کد خبر: ۴۰۰۲۵
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۰

منظور از «خانم بازیگر» در اعترافات تتلو که بود؟

روز گذشته دومین جلسه رسیدگی به اتهامات امیر تتلو برگزار شد و طی آن تتلو ضمن اعترافات خود به خانم بازیگری اشاره کرد که به تحریک او ترانه‌ای را خوانده که یکی از موارد اتهامی او است.
منظور از «خانم بازیگر» در اعترافات تتلو که بود؟

مخاطب ۲۴- دادگاه تتلو در شماره امروز روزنامه جام جم (متعلق به صداوسیما) بازتاب داشت و نکته‌ای که در این باره مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفت، سانسور نام «سحر قریشی» در مطلب این روزنامه و استفاده از کلمه «خانم بازیگر» بود.

بیشتر بخوانید

به این ترتیب مشخص شد که منظور از خانم بازیگر در اعترافات تتلو «سحر قریشی» است. بازیگری که پس از رفتن به ترکیه مدتی رابطه‌ای عاطفی با تتلو برقرار کرد که البته گفته می‌شد بیشتر برای کشاندن پای تتلو به سایت‌های شرط بندی بوده است.

در گزارش سایر رسانه‌ها هم از این دادگاه به عنوان «خانم بازیگر اکتفا شد. چنانکه در گزارش اعتراف تتلو در این مورد آمده است: «. در آن بازه [اغتشاشات سال ۱۴۰۱]یکی از بازیگران زن کشور که اکنون ساکن ترکیه است. من را تحریک کرد تا آهنگی درست کنم. البته بعد‌ها متوجه اشتباهم شده و این اهنگ را پاک کردم.»

برچسب ها: تتلو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است! غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است!
کامران غضنفری، نماینده تهران، با انتقاد تند از سخنان اخیر رئیس‌جمهور درباره احتمال جیره‌بندی آب و تخلیه تهران، عملکرد دولت را عامل اصلی مشکلات کشور و کاهش بارش‌ها دانست.
انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد
سه روز تا برگزاری انتخابات پارلمانی عراق باقی است و کرکوک با حضور هزاران نامزد و فعالیت تبلیغاتی پررنگ، به صحنه رقابت شدید تبدیل شده است.
مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟ مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟
با اعلام خبر مصدومیت سرژ اوریه و مونیر الحدادی، حواشی مربوط به علت مصدومیت این دو ستاره پر رنگ شد.
قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد
قاضی فدرال آمریکا دستور دونالد ترامپ برای اعزام گارد ملی به پورتلند را غیرقانونی اعلام کرد؛ اقدامی که مانع اجرای برنامه رئیس‌جمهوری شد.
شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد
سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی و حمایت از ایرانیان خارج از کشور پس از رفع ابهامات مجلس مغایر شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
انتقاد تند بایدن از ترامپ؛ «توپ ویرانگر به سمت دموکراسی نشانه گرفته است» انتقاد تند بایدن از ترامپ؛ «توپ ویرانگر به سمت دموکراسی نشانه گرفته است»
جو بایدن در مراسم گالا حزب دموکرات در اوما‌ها با انتقاد شدید از ترامپ هشدار داد که اقدامات او تهدیدی جدی برای دموکراسی و ثبات سیاسی آمریکا است.
بارورسازی ابر‌ها راه‌حل خشکسالی نیست بارورسازی ابر‌ها راه‌حل خشکسالی نیست
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی هوا تأکید کرد بارورسازی ابر‌ها تنها در مناطق محدود موثر است و ایران برای مقابله با خشکسالی باید مدیریت منابع آب و الگوی کشت را اصلاح کند.
برگزیده
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر
منصور ضابطیان در این نشست به تجربه‌های شخصی خود در حوزه سفرنامه‌نویسی پرداخت و با نگاهی تحلیلی، به نقش قصه و تصویر در روایت‌های سفر اشاره کرد
به مناسبت تولد سهراب سپهری؛ شاعری که ایمان را در گل سرخ جست‌و‌جو نمود به مناسبت تولد سهراب سپهری؛ شاعری که ایمان را در گل سرخ جست‌و‌جو نمود
سهراب سپهری شاعری بود که جهان را نه با تملک که با تماشا می‌فهمید؛ صدایی آرام از کاشان که هنوز در هیاهوی زمان، ما را به سکوت، طبیعت و معنا فرامی‌خواند.
صفحه خبر بالای تصاویر