کد خبر: ۴۰۵۱
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۶

نکوداشت «کامبوزیا پرتوی»، «رحیم رحیمی‌پور» و «فرشته طائرپور» در «نقش ماندگار» در جشنواره

عناوین سه نکوداشت دیگر هنرمندان فقید در «نقش ماندگار» [بخش فرهنگی چهلمین جشنواره فیلم فجر] اعلام شد.
نکوداشت «کامبوزیا پرتوی»، «رحیم رحیمی‌پور» و «فرشته طائرپور» در «نقش ماندگار» در جشنواره

به گزارش سرویس فرهنگی مخاطب۲۴ به نقل ازمرکز اطلاع‌رسانی روابط عمومی جشنواره فیلم فجر، نشست‌های نکوداشت سینماگران فقید با نام «نقش ماندگار» [بخش فرهنگی چهلمین جشنواره فیلم فجر]به میزبانی دکتر امیرحسن ندایی (فیلمساز و عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس) در روز‌های برپایی جشنواره برگزار خواهد شد و علاوه بر نشست نکوداشت «خسرو سینایی» با سخنرانی شاهین فرهت و نشست نکوداشت «اکبر عالمی» با سخنرانی شهاب‌الدین عادل و سیف‌اله صمدیان، برپایی سه نشست دیگر نیز در این بخش پیش‌بینی شده است.

نکوداشت «کامبوزیا پرتوی»، «رحیم رحیمی‌پور» و «فرشته طائرپور» در «نقش ماندگار» جشنواره4


در یکی از این نشست‌ها، نکوداشت «کامبوزیا پرتوی» (فیلمنامه‌نویس و کارگردان) با سخنرانی «جابر قاسمعلی» با موضوع «فیلمنامه و سبک بیانی نویسنده» برگزار خواهد شد.
نشست نکوداشت «رحیم رحیمی‌پور» (نویسنده و کارگردان) نیز در روز‌های جشنواره با سخنرانی هوشنگ توکلی (بازیگر و کارگردان سینما و تئاتر) با موضوع «دغدغه یک فیلمساز عدالتخواه» برگزار خواهد شد.
پنجمین نشست نکوداشت بخش فرهنگی جشنواره چهلم به «فرشته طائرپور» (تهیه‌کننده سینما) اختصاص خواهد داشت و منوچهر شاهسواری (تهیه‌کننده و مدیرعامل خانه سینما) در این نشست با محوریت «تولید در سینمای کودک و نوجوان» سخنرانی خواهد کرد.
این نشست‌ها، در جریان چهلمین جشنواره فیلم فجر در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار خواهد شد.
چهلمین جشنواره فیلم فجر در دو بخش فرهنگی و رقابتی از ۱۲ تا ۲۲ بهمن به دبیری مسعود نقاش‌زاده برگزار خواهد شد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
چرا مادر سردار باقری شرمنده بود؟ چرا مادر سردار باقری شرمنده بود؟
مادر شهیدان حسن و محمد باقری چند سال قبل در گفت‌وگویی از شرمندگی خود در برابر مادران شهدا سخن گفت: وقتی مادرانی هستند که مثلاً ۲ شهید یا سه شهید داده‌اند واقعاً انسان پیش آنها خیلی شرمنده است.
"علاج" چاوشی "علاج" چاوشی
در پی وارد شدن هجمه‌هایی به محسن چاوشی از طرف عناصر ضد انقلاب خارج‌نشین، رئیس سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس و مقاومت، یادداشتی حمایتی خطاب به وی نوشت.
صفحه خبر بالای تصاویر