کد خبر: ۴۰۲۵۵
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۱
سرپرست بانک دی:

کاهش مطالبات غیرجاری در بانک نتیجه اثربخشی اصلاحات در حوزه حقوقی است

علیرضا قیطاسی در نشستی با حضور کارکنان معاونت حقوقی و وصول مطالبات این بانک، عملکرد مناسب بانک دی در وصول مطالبات غیرجاری را نشان‌دهنده اثربخشی اصلاحات ساختاری در بخش حقوقی دانست.
کاهش مطالبات غیرجاری در بانک نتیجه اثربخشی اصلاحات در حوزه حقوقی است

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک دی: علیرضا قیطاسی، سرپرست بانک، در نشست بررسی عملکرد معاونت حقوقی و وصول مطالبات، که با حضور معاون، روسای ادارات و کارکنان این معاونت برگزار شد، عملکرد مناسب بانک دی در وصول مطالبات غیرجاری را نشان‌دهنده پیاده‌سازی درست ساختار‌ها در بخش حقوقی، تقویت بدنه کارشناسی و مدیریتی این حوزه و همت جهادی کارکنان در تحقق اهداف دانست.

سرپرست بانک دی در این نشست ضمن قدردانی از عملکرد همکاران معاونت حقوقی و وصول مطالبات گفت: حوزه حقوقی بانک یکی از فعال‌ترین حوزه‌ها در سال گذشته بود که نتیجه فعالیت‌های همکاران این معاونت در شاخص‌های عملیاتی بانک مشهود است.

قیطاسی ضمن قدردانی از حمایت‌های همه جانبه دکتر قاضی‌زاده هاشمی، معاون رییس جمهور و رئیس بنیادشهید و امور ایثارگران و مدیران بنیاد شهید در سطوح مختلف، از بانک دی گفت: با حمایت‌های این عزیزان و برنامه‌ریزی و اهتمام جدی مدیران بانک، در سال گذشته علاوه بر رشد مناسب منابع در نظام بانکی، در واگذاری املاک مازاد، به‌ویژه املاک بزرگ مقیاس و تعیین تکلیف پرونده‌های حقوقی و وصول مطالبات غیرجاری عملکرد مناسبی رقم خورد.

سرپرست بانک دی در پایان تأکید کرد: در پیگیری و تعیین تکلیف پرونده‌های حقوقی باید از تمام ظرفیت‌های موجود و پتانسیل رؤسای شعب و مشاوران حقوقی استفاده کرد.

در ابتدای این نشست اسماعیل عباسی، معاون حقوقی و وصول مطالبات بانک، ضمن قدردانی از حمایت‌های مدیریت ارشد بانک از اقدامات حوزه حقوقی به ارائه گزارشی از عملکرد این معاونت پرداخت و تصریح کرد: توجه ویژه مدیریت ارشد بانک به امور حقوقی و وصول مطالبات حاکی از اهمیت استراتژیک این حوزه در تحقق اهداف بانک است.

وی افزود: در دو سال گذشته با یک برنامه منسجم و مستمر در حوزه‌های مختلف معاونت حقوقی و وصول مطالبات و تلاش همکاران این حوزه شاهد رشد و بهبود مناسبی در وصول مطالبات، پیگیری پرونده‌های دعاوی و حقوقی، برگزاری مزایده‌ها و بهبود تصویر برند بانک نزد مراجع بالادستی بودیم.

در ادامه این نشست مدیر امور وصول مطالبات و املاک تملیکی و رؤسای ادارت ذیل معاونت حقوقی به ارائه گزارش عملکرد پرداختند.

همچنین مدیر امور بازرسی، طرح و برنامه، بین‌الملل و مدیرعامل شرکت دی ایرانیان نیز به بیان دیدگاه‌های خود درباره مسائل مختلف بانک پرداختند.

برچسب ها: بانک دی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
راز بزرگ جکی چان فاش شد! راز بزرگ جکی چان فاش شد!
جکی چان، ستاره سینمای اکشن و هنر‌های رزمی، در گفت‌وگویی تازه، لحظه‌ای را توصیف کرد که پدرش یک راز بزرگ را برای او بر ملا کرد
سه درصد حق غنی سازی در ایران وجود دارد؟ سه درصد حق غنی سازی در ایران وجود دارد؟
درحالی که آکسیوس اعلام کرد که آمریکا با غنی سازی ۳ درصد در خاک ایران موافقت کرده است، دونالد ترامپ مدعی شد که ایران حق غنی سازی ندارد.
شاید دور ششم مذاکره دیگر در کار نباشد! شاید دور ششم مذاکره دیگر در کار نباشد!
شبکه سی ان ان در خبری به نقل از فردی که او را «مقام ارشد ایرانی» توصیف کرد، در خصوص پیشنهاد جدید آمریکا نوشت: «این پیشنهاد در نگاه اول نامنسجم، پراکنده، کاملاً غیرواقعی و مملو از مطالبات زیاده‌خواهانه ارزیابی می‌شود.»
جشنواره توت‌فرنگی بابلسر در تقویم ملی گردشگری ثبت شد جشنواره توت‌فرنگی بابلسر در تقویم ملی گردشگری ثبت شد
اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران از ثبت جشنواره توت‌فرنگی بابلسر در تقویم رویداد‌های ملی گردشگری کشور خبر داد.
فرودگاه بن گوریون بار دیگر هدف حمله موشکی یمن قرار گرفت فرودگاه بن گوریون بار دیگر هدف حمله موشکی یمن قرار گرفت
نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرد که نیروی موشکی یمن با یک موشک بالستیک «ذوالفقار»، فرودگاه اللد (بن گوریون) در منطقه اشغالی «یافا» در سرزمین‌های اشغالی فلسطین را هدف قرار داد.
نتایج اولیه نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ منتشر شد نتایج اولیه نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ منتشر شد
نتایج اولیه نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ روز دوشنبه ۱۲ خردادماه ۱۴۰۴ به صورت نمرات خام بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفته است و داوطلبان در پروفایل سنجش خود می‌توانند نتایج را مشاهده کنند.
بازدید رایگان از موزه‌ها در ۱۳ خرداد بازدید رایگان از موزه‌ها در ۱۳ خرداد
با پیشنهاد ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی (ره) و با موافقت معاونت میراث‌فرهنگی، بازدید از اماکن فرهنگی‌تاریخی تحت نظر وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در ۱۳ خردادماه رایگان است.
برگزیده
آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟ آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟
یک روزنامه آمریکایی مدعی شد رئیس جمهور آمریکا وضع هرگونه تحریم جدید علیه ایران را ممنوع کرده است.
رقابت نابرابر تاجران ایرانی در برابر عمانی‌ها رقابت نابرابر تاجران ایرانی در برابر عمانی‌ها
امضای موافقت نامه تجارت ترجیحی بین ایران و عمان احتمالا کفه ترازو را به سمت عمانی‌ها سنگین‌تر کرده و اگر واردات کالا‌های عمانی با تعرفه کمتر به ایران وارد شود تولیدکنندگان ایرانی را در فضای رقابت نابرابر با عمانی‌ها می‌اندازد که نه تنها کمکی به بهبود وضع اقتصادی نخواهد کرد بلکه چالش‌های جدیدی برای برخی صنایع ایران ایجاد می‌کند.
اصلاحیه افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان اصلاحیه افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان
معاون اول رییس جمهوری مصوبه اصلاحیه افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان از سوی هیات دولت را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر