کد خبر: ۴۰۰۸۲
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۶

تاکید بر جذب منابع پایدار و افزایش سهم بازار محور همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحد‌های بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۳

اعضای هیات مدیره و هیات عامل بانک ملی ایران در نخستین روز از همایش ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۲ و تبیین اهداف سال ۱۴۰۳ بانک ملی ایران ضمن بررسی و تبادل نظر در خصوص شاخص‌های عملکردی شعب بر اهمیت استفاده از ابزار‌های مالی تعهدی برای ارائه خدمات بهینه به مشتریان تاکید کردند و بسیج امکانات و فعال شدن همه ظرفیت‌های بانک را در راستای جذب منابع پایدار و ارزشمند و افزایش کسب سهم از بازار همسو با سیاست‌های راهبردی و اعتباری بانک در سال جاری را مهم دانستند.
تاکید بر جذب منابع پایدار و افزایش سهم بازار محور همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحد‌های بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۳

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:این همایش که با حضور اعضای هیأت مدیره، قائم مقام، اعضای هیأت عامل، معاونان، رؤسای ادارات کل، رؤسای ادارات امور شعب استان‌ها و شعب مستقل بانک برگزار شد، حسن مونسان عضو هیات عامل و معاون امور شعب بانک ملی ایران با بیان این که در سایه رهنمود‌های مدیرعامل، اعضای هیات مدیره، هیات عامل و مدیران ارشد بانک توانستیم سال گذشته شاهد تحولات و دستاورد‌های بزرگ و خوبی باشیم، افزود: کسب رتبه نخست در شبکه بانکی، رفع تراز نقدینگی، موفقیت در مدیریت دارایی و بدهی و افزایش سهم بازار از مهمترین دستاورد‌هایی بود که در سال گذشته با حمایت‌های واحد‌های صف و ستاد بدست آمد.

گام‌های بلند در مسیر کسب سهم از بازار

وی با توصیف این مطلب که با تکیه بر کارِ گروهی و توان همکاران در تمامی ارکان بانک توانستیم مجدد با کسب سهم از بازار در رتبه نخست کشور بایستیم، گفت: امسال بنا داریم با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و هماهنگی‌های به عمل آمده، سهم بیشتری از بازار را به دست آوریم تا بانک را به عنوان بانکی ارزش‌آفرین و تحول‌آفرین همانند گذشته در نظام بانکداری کشور و معرفی کنیم.

مونسان با بیان این که بهار بانک را از ابتدای فصل بهار امسال رقم خواهیم زد، گفت: در سال جاری مصمم هستیم با کمک و تلاش همکاران در راستای تحقق شعار سال و اهداف بانک قدم‌های مناسب و خوبی را برداریم.

وی با اشاره به این که برای موفقیت باید همه دست به دست هم در مسیر توسعه و موفقیت حرکت کنیم، اظهارداشت: با طراحی و تدوین سیاست‌ها و اهداف بانک برای سال ۱۴۰۳ ما انتظار داریم که تمامی همکاران در واحد‌های صف و ستاد در سراسر کشور براساس نقشه راه موجود حماسه‌ای دیگر را خلق کنند.

عضو هیات عامل بانک ملی ایران در بخش دیگری از سخنانش با برشمردن این نکته که نیروی انسانی موتور محرکه بانک است، گفت: ما در سال جاری با استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود به دنبال جذب مستمر منابع ارزشمند و پایدار و همچنین افزایش سهم بازار در تمامی شاخصه‌ها هستیم.

معاون امور شعب بانک ملی ایران در بخش دیگری از سخنانش در این همایش از ایجاد و راه اندازی طرح اقتدار ملی خبر داد و تصریح کرد: این طرح از ابتدای امسال در راستای جذب منابع و کسب سهم از بازار بانک بزودی راه اندازی خواهد شد.

وی در بخش دیگری از این همایش طی سخنانی مدیریت بهینه منابع و مصارف را یکی از اولویت‌ها و برنامه‌های اصلی پیشِ روی بانک دانست و افزود: همکاران باید نسبت به مدیریت منابع و مصارف و تراز نقدینگی در شعب حساسیت کافی داشته باشند.

وی بزرگترین ویژگی این بانک را وجود نیرو‌های توانمند آن دانست و ادامه داد: در سال جاری محور اصلی حرکت بانک رفع ناترازی و استفاده از ابزار‌های مالی تعهدی است.

لزوم توجه به ابزار‌های تعهدی مالی

عباس پیروزی عضو هیات عامل و معاون اعتباری بانک ملی ایران در ادامه این همایش ارائه خدمات مالی و اعتباری بهینه را به مشتریان در بانک ملی ایران لازم و ضروری دانست و یادآورشد: با توجه به شرایط رقابتی و حرکت شبکه بانکی در مسیر ارائه خدمات بهینه به مشتریان، بانک ملی ایران با ارائه خدمات متنوع اعتباری در صدد برداشتن گام‌های موثری است.

وی در ادامه به همفکری، همکاری، همگرایی و کمک‌ها و حمایت‌های همه همکاران در رشد و گسترش بانک اشاره کرد و افزود: با سازوکاری مناسب و تامین زیرساخت‌های اساسی زمینه موفقیت در بانک را فراهم خواهیم کرد.

معاون اعتباری بانک ملی ایران استفاده از ابزار‌های تعهدی مالی را از اولویت‌های بانک دانست و افزود: در راستای تحقق شعار سال و دست یابی به اهداف بانک با استفاده از ابزار‌های تعهدی منابع خوبی را برای اجرای پروژه‌های تولیدی و صنعتی در کشور جذب خواهیم کرد.

در بخشی از این همایش ضمن ارزیابی عملکرد واحد‌ها و پاسخگویی به سوالات حاضران، بر نقش مشتری محوری در تحول بانکداری، لزوم داشتن محصولات برتر، توجه به نیاز مشتری، جذب منابع، فرآیند‌های جدید بانکداری و… تاکید شد.

گفتنی است، در این همایش اعضای هیات مدیره و مدیران ارشد بانک ضمن بررسی عملکرد سال گذشته و تشریح اهداف و سیاست‌های اعتباری سال جاری به بیان طرح دیدگاه‌ها و ارائه نظرات خود پرداختند و مهمترین سیاست‌ها و برنامه‌های کاری پیش روی بانک و همچنین موضوعات و ‏سوالات مطرح شده در قالب چندین کارگروه تخصصی ‏نظیر طرح اقتدار ملی، فناوری، اعتباری، بازار ‏سرمایه، بازارانرژی، مرکز مطالعات اقتصادی و بانکداری اسلامی و گروه‌های مدیریتی مناطق تهران، یک و دو کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و با ارائه پیشنهاداتی، راهکار‌هایی برای عملیاتی کردن هر چه بهتر برنامه‌های بانک مطرح شد.

در بخش دیگری از این همایش نیز شاخص‌های عملکردی بانک در بخش‌های مختلف توسط حامدرضا فقیهیان علیرضائی، رئیس و میثم سراج معاون اداره کل تحقیقات و مدیریت استراتژیک بانک مورد بررسی قرار گرفت.

در این همایش از طرح اقتدار ملی با هدف ایجاد انگیزه برای همکاران در راستای جذب منابع جدید و تلاش برای افزایش کسب سهم از بازار رونمایی شد.

در کارگروهی دیگر هم که با حضور معاونان و مدیران امور سه گانه برگزار شد، هر یک از مدیران حاضر به بیان نقطه نظرات خود درباره امور بانک پرداختند و پیشنهاد‌ها و پرسش‌های خود را مطرح کردند.

لازم به ذکر است، این همایش فردا در روز دوم نیز با حضور مدیر عامل، اعضای هیات مدیره، هیات عامل، معاونان، مدیران امور، روسای ادارات کل، ادارات امور شعب و شعب مستقل بانک پیرامون ارزیابی عملکرد واحد‌های بانک و بررسی نقشه راه سال جاری پیگیری خواهد شد.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
طلسم شکنی شاهزاده ایرانی؟ طلسم شکنی شاهزاده ایرانی؟
سه‌شنبه شب و در هفته چهارم لیگ قهرمانان اروپا (UCL) تیم المپیاکوس یونان با ستاره ایرانی خود در برابر پی‌اس‌وی آیندهوون صف آرایی خواهد کرد. طارمی امیدوار است بتواند طلسم گل‌نزدن خود در این رقابت‌ها را بشکند.
رسانه عبری: جاسوسان اسرائیلی اطلاعات حساس به ایران منتقل کردند رسانه عبری: جاسوسان اسرائیلی اطلاعات حساس به ایران منتقل کردند
یک رسانه عبری اعلام کرد ۳۸ اسرائیلی که به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شده‌اند، اطلاعات بسیار حساس را به مقامات ایرانی منتقل کرده‌اند.
سفر مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل سفر مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل
مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل سفر و از مرکز هماهنگی آمریکایی در کریات جات بازدید کرد؛ او از امید و مشارکت چندملیتی برای تثبیت غزه سخن گفت.
بن‌سلمان به آمریکا می‌رود بن‌سلمان به آمریکا می‌رود
ولیعهد سعودی، محمد بن‌سلمان، ۱۸ نوامبر برای دیداری رسمی با دونالد ترامپ به کاخ سفید سفر می‌کند؛ تمرکز دیدار بر توافق ابراهیم و روابط دوجانبه است.
کیم درگذشت کیم درگذشت
«کیم یونگ نام»، رئیس سابق پارلمان کره شمالی و رئیس کشور پیشین این کشور، پس از بیش از ۲۰ سال خدمت، در سن ۹۷ سالگی درگذشت.
رئیس‌جمهور: باید نسبت به ارتقا کیفیت محصولات فناورانه اقدام کنیم رئیس‌جمهور: باید نسبت به ارتقا کیفیت محصولات فناورانه اقدام کنیم
مسعود پزشکیان در بازدید از نمایشگاه فناوری‌های نوین تأکید کرد که محصولات دانش‌بنیان باید با کیفیت بالا تولید، صادر و برای خدمت‌رسانی به مناطق محروم به کار گرفته شوند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر