کد خبر: ۴۰۴۸۷
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۲

سازمان هواپیمایی کشوری: در ایران جت شخصی نداریم

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: به طور کلی ما در ایران جت شخصی نداریم. در زمینه نخریدن جت شخصی، تقریبا کسی را نداریم که خریده باشد.
سازمان هواپیمایی کشوری: در ایران جت شخصی نداریم

مخاطب ۲۴- جعفر یازرلو درباره آخرین وضعیت فعالیت جت‌های شخصی در ایران، به اقتصادنیوز گفت: «بر اساس آیین نامه مصوب سال ۱۳۸۲ هیأت وزیران به وزارت راه و ترابری، اشخاص حقیقی امکان استفاده از جت شخصی دارند. در واقع یک شخص حقیقی، می‌تواند یک فروند هواپیمای فوق سبک تک موتوره وارد کشور کرده و بر اساس قوانین در سامانه جامع تجارت ثبت کند.»

وی افزود: «سپس پس از طی مراحل مختلف، سازمان هواپیمایی کشوری نیز به عنوان متولی متخصص در این حوزه اظهار نظر می‌کند.»

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری درباره کاربری این هواپیماها، یادآور شد: «این هواپیما‌ها بیشتر در زمینه‌های آموزشی و تفریحی فعالیت می‌کنند و حدود ۲۵۰ فروند هواپیمای فوق سبک با کاربری‌های ذکر شده در کشور وجود دارد.»

یازرلو در گفت‌وگوی اختصاصی با اقتصادنیوز ادامه داد: هواپیمایی که فرد خریداری می‌کند به این دلیل که شامل قواعد هوانوردی و خدمات فرودگاهی است، باید تحت نظارت و مدیریت یک آموزشگاه مجاز خلبانی قرار بگیرد تا این هواپیما قابل بهره برداری باشد و تحت خدمات نگهداری و تعمیر قرار گیرد. البته سازمان هواپیمایی کشوری به طور مداوم در حال پالایش این آموزشگاه‌ها است.

وزن هواپیما‌های فوق سبک

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: «هواپیما‌های تا ۶۰۰ کیلوگرم فوق سبک محسوب می‌شوند یعنی پرنده‌ای که هنگام پرواز وزن زیر ۶۰۰ کیلوگرم داشته باشد. رده بعدی به هواپیما‌های سبک اختصاص دارد که تعداد صندلی‌های محدودی دارد و رده بعد هم جت‌ها هستند.»

یازرلو افزود: «هواپیما‌های جت باید تحت نظر و در اختیار یک ایرلاین باشد و اگر قصد پرواز و سفر خانوادگی داشته باشید، باید مراتب هماهنگی را با ایرلاین نگهدارنده جت مطرح کنید تا مانند سایر هواپیما‌ها مقدمات پرواز فراهم شود.»

در ایران جت شخصی نداریم

وی همچنین گفت: «به طور کلی هر چند شما مالک جت هستید، اما بهره بردار آن نیستید، چون بهره برداری را به ایرلاین می‌دهید. به طور کلی ما در ایران جت شخصی نداریم. در زمینه نخریدن جت شخصی، تقریبا کسی را نداریم که خریده باشد. جت‌هایی هم که در این رده قرار دارند، بیشتر فرایند امداد و نجات و آمبولانس هوایی را انجام می‌دهند.»

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری درباره آمار هواپیما‌هایی که در دولت سیزدهم وارد کشور شد، گفت: «در دولت سیزدهم ۹۲ فروند هواپیما به کشور وارد شد که از این تعداد، ۶۶ هواپیمای مسافری بزرگ، پنج هلی کوپتر و هفت هواپیمای کوچک با کاربری آموزشی بودند. همچنین از این تعداد، ۱۴ هواپیمای دیگر زمین گیر بودند که آن‌ها هم بازآمد شدند.»

کاهش تأخیر‌ها با هواپیما‌های جدید

یازرلو با اشاره به کاهش تأخیر هواپیما‌ها در سال جاری، بیان کرد: «به دلیل ورود ناوگان جدید به کشور، تهیه بلیت در نوروز امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته آسان‌تر شد؛ همچنین میانگین تأخیر‌ها ۱۵ دقیقه بود. حتی در برخی ایرلاین‌های مسیر‌های داخلی هیچ تأخیری نبود و میانگین تأخیر در مسیر‌های بین‌المللی هم سه دقیقه بود.»

برچسب ها: جت
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.