کد خبر: ۴۰۳۱۶
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۱

بازدید هیئت‌ها تجاری کشور‌های خارجی از غرفه ذوب آهن اصفهان در ایران اکسپو ۲۰۲۴

هیئت‌های تجاری کشور‌های مختلف از جمله نیجریه، اوگاندا، سومالی، پاکستان، ارمنستان، گرجستان وعراق با حضور در غرفه ذوب آهن اصفهان در اولین روز نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (۲۰۲۴ IRAN EXPO) با مسئولین و کارشناسان حوزه بازرگانی این مجتمع عظیم صنعتی گفتگو و مذاکره کردند.
بازدید هیئت‌ها تجاری کشور‌های خارجی از غرفه ذوب آهن اصفهان در ایران اکسپو ۲۰۲۴

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان: هیئت‌های تجاری کشور‌های مختلف از جمله نیجریه، اوگاندا، سومالی، پاکستان، ارمنستان، گرجستان وعراق با حضور در غرفه ذوب آهن اصفهان در اولین روز نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (۲۰۲۴ IRAN EXPO) با مسئولین و کارشناسان حوزه بازرگانی این مجتمع عظیم صنعتی گفتگو و مذاکره کردند.

ذوب آهن اصفهان محصولات خود را به ۲۵ کشور دنیا صادر می‌کند و بازاریابی برای صادرات محصولات استراتژیک از جمله ریل را در دست اقدام دارد.

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (۲۰۲۴ IRAN EXPO) به عنوان بزرگ‌ترین رویداد صادراتی کشور از ۸ تا ۱۲ اردیبهشت ماه در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران در حال برگزاری است و ذوب آهن اصفهان در سالن شماره ۶ این نمایشگاه با برپایی غرفه حضوردارد.

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
محدودیت نوبت تعطیلی نانوایی‌ها تا اطلاع ثانوی محدودیت نوبت تعطیلی نانوایی‌ها تا اطلاع ثانوی
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهادکشاورزی اعلام کرد: کالا‌های اساسی به اندازه کافی در کشور موجود است و به تدریج به بازار عرضه می‌شود.
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به اطراف تبریز حمله مجدد رژیم صهیونیستی به اطراف تبریز
رژیم صهیونیستی مجددا لحظاتی پیش به مناطقی در اطراف تبریز حمله کرد.
یادداشت ابراهیم حاتمی‌کیا درباره تجاوز رژیم صهیونیستی یادداشت ابراهیم حاتمی‌کیا درباره تجاوز رژیم صهیونیستی
ابراهیم حاتمی‌کیا، کارگردان سینما درباره اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و دل‌نوشتی‌ای برای سرداران شهید یادداشت کوتاهی نوشت.
عراقچی: حملات اسرائیل به منزله اعلام جنگ علیه جمهوری اسلامی ایران است عراقچی: حملات اسرائیل به منزله اعلام جنگ علیه جمهوری اسلامی ایران است
وزیر امور خارجه در نامه‌ای به سازمان ملل متحد نوشت: اسرائیل، تروریست‌ترین رژیم جهان، اکنون از تمام خطوط قرمز عبور کرده است و جامعه بین‌المللی نباید اجازه دهد این جنایات بدون مجازات بمانند. شورای امنیت و دبیرکل باید فوراً و بدون ابهام آن را محکوم کرده و اقدام کنند.
توضیحات آموزش و پرورش درباره برگزاری امتحانات توضیحات آموزش و پرورش درباره برگزاری امتحانات
رییس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش از تداوم برگزاری امتحانات دانش آموزان طبق برنامه اعلامی خبر داد.
سرلشکر محمد پاکپور فرمانده کل سپاه شد سرلشکر محمد پاکپور فرمانده کل سپاه شد
در پی شهادت سردار سپهبد حسین سلامی، رهبر انقلاب اسلامی در حکمی ضمن اعطای درجه سرلشکری، سردار محمد پاکپور را به فرماندهی کل سپاه پاسداران منصوب کردند.
سرلشکر علی شادمانی فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء شد سرلشکر علی شادمانی فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء شد
در پی شهادت سردار سپهبد غلامعلی رشید، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی ضمن اعطای درجه سرلشکری به سردار علی شادمانی وی را به فرماندهی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء منصوب کردند.
صفحه خبر بالای تصاویر