کد خبر: ۴۰۲۸۲
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۴
با ادامه روند صعودی سودآوری؛

شروع پرقدرت بیمه پارسیان در سال ۱۴۰۳

پیش بینی کارشناسان نشان می‌دهد که این شرکت در سه ماهه سوم به خرداد ۱۴۰۳ درآمد بیمه ناخالص ۳۴ هزار میلیارد ریالی را محقق می‌کند که رشدی حدود سه برابری نسبت به دوره‌های قبل خواهد بود و ذخایر حق بیمه هم در خرداد امسال به رقم بزرگ ۹۴ هزار و ۸۵۴ میلیارد ریالی می‌رسد.
شروع پرقدرت بیمه پارسیان در سال ۱۴۰۳

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه پارسیان :بیمه پارسیان در سال جاری با بستر سازی‌های که در گذشته انجام داده بود توانسته عملکرد درخشانی را به نمایش بگذارد. هم به نسبت خسارت خاصی دست یافت و هم رشد درآمد ناخالص سه برابری را نسبت به دوره‌های مشابه در سال‌های قبل تجربه کرد.

بیمه پارسیان که با برنامه ریزی‌های دقیق و بسترسازی‌های مناسب برای رشد پایدار توانسته در سال گذشته رشد بالای ۵۸ درصدی را تجربه کند در سال جاری هم در مدار رشد بوده و به دلیل استراتژی‌های مناسب رشد بالاتری را تجربه خواهد کرد تاجایی که در یک ماه ابتدایی رشدی سه برابری را ثبت کرد.

این شرکت دارای پورتفوی متناسبی است که برخی از رشته‌های خاص را در صنعت بیمه ایران نمایندگی می‌کند. علاوه بر این در سرمایه‌گذاری که بعضا از محل ذخایر و اندوخته‌های فنی و قانونی است روند مناسبی را به نمایش گذاشته است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد، این شرکت با ترکیب مناسب پرتفوی قوی، سبد بهینه و مدیریت ریسک عملکرد شایان توجهی را در سال گذشته ثبت کرده و رشدی ۵۸ درصدی در حق بیمه تولیدی را تجربه و به عدد بالاتر از ۲۳ هزار میلیارد ریال دست یافت.

اما در فروردین سال جاری یک اتفاق خاصی افتاده که نشان از وضعیت مناسب شرکت دارد چرا که نسبت خسارت این شرکت در فروردین ۱۴۰۳ به عدد ۲۸ درصدی رسید که در صنعت بیمه ایران در سال جاری نادر است.

این وضعیت نزولی نسبت خسارت از سال ۱۳۹۹ شروع شد و از رقم ۷۷ درصد به ۲۸ درصد در سال جاری رسید که نشان از پایین بودن ریسک پورتفوی شرکت دارد.

این شرکت در فروردین سال جاری ۱۴ هزار میلیارد ریال درآمد ناخالص را ثبت کرده که نسبت به دوره مشابه در سال گذشته رشدی حدود سه برابری داشته است.

پیش بینی کارشناسان نشان می‌دهد که این شرکت در سه ماهه سوم به خرداد ۱۴۰۳ درآمد بیمه ناخالص ۳۴ هزار میلیارد ریالی را محقق می‌کند که رشدی حدود سه برابری نسبت به دوره‌های قبل خواهد بود و ذخایر حق بیمه هم در خرداد امسال به رقم بزرگ ۹۴ هزار و ۸۵۴ میلیارد ریالی می‌رسد.

این گزارش می‌افزاید: در فروردین امسال خبر پیگیری افزایش سرمایه شرکت منتشر شده و هیات مدیره شرکت طی نامه‌ای خبر داده که افزایش سرمایه شرکت از رقم ۱۳ هزار میلیارد ریال به رقم ۱۶ هزار میلیارد ریالی از محل سود انباشته و اندوخته سرمایه در حال پیگیری است.

در حال حاضر و بر اساس گزارش مالی آذر ۱۴۰۲ مبلغ سود انباشته شرکت مبلغ چهار هزار و ۷۶۵ میلیارد ریال است و نشان از قدرت این شرکت در سودآوری دارد. همچنین سرمایه گذاری شرکت در همین دوره با رشدی ۱۷ درصدی به ۳۴ هزار و ۷۷۶ میلیارد ریال رسید.

برچسب ها: بیمه پارسیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵ بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵
اگر از طرفداران بهترین سریال‌های کمدی جهان هستید، سال ۲۰۲۵ حتما سال خوبی برای شما بوده است. شبکه‌های بزرگ با ارائه آثار خنده دار متعدد طیف گسترده‌ای از مخاطبان را پوشش دادند. این سریال‌ها بسیار سرگرم‌کننده هستند و می‌توانند موضوعات و چالش‌های زندگی روزمره را به زیباترین شکل ممکن نشان دهند
اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است
امیرحافظ سلیمانی، وکیل اولیای دم مرحومه الهه حسین‌نژاد در خصوص موضوع «تفاضل دیه» این پرونده و سو استفاده برخی افراد از این بحث اعلام کرد: تاکنون هیچ‌گونه شماره حساب، شماره کارت یا فراخوانی جهت جمع‌آوری کمک‌های مردمی از سوی اولیای دم یا نمایندگان قانونی آنها اعلام نشده و هرگونه مطلب یا درخواست منتشرشده در این خصوص، فاقد وجاهت قانونی و اعتبار رسمی است.
شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم
مراسم شب یلدا چقدر خرج بر‌می‌دارد؟ برای مهمانی شب یلدا چقدر باید هزینه کنیم؟ هزینه یلدا با دلار ۱۳۰ هزار تومانی؟ حداقل هزینه شب یلدا ۱۴۰۴چقدر میشود؟ هزینه یک خانوار در شب یلدا چقدر است؟ اینها سوالاتی است که این روزها ذهن خیلی از ایرانیها را به خودش مشغول کرده است
عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند
برگزاری مسابقه دو ماراتن کیش در روز جمعه مورخه ۱۴ آذر با استقبال گسترده شرکت‌کنندگان و در ادامه با واکنش هایی نسبت به بی‌حجابی بانوان در این رویداد روبه‌رو شد، بطوریکه ماراتن کیش یکی از پربحث‌ترین موضوعات در میان کاربران ایرانی بوده و همچنان هست، در ادامه صحبتهای شروین وکیلی محقق و جامعه شناس را در این رابطه ببینید
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن
با برتری پاری سن ژرمن مقابل فلامینگو، شاگردان لوئیز انریکه قهرمان جام بین قاره‌ای ۲۰۲۵ شدند و ششمین جام خود را از ابتدای فصل گذشته جشن گرفتند.  
روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی! روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی!
داستان تایتانیک همیشه از نگاه مسافران آن روایت می‌شود؛ اما بیایید این بار داستان شب آخر را نه از روی عرشه، بلکه از روی میز شام مرور کنیم.
برگزیده
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر