کد خبر: ۴۰۱۳۸
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۸

برای جت ارز دارید برای واردات خودرو ندارید؟

مدت‌هاست که عدم تخصیص ارز برای واردات گسترده خودرو، بلای جان بازار آشفته خودرو کشور شده و حال دولت از واردات جت شخصی می‌گوید.
برای جت ارز دارید برای واردات خودرو ندارید؟

مخاطب ۲۴- مدتی پیش و همزمان با انتشار خبر آزاد شدن خرید جت شخصی در ایران، موجی از انتقادات به سمت و سوی این طرح روانه شد. عده کثیری از مردم بر این باور بودند که در کشوری که بسیاری از مردم از حیث قدرت اقتصادی از خرید یک خودرو بی‌کیفیت داخلی نیز محروم هستند، لزومی برای تخصیص ارز برای واردات و خرید جت شخصی وجود ندارد. به‌نظر می‌رسد دولت برای واردات جت شخصی ارز دارد، اما برای واردات خودرو خیر!

تخصیص ارز برای واردات جت شخصی به کشور
پس از انتشار ویدیویی از مذاکرات روز دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ معاون اول دولت مبنی بر مخالفت با واردات خودرو‌های دست دوم، این سوال مطرح می‌شود که آیا دلیل خاصی برای عدم ابلاغ آیین نامه واردات خودرو‌های کارکرده وجود دارد؟ آیا دولت از وضعیت فعلی بازار خودرو رضایت دارد؟ چرا با گذشت بیش از ۱۰ ماه از تصویب و قانونی شدن، همچنان دولت تمایلی به ابلاغ این نوع واردات ندارد؟ آیا واقعا در مسیر ورود خودرو‌های کارکرده مشکل ارز وجود دارد؟

به‌نظر می‌رسد کمبود ارز بهانه باشد؛ چون همان‌طور که دولت می‌گوید برای چای و موبایل ارز هست، برای جت شخصی هم ارز وجود دارد، اما گویا برای واردات خودرو ندارد. به همین دلیل، آیین نامه واردات خودرو‌های دست دوم در کشوی میز معاون اول خاک می‌خورد و بایکوت شده است.

آزادسازی خرید و فروش هواپیما‌های شخصی
اول اردیبهشت، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان این‌که خرید و فروش هواپیما‌های جت هفت نفره برای عموم آزاد است، خاطر نشان کرد در حال حاضر بسیاری از مردم از این فضا استفاده می‌کنند و تاجرها، برخی از مسئولان، تیم‌های ورزشی و تیم‌های اقتصادی از مخاطبان جت‌های خصوصی هستند. همچنین وی با بیان این‌که خرید و فروش هواپیما‌های جت برای عموم آزاد است، اعلام کرد که متقاضیان می‌توانند نسبت به خرید بیزنس جت اقدام کنند و افراد متقاضی استفاده از این ناوگان هم می‌توانند با شرکت‌های دارنده این هواپیما‌ها وارد قرارداد شوند و در حال حاضر هم بسیاری از مردم از این فضا استفاده می‌کنند.

به‌نظر می‌رسد که دولت رئیسی می‌خواهد فقط برای اقشار پردرآمد فضای زندگی بهتر را فراهم کند. این در حالی است که قدرت خرید مردم به‌شدت کم شده است و پس از انتظار و معطلی زیاد با قیمت‌های موجود، بی‌توجهی به واردات و عرضه قطره‌چکانی، خرید خودرو برای بسیاری از خانواده‌های ایرانی به یک آرزوی محال و در بهترین حالت خواسته دور و دراز بدل شده است. در این وضعیت از یک سو در دولت رئیسی فضا برای خرید جت شخصی باز می‌شود و از سوی دیگر مسیر‌های ورود خودرو‌های وارداتی مسدودتر می‌شود. این در حالی است که قرار بود با ورود خودرو‌های وارداتی کارکرده، در کنار واردات خودرو‌های صفر و افزایش تولید محصولات تولید داخل، شرایط خرید برای بخش عمده‌ای مردم فراهم شود؛ اما با گذشت بیش از یک سال از آغاز دور جدید واردات، اتفاق خاصی رخ نداده است.

در نهایت شما کاربران گرامی گجت نیوز بگویید که این رویه دولت فعلی را مثبت یا منفی ارزیابی می‌کنید و آیا وضعیت آشفته خودرو در کشور با این اوصاف تشدید خواهد شد یا خیر.

برچسب ها: جت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی! علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی!
دبیر گفت: در هوش مصنوعی نزدیک به ۵۰۰ میلیارد هزینه کردیم!
پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد
با وجود آنکه تصور می‌شود سلاح‌های ایران به صورت عمده تا ۲۵۰۰ کیلومتر است و باید برای رسیدن به برد بیشتر اصلاحات فنی ایجاد کرد، اما ایران شش ماه پیش یعنی پیش از روی کار آمدن دونالد ترامپ در آمریکا، از یک پهپاد انتحاری رونمایی کرد که ۴۰۰۰ کیلومتر برد دارد و حالا توجهات به این پهپاد جلب شده است.
پرداخت خسارت زیان دیدگان در بیمه‌های اتومبیل منوط به دارا بودن معاینه فنی نیست پرداخت خسارت زیان دیدگان در بیمه‌های اتومبیل منوط به دارا بودن معاینه فنی نیست
بیمه مرکزی اعلام کرد: مطابق مقررات جاری، پرداخت خسارت زیان دیدگان در بیمه‌های اتومبیل منوط به دارا بودن معاینه فنی نیست و شرکت‌های بیمه مکلفند با رعایت سایر شرایط و مقررات نسبت به رسیدگی و پرداخت خسارت‌ها اقدام کنند
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران! عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران!
عملیات H-۳؛ روایتی از یکی از پیچیده‌ترین عملیات‌های هوایی دنیا که با درایت خلبانان ایرانی، ستون‌فقرات نیروی هوایی عراق را شکست.
عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید
ساخت عکس به سبک استودیو جیبلی این روز‌ها به یکی از جذاب‌ترین ترند‌های دنیای دیجیتال تبدیل شده است. ترکیب جادوی انیمه‌های میازاکی با هوش مصنوعی مدرن، تجربه‌ای بی‌نظیر از هنر، تخیل و تکنولوژی را برای کاربران فراهم می‌کند.
رابطه ترامپ با ایران احساسی است؟ رابطه ترامپ با ایران احساسی است؟
رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اظهار کرد: «من ضرب‌الاجلی تعیین کرده‌ام، اما این ضرب‌الاجل بر اساس احساس من است، نه زمان مشخص. اگر حس کنم دیگر وقتش رسیده، اقدام خواهیم کرد»!
برگزیده
حقوق جدید سربازان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد حقوق جدید سربازان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد
حقوق سربازان مجرد در مناطق عملیاتی، حداقل ۹ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان است.
بانک‌ها سال ۱۴۰۳ چقدر وام دادند؟ بانک‌ها سال ۱۴۰۳ چقدر وام دادند؟
در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۷ هزار و ۶۶۴ همت تسهیلات پرداخت شده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ ۱ هزار و ۸۹۶ همت معادل ۳۲.۹ درصد افزایش داشته است.
کالابرگ مرحله دوم دهک ۱ تا ۳ واریز شد کالابرگ مرحله دوم دهک ۱ تا ۳ واریز شد
سخنگوی طرح کالابرگ: سرپرستان خانوارِ حدود ۳۰ میلیون نفر از هموطنان از امروز می‌توانند با مراجعه به ۲۳۰ هزار فروشگاه از ۱۱ قلم محصول تعریف شده در طرح را به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان برای هریک از اعضا خانواده خود خرید کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر