کد خبر: ۴۰۰۱۰
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۲

تمام پلتفرم‌های مرتبط با بازی در ایران فیلتر شده است

بعد از مسدود شدن دیسکورد – Discord، حالا دیگر تمام پلتفرم‌های مرتبط با بازی و گیمینگ در ایران فیلتر و از دسترس خارج شده‌اند!
تمام پلتفرم‌های مرتبط با بازی در ایران فیلتر شده است

مخاطب۲۴- فیلتر شدن مجدد پلتفرم دیسکورد در ایران، باعث شده تا یک ابزار کاربردی دیگر نیز به پرشمار پلتفرم‌ها و ابزار‌های کاربردی غیرقابل دسترس برای گیمر‌های ایرانی بپیوندد.

حال و در واکنش به این موضوع، ابوالفضل صادق، رئیس کمیسیون بازی‌های رایانه‌ای سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران از فیلتر شدن تمام پلتفرم‌های بازی در ایران خبر داده است.
همه پلتفرم‌های مرتبط با بازی در ایران فیلتر هستند!

اولین بار نیست که شاهد فیلترینگ دیسکورد در ایران هستیم، اما این مسئله باعث شده تا حالا همه پلتفرم‌های مرتبط با بازی از دسترس گیمر‌های ایرانی خارج شده باشند.

در همین خصوص، ابوالفضل صادق، رئیس کمیسیون بازی‌های رایانه‌ای سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران در گفتگویی با روابط عمومی سازمان نصر ضمن اشاره به فیلترینگ دیسکورد افزود، حالا جامعه ۳۴ میلیون نفری گیمر‌های ایرانی با محدودیت‌های زیادی در بازی کردن مواجه هستند.

آقای صادق معتقد است که این محدودیت‌ها بدون هیچ درک و شناختی از نیاز‌ها و مشکلات گیمر‌های ایرانی اعمال می‌شود و با فیلترینگ دیسکورد بعد از گوگل پلی و توییچ، پرطرفدارترین رسانه اجتماعی گیمر‌ها و بازی‌سازان، از دسترس کاربران ایرانی‌اش خارج شده است.

بیشتر بخوانید

رئیس کمیسیون بازی‌های رایانه‌ای سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران می‌گوید جوانان و گیمر‌های ایرانی در فضایی مانند دیسکورد که یک رسانه ارتباطی مجازی است، با دوستان خود درباره امور مختلف از جمله امور مربوط به بازی گفتگو می‌کنند.

وی در اشاره به پیامد‌های اعمال این فیلترینگ‌ها افزود، در دیسکورد گیمر‌ها فضای ایده‌آلی برای گفتگو، ارتباط مستمر و تبادل نظر دارند؛ اما فیلترینگ این پلتفرم به افزایش نگرانی و ناراحتی افراد، افزایش انزوا و البته بی‌اطمینانی افراد نسبت به امنیت ارتباطات منجر می‌شود.

صادق بر این باور است که به جای برخورد سلبی با پلتفرم‌های خارجی، تصمیم‌گیران باید ضمن محترم شمردن آزادی‌های جوانان، سیاست‌های فیلترینگ متفاوتی در نظر بگیرند.

وی می‌گوید دولت باید سیاست‌هایی شفاف و منصفانه برای فیلترینگ درنظر داشته باشد تا حقوق و آزادی جوانان زیرپا گذاشته نشود.

آقای صادق می‌گوید از آنجایی که در نتیجه مشکلات فنی و محدودیت‌های اقتصادی، امکان نظارت چندانی بر این فعالیت‌ها وجود ندارد، اولین ایده مسئولان در چنین شرایطی اعمال فیلترینگ است؛ موضوعی که به ضرر و زیان‌های بزرگی برای کسب‌وکار‌های این حوزه منجر می‌شود. او می‌گوید انتخاب روش‌هایی برای کاهش این محدودیت‌ها، ضمن حفظ حقوق و آزادی‌های فردی ضرورت دارد.

رئیس کمیسیون بازی‌های رایانه‌ای سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران ضمن اشاره به درخواست وزارت ارتباطات برای رفع فیلترینگ گوگل‌پلی گفت، این درخواست دو مرتبه پیاپی توسط کارگروه فیلترینگ رد شده است.

از طرفی، تا امروز هیچ دلیل قانع‌کننده‌ای برای فیلترینگ گوگل‌پلی اعلام نشده و حال به‌نظر می‌رسد که دیسکورد نیز قرار است به سرنوشت مشابهی دچار شود.

او در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت با وجود اعلام شخص وزیر ارتباطات برای درخواست رفع فیلترینگ گوگل پلی، روند اقدامات وزارت در یک سال اخیر نشان می‌دهد که هیچ میلی برای باز کردن این گره از سوی آن‌ها وجود ندارد.

ابوالفضل صادق در توضیح این موضوع، به جلسات مکرر با معاونان و مدیران وزارت ارتباطات اشاره می‌کند که در آن مسئولان وزارتخانه از پاسخ به سوالات مربوط به رفع فیلتر گوگل‌پلی طفره می‌رفته‌اند.

رئیس کمیسیون بازی‌های رایانه‌ای سازمان نصر تهران با اشاره به همزمانی محدودیت‌ها و تحریم‌های خارجی با فیلترینگ در داخل ایران گفت، این موضوع جوانان گیمر ایرانی را از حداقل حقوق‌شان محروم می‌کند.

آقای صادق در پایان ضمن اشاره به این مهم که در حال حاضر در ایران هر پلتفرم مرتبط با بازی و بازی‌سازی فیلتر شده است گفت، در سالیان اخیر گیمر‌ها از جمله افراد و گروه‌هایی هستند که بیشترین آسیب را از محدودیت‌ها و فیلترینگ دیده‌اند.

رئیس کمیسیون بازی‌های رایانه‌ای سازمان نصر تهران معتقد است در شرایط اقتصادی فعلی کشور که جوانان مشکلات زیادی دارند، بازی کردن به عنوان یک علاقه مشترک جمعی بین این قشر، می‌تواند در آرام کردن آن‌ها تاثیر بسزایی داشته باشد.

برچسب ها: فیلتر
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.