کد خبر: ۴۰۵
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۰

حسن یاسری در نشست خبری جبهه تدبیر و توسعه: اصلاح سیستم اقتصادی کشور، ضروری است

حسن یاسری: امیدوار هستیم که در این انتخابات، تدبیر دوم رخ بدهد و افرادی که برای خروج کشور از رکود برنامه دارند به مجلس راه پیدا کنند.
src="/files/fa/news/ext-align:justify">به گزارش سایت جبهه تدبیر و توسعه ایران اسلامی، حسن یاسری در نشست خبری جبهه تدبیر و توسعه با اشاره به اهداف این جبهه گفت: یکی از کلید واژه‌های جبهه تدبیر و توسعه، تدبیر دوم است. امیدوار هستیم که در این انتخابات، تدبیر دوم رخ بدهد و افرادی که برای خروج کشور از رکود برنامه دارند به مجلس راه پیدا کنند.

این کاندیدای جبهه تدبیر و توسعه اظهار داشت: در حال حاضر مشکلات اقتصادی کشور در حال تبدیل شدن به بحران است و بسیاری از مشکلات فرهنگی و اجتماعی کنونی را می‌توان ناشی از مشکلات اقتصادی دانست.

وی ادامه داد: در مجلس باید به مشکلات اقتصادی نگاه سیستمی داشته باشیم در حال حاضر حتی اگر بهترین اقتصادانان نیز در راس اقتصادایران قرار بگیرند تا زمانی که سیستم اصلاح نشود مشکلات حل نمی‌شود.

یاسری ادامه داد: اگر به سیتسم اقتصادی کشور توجه کنیم درمی‌یابیم که نظام اقتصادی ما مبتنی بر نظام اقتصادی غرب است. در حال حاضر وقتی کسری بودجه داریم این کسری یا باید از طریق انتشار اوراق قرضه جبران شود یا از طریق خلق پول. در حال حاضر پارادوکسی که وجود دارد این است که بانک مرکزی برای اینکه نشان بدهد بانکداری اسلامی را رعایت می‌کند اقدام به انتشار اوراق قرضه نمی‌کند و کسری بودجه با خلق پول مرتفع می‌شود.

یاسری افزود: باید فضای کلی اقتصادی کشور تثبیت شود با وجود مشکلاتی مانند تورم، رکود و رشد فزاینده نقدینگی طرح‌های دیگر عقیم می‌ماند تاکنون در انتخاب مدیران رابطه حاکم بوده است مثلا در دولت نهم مدیرانی که منصوب شده‌بودند سابقه چندانی نداشتند در نتیجه شاهد بودیم که 800 میلیارد دلار از درآمدهای نفتی هزینه شد اما حاصل آن رشد اقتصادی منفی بود.

وی تاکید کرد: موضوع دیگری که باید به آن پرداخته شود مبارزه با رانت و فساد اقتصادی است زیرا فساد اقتصادی مانع اصلی سرمایه‌گذاری و فعالیت مولد در کشور است از سوی دیگر قاچاق کالا نیز ارکان تولید در کشور را تهدید می‌کند به طوری که گردش مالی قاچاق وپول‌شویی در سال 92 معادل 20 میلیارد دلار بود که بخش  عمده آن مربوط به اقتصاد زیرزمینی است.

یاسری ادامه داد: اقتصاد کشور هم اکنون با معضل رکود تورم مواجه است و این درحالی است که با واردات کالاهای مصرفی توسط ملوانان و کالاهای ته‌لنجی ضربه مضاعفی بر پیکره اقتصاد و صنایع داخلی می‌زند ودر نهایت منجر به کاهش رقابت‌پذیری و گسترش بی‌کفیتی کالاها می‌شود این تحلیل‌گر مسائل گمرک با بیان اینکه تامین نقدینگی در کشورهای توسعه یافته برخاسته از سیکل تجاری است افزود: این در حالی است که قاچاق، بستر اقتصاد را با چالش مواجه می‌کند زیرا زمانی که برای صنعت نتواند تولید مناسب داشته باشد و به مرحله صادارت برسد، باید از بانک‌ها تسهیلات دریافت کند.

وی در انتها تاکید کرد: از آنجا که اکثر صنایع کشور دولتی وشبه دولتی هستند با وجود دریافت تسهیلات بانکی یا با ورشکستگی مواجه می‌شوند و یا آنکه مجبورند با دریافت تسهیلات مکرر به حیات خود ادامه دهند.

آخرین اخبار
اخبار داغ
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
چند رسانه ای
احمدی نژاد بهترین خدمت را به اسرائیل کرد+فیلم احمدی نژاد بهترین خدمت را به اسرائیل کرد+فیلم
همایون اسعدیان در گفت‌و‌گو با اکبر نبوی افشاگری کرد.
اعتراض به سبک عراقچی + فیلم اعتراض به سبک عراقچی + فیلم
عباس عراقچی ۱۰سال پیش در کمیسیون ویژه بررسی برجام مجلس به کارشکنی صدا و سیما واکنش نشان داد.
روایت دوربین پلیس از لحظه تصادف فرزند نایب رئیس مجلس! روایت دوربین پلیس از لحظه تصادف فرزند نایب رئیس مجلس!
فرمانده پلیس راهور تهران بزرگ توضیحاتی را درباره حادثه تصادف پسر علی نیکزاد مجلس با یک سرهنگ نیروی انتظامی ارائه کرد.
بگذارید با ترامپ ملاقات کنم بگذارید با ترامپ ملاقات کنم
حسن روحانی گفت: شرایط ترامپ مهم نبود، می‌خواست جملاتی در برجام اضافه کند، اما شرط اصلی‌اش این بود که با من ملاقات کند. من گفتم بگذارید ملاقات کنم.
تداوم آتش سوزی عظیم در بندر شهید رجایی تداوم آتش سوزی عظیم در بندر شهید رجایی
تصاویر هوایی که صبحگاه امروز ثبت شده از تداوم آتش سوزی عظیم در بندر شهید رجایی حکایت دارد و هنوز آتشنشان‌ها موقف به اطفای حریق نشده‌اند.
خونسردی جالب پسربچه ایرانی برای گرفتن امضا از کریستیانو رونالدو خونسردی جالب پسربچه ایرانی برای گرفتن امضا از کریستیانو رونالدو
در مراسم سالانه گلوب ساکر که بهترین‌های فوتبال جهان در رده مردان و زنان را معرفی می‌کند، کریستیانو رونالدو به عنوان بهترین گلزن تمام ادوار فوتبال انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر