی به تشکیلات خودگردان فلسطین ممکن است یکی از تحریم‌ها علیه این تشکیلات باشد که می‌تواند آن را به سمت ورشکستگی و سقوط سوق دهد.

این در حالی است که دولت آمریکا با فشار‌های زیادی در تلاش برای منصرف کردن دادگاه لاهه از صدور حکم بازداشت مقامات صهیونیستی است و مقامات ارشد آمریکایی اعلام کردند که دولت بایدن نامه‌هایی را به دفتر دادستانی دادگاه لاهه ارسال کرده که در آن‌ها صراحتاً اعلام شده است صدور حکم بازداشت مقامات ارشد اسرائیلی اشتباه بوده و ایالات متحده از آن حمایت نمی‌کند.
یک مقام ارشد آمریکایی در این زمینه اعلام کرد که ما همچنان در حال ارسال پیام‌هایی برای دادگاه لاهه هستیم و از این دادگاه می‌خواهیم که چنین حکمی را صادر نکند؛ زیرا این موضوع منجر به انفجاری بزرگ خواهد شد و اسرائیل با فروپاشی تشکیلات خودگردان پاسخ آن را خواهد داد.

همزمان با افزایش فشار‌ها برای صدور حکم بازداشت مقامات سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی از سوی دیوان بین‌المللی دادگستری به خاطر جنایت‌های وحشیانه آن‌ها علیه مردم غزه، وب سایت آمریکایی اکسیوس اخیرا فاش کرد که نتانیاهو که نام او در صدر لیست کسانی است که باید حکم بازداشت وی صادر شود از بایدن خواسته تا برای ممانعت از صدور حکم بازداشت وی و سایر مقامات ارشد اسرائیلی توسط دادگاه لاهه کاری انجام دهد.

این وب سایت آمریکایی همچنین گزارش داد که اعضای کنگره از هر دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات دادگاه بین‌المللی لاهه را درباره صدور حکم بازداشت علیه مقامات اسرائیلی تهدید و اعلام کرده‌اند که چنین اقدامی با واکنش آمریکا مواجه خواهد شد.

همزمان با آن رژیم صهیونیستی یک کمپین قضایی و دیپلماتیک به راه انداخته تا از صدور حکم بازداشت مقامات این رژیم توسط دادگاه لاهه جلوگیری کند.

روزنامه عبری هاآرتص اعلام کرد که کارشناسان اسرائیلی در زمینه حقوق بین‌الملل هشدار می‌دهند که صدور حکم بازداشت مقامات اسرائیلی ممکن است همراه با تحریم‌های جدی از جمله تحریم صادرات سلاح و کالا برای اسرائیل و همچنین سایر تحریم‌های اقتصادی همراه باشد.

بر اساس این گزارش، وزارت دادگستری اسرائیل تلاش زیادی برای متقاعد کردن دادگاه لاهه جهت عدم صدور حکم بازداشت مقامات ارشد سیاسی و نظامی اسرائیل انجام داده است و شخص نتانیاهو در حال برقراری تماس با نمایندگان چند کشور امضا کننده منشور دادگاه لاهه است تا آن‌ها را متقاعد کند که صدور حکم بازداشت مقامات اسرائیلی را لغو کنند و یا دست کم آن را به تعویق بیندازند. اما هیچ تضمینی برای موفقیت این تحرکات طرف‌های اسرائیلی وجود ندارد.

برچسب ها: فلسطین
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت