کد خبر: ۴۰۴۸۲
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۰

«وامنو» تابوی فروش سنتی بیمه‌نامه‌های زندگی را شکست

مدیر بیمه‌های زندگی شرکت بیمه تعاون معتقد است «وامنو»، تابوی فروش سنتی بیمه نامه‌های زندگی را شکسته است.
«وامنو» تابوی فروش سنتی بیمه‌نامه‌های زندگی را شکست

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون:محمدحسین یوسفی در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری، گفت: این طرح از مدت زمان کوتاهی که از معرفی آن می‌گذرد، به خوبی مورد استقبال مشتریان و شبکه فروش قرار گرفته است، به طوری که می‌توان پیش بینی کرد در آینده‌ای نه چنان دور، به یکی از طرح‌های پر فروش این شرکت تبدیل شود.
ایده طراحی «وامنو» از کجا آمد؟
ما به دنبال روشی نو در فروش بیمه نامه زندگی بودیم و به این منظور، مطالعات زیادی انجام شد. طراحی «وامنو» از خرداد ماه سال گذشته آغاز و از دی ماه، معرفی شد. در واقع نخستین بیمه نامه از این محل در دی ماه سال گذشته صادر شد.

استقبال از طرح چطور است؟

بسیار عالی بوده و مطمئنا با معرفی جوانب آن، باز هم بیشتر خواهد شد. بدیهی است که صنعت بیمه باید در محصولات خود نوآوری داشته باشد و طرح‌های جدیدی را به مشتریان معرفی کند.

سال‌ها بود که می‌شنیدیم بانک‌ها و بیمه‌ها باید از ظرفیت‌های یکدیگر استفاده کنند، ولی این اقدام هیچ وقت عملیاتی نمی‌شد. «وامنو» در حال حاضر مصداق واقعی چنین همکاری مشترکی است.

این طرح چه مزایایی برای مشتریان و شبکه فروش دارد؟

این بیمه نامه برای شبکه فروش، بسیار درآمدزاست. همزمان برای بیمه گزار هم بسیار مطلوب است، چون حق بیمه را از طریق تسهیلات بانکی پرداخت می‌کند. ضمن این که اقساط این بیمه نامه طی ۵ سال تمام می‌شود، اما پوشش‌های آن تا ۱۰ سال جریان دارد.

نکته دیگر این که در حالت عادی، اگر کسی به بانک مراجعه کند و درخواست وام داشته باشد، نمی‌تواند در لحظه آن را دریافت کند، بلکه باید در بانک سپرده گذاری کند تا بر اساس میزان موجودی و مدت زمان سپری شده، تسهیلات را دریافت کند، ولی «وامنو» این امکان را فراهم می‌کند که حداکثر تا ۷۲ ساعت، تسهیلات پرداخت شود، بنابراین فرایند دریافت تسهیلات خیلی کوتاه و سریع است.

در شرایطی که بانک ها، تسهیلات خرد خود را بدون ضامن پرداخت می‌کنند، چرا «وامنو» معرفی یک ضامن را الزامی کرده است؟

بانک‌هایی که تسهیلات بدون ضامن می‌دهند، عموما بر مبنای سپرده گذاری و یا میانگین موجودی محاسبات خود را انجام می‌دهند. از سوی دیگر، برخی کسانی که بیمه نامه عمر تهیه می‌کنند، پس از مدت کوتاهی به بازخرید آن اقدام می‌کنند. ما تلاش کرده ایم با اقداماتی از این قبیل، پایستگی کافی را برای دوره بیمه نامه ایجاد کنیم. گرچه سخت گیری خاصی هم در دریافت ضامن نیست و حتی با گواهی کسر از حقوق، امکان انعقاد قرارداد هست.

چرا تا ۵ سال امکان بازخرید بیمه نامه وجود ندارد؟

به هر حال شرکت بر روی این پروژه محاسباتی دارد. به محض صدور بیمه نامه، حق بیمه اتکایی آن به بیمه مرکزی و کارمزد آن به نماینده و نیز بانک عامل پرداخت می‌شود. ضمن این که بیمه نامه‌های عمر، معمولا از پنج سال دوم به سود دهی می‌رسند، بنابراین چنین الزامی، به نفع بیمه گزار هم هست، چرا که از زیان احتمالی او جلوگیری می‌کند.

سود پیش بینی شده این بیمه نامه چقدر است؟

کارشناسان مالی ما پیش بینی کرده اند که سود این بیمه نامه بین ۲۵ تا ۲۸ درصد به صورت سالیانه است. بیمه نامه‌های کنونی شرکت هم سود ۲۴ درصد را توزیع کرده‌اند، بنابراین با سرمایه خوبی که از محل «وامنو» به شرکت تزریق می‌شود، رسیدن به سود بیشتر هم محتمل است.

سود تسهیلات بانکی در این طرح چقدر است؟

سود وام ۴ درصد و به صورت قرض الحسنه است، بنابراین «وامنو» آمار تسهیلات قرض الحسنه نظام بانکی را هم افزایش می‌دهد.

«وامنو» نمونه مشابهی هم در صنعت بیمه دارد؟

نمونه مشابه دارد، ولی تعداد آن‌ها زیاد نیست. گرچه به هر حال باید روش سنتی فروش بیمه نامه را تغییر داد و به اعتقاد من «وامنو» توانست تابوی فروش سنتی بیمه‌های زندگی را بشکند. ما با این طرح وارد بازار‌های جدیدی شده‌ایم که از خدمات بانکی هم در آن بهره می‌گیریم.

برچسب ها: بیمه تعاون
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
امامعلی حبیبی اسطوره کشتی ایران درگذشت امامعلی حبیبی اسطوره کشتی ایران درگذشت
امامعلی حبیبی فوق ستاره کشتی ایران در سال‌های دور در سن ۹۴ سالگی درگذشت
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
برگزیده
دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی
معصومه آقاپور، مشاور رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی: سال گذشته برای دولت چهاردهم سال عبور از بحران‌ها و آغاز اصلاحات در اقتصاد و سیاست جامعه با تکیه بر شفافیت و سرمایه اجتمایی بود.
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر