کد خبر: ۴۰۳۱۷
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۳
وزیر صمت در نمایشگاه ۲۰۲۴ IRAN EXPO عنوان نمود:

تجهیز معادن به خطوط ریلی با ریل ذوب آهن اصفهان با جدیت دنبال می‌شود

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (۲۰۲۴ IRAN EXPO) به عنوان بزرگ‌ترین رویداد صادراتی کشور هم اکنون ۸ اردیبهشت ماه با سخنرانی آیت الله رئیسی رئیس جمهور و با حضور عباس علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت و جمعی از مسئولان و نمایندگان کشور‌های خارجی در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران افتتاح شد.
تجهیز معادن به خطوط ریلی با ریل ذوب آهن اصفهان با جدیت دنبال می‌شود

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان: عباس علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه افتتاح این نمایشگاه به خبرنگار ما گفت: نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی امسال با استقبال بی سابقه مسئولان از کلیه کشور‌های جهان همراه شده است و این موضوع در بخش‌های مختلف قطعاً دستاورد‌های بسیاری برای کشور عزیزمان دارد.

وی در پاسخ به این سوال که برای تامین مواد اولیه خط تولید واحد‌های فولادی در این نمایشگاه‌های تعاملاتی در نظر گرفته اید چنین گفت: کشور‌های همسایه به لحاظ معدنی بسیار غنی هستند و با توجه به بُعد مسافت کمتر نسبت به سایر کشورها، می‌توانیم مواد اولیه را از کشور‌هایی مانند افغانستان و ... تامین کنیم که این موضوع در کاهش قیمت تمام شده فولادی‌ها تاثیرگذار است.

وزیر صمت اشاره داشت: تجهیز معادن به خطوط ریلی به منظور انتقال مواد اولیه به کارخانه‌ها نیز موثر است و این رویکرد با جدیت تمام دنبال می‌شود و ریل مورد نیاز آن هم در داخل کشور تامین می‌شود.

بیش از ۷۰ وزیر، نخست وزیر و رئیس جمهور برای حضور در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران دعوت شده‌اند و در کنار برگزاری این نمایشگاه، اجلاس آفریقا و شانگ‌های نیز برگزار خواهد شد؛ همچنین به کمک اتاق بازرگانی نشست‌های B ۲ B بین تجار داخلی و خارجی برگزار می‌شود که قطعاً نتیجه این نشست‌ها منجر به عقد قرارداد‌های تجاری خواهد شد.

شایان ذکر است رویداد‌های مهمی نظیر IRAN EXPO جدای از معرفی توانمندی‌های صادراتی کشورمان در حوزه‌های مختلف، زمینه‌های قابل‌توجهی را برای ایجاد ارتباط میان فعالان اقتصادی ایران و فعالان اقتصادی خارجی که به توانمندی‌های کشورمان نیازمند هستند، ایجاد می‌کند و عملا به مثابه یک حلقه واسطه جهت پیوند دادن تولیدکنندگان و کارآفرینان ایرانی با آن دسته از کشورها، شرکت‌ها و افرادی عمل می‌کند که به توانمندی‌های کشورمان به شدت نیاز دارند.

گفتنی است پیش‌بینی بازدید بیش از ۲۰۰۰ تاجر و بازرگان خارجی از ۱۱۹ کشور جهان، از این نمایشگاه که تا تاریخ ۱۲ اردیبهشت ماه دایر است وجود دارد.

ذوب آهن اصفهان که دارای مدال صادرات (بالاترین نشان صادرات کشور) است، برنامه‌های ویژه‌ای را برای توسعه صادرات دنبال می‌کند. تداوم رشد صادرات، افزایش تعداد بازار‌های هدف صادراتی، افزایش صادرات محصولات فولادی به کشور‌های منطقه، آفریقایی، آسیای جنوب شرقی، حفظ کیفیت برتر محصولات، برگشت بالغ بر ۱۰۰ درصد ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصادی کشور، ثبت جهانی برند و لوگوی ذوب آهن اصفهان ESCO، ZOBESCO، همچنین با تلاش‌های انجام گرفته، شرکت ذوب آهن موفق به تمدید گواهینامه CARES به منظور صادرات میلگرد آجدار مطابق استاندارد BS۴۴۴۹ (۲۰۰۵) به کشور‌های منطقه بریتانیا و حوزه خلیج فارس، تمدید گواهینامه همولوگیشن به منظور صادرات میلگرد آجدار مطابق استاندارد DIN ۴۸۸ به کشور آلمان و تمدید گواهینامه CE Marketing به منظور صادرات محصول تیرآهن مطابق استاندارد DIN ۱۰۲۵ و EN ۱۰۰۲۵-۲ به کشور‌های عضو اتحادیه اروپا گردید.

این شرکت تاکنون هفت بار در سال‌های ۱۳۸۰- ۱۳۸۵- ۱۳۸۸- ۱۳۹۱- ۱۳۹۲- ۱۳۹۵-۱۳۹۷ صادرکننده نمونه ملی کشور و در سال ۱۳۹۳ نیز صادرکننده ممتاز کشور شده است.

صادرات به بیش از ۲۵ کشور جهان با وجود تحریم‌های ظالمانه استکبار جهانی از جمله موفقیت‌های ذوب آهن اصفهان در بخش صادرات به شمار می‌رود.

آخرین اخبار
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت
صفحه خبر بالای تصاویر