کد خبر: ۴۰۰۰۱
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۵

بازدید مدیران ارشد مخابرات منطقه البرز از خطوط تولید سایپا

مدیر منطقه مخابرات استان البرز و جمعی از مدیران ارشد مخابرات استان در راستای تعامل و همکاری با گروه سایپا در حوزه تکنولوژی‌های جدید و کاربردی در صنعت خودرو از خطوط بدنه و مونتاژ شرکت سایپا بازدید کردند.
بازدید مدیران ارشد مخابرات منطقه البرز از خطوط تولید سایپا

مخاطب ۲۴ :عبدالله بیان، مدیر منطقه مخابرات استان البرز در حاشیه این بازدید، گفت: مخابرات استان البرز به عنوان دبیرخانه انقلاب صنعتی چهارم فعالیت می‌کند و هدف اصلی این مجموعه فعالیت در حوزه اتوماسیون و کمک به پیشرفت صنایع مختلف کشور است که امیدواریم بتوانیم در اولین فرصت تعامل و همکاری سازنده‌ای با گروه خودروسازی سایپا در زمینه بهره مندی از هوش مصنوعی در تولید خودرو شروع کنیم.

رئیس دبیرخانه انقلاب صنعتی چهارم عنوان کرد: گروه خودروسازی سایپا در تولید خودرو شاهین از تکنولوژی روز استفاده می‌کند که از نظر اتوماسیون صنعتی و رباتیک جزء بهترین خطوط تولید خودرو در کشور است.

او خاطرنشان کرد: طراحی و ساخت خطوط تولید رباتیک و هوشمند به دست متخصصین گروه سایپا نشان از توانمندی این مجموعه در استفاده از دانش و تکنولوژی‌های روز دنیا دارد و همواره گروه سایپا در صنعت خودروسازی کشور پیشرو بوده است.

بیان یادآور شد: شرکت مخابرات استان البرز در حوزه اینترنت اشیاء صنعتی با شرکای تجاری همکاری‌های سازنده و خوبی داشته است و در این زمینه تجارب ارزنده‌ای کسب کرده که امیدواریم در آینده‌ای نزدیک یک همکاری استراتژیک در زمینه اینترنت اشیاء و هوشمندسازی با شرکت سایپا داشته باشیم و از دانش و تجارب موجود در شرکت مخابرات در گروه سایپا استفاده شود.

شایان ذکر است این بازید با هدف آشنایی مدیران ارشد مخابرات استان البرز با آخرین دستاورد‌های تولیدی شرکت سایپا و ارتباط دوسویه صنعت خودروسازی و مخابرات در زمینه استفاده از هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء در صنعت خودروسازی صورت گرفت.

برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی
رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا دستور بررسی مجدد مجوز اقامت دائم شهروندان چندین کشور از جمله ایران را صادر کرده است.
کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان
آلمان به‌تازگی از زیردریایی گری شارک (Greyshark)، نسل جدید پهپادهای زیرآبی خود رونمایی کرده است. این سیستم‌های خودکار، نظارت بر زیرساخت‌های دریایی را بدون دخالت انسان متحول خواهند کرد.
قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول
قیمت متوسط بازار آزاد و قیمت نمایندگی خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ را در جدول زیر مشاهده نمایید. این قیمت‌ها به تومان بوده و روزانه به‌روزرسانی می‌شود.
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر