کد خبر: ۳۹۹۸۹
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۷

مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی (وبانک) معرفی شد

با حکم مدیرعامل بانک ملی ایران، علی نبوی به عنوان مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی (وبانک) منصوب شد.
مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی (وبانک) معرفی شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:دکتر نجارزاده مدیرعامل بانک ملی ایران، با تایید مصوبه هیئت مدیره شرکت، در حکمی علی نبوی را بعنوان مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی (وبانک) منصوب کرد.

شایان ذکر است علی نبوی از آذر ماه سال گذشته بعنوان عضو موظف هیئت مدیره وبانک در این شرکت مشغول کار بوده است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)، دستیار ویژه وزیر صمت و رئیس ستاد راهبری شرکت‌های غیرحاکمیتی تحت پوشش وزارت صمت، نماینده وزیر صمت در امور مجامع شرکت‌های دولتی، رئیس هیئت مدیره شرکت فولاد مبارکه، مدیر بانکی و اعتباری صندوق توسعه ملی، مدیر سرمایه‌گذاری داخلی صندوق توسعه ملی، تصدی سمت مدیرعاملی و مدیر کارخانه و سایر سطوح مدیریتی در بنگاه‌های متعدد صنعتی و تولیدی بخشی از سوابق مدیرعامل جدید «وبانک» در حوزه بنگاهداری و اقتصاد پولی و بانکی کشور است.

مدیرعامل جدید شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی دانش آموخته مهندسی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر و کارشناسی ارشد مدیریت است.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رهبران دنیا با تماس‌های شخصی نظر ترامپ را عوض می‌کنند رهبران دنیا با تماس‌های شخصی نظر ترامپ را عوض می‌کنند
در دوره اول ریاست‌جمهوری‌اش، دونالد ترامپ بسیاری از رهبران جهان را با ارائه شماره تلفن همراه شخصی‌اش غافلگیر کرد و از آنها خواست تا تشریفات دیپلماتیک معمول را کنار بگذارند و مستقیماً با او تماس بگیرند. تمایل ترامپ به مکالمات مکرر، غیررسمی و خودمانی، حالا به بخشی تثبیت‌شده از شخصیتش تبدیل شده است.
هندوانه متهم بحران آب هندوانه متهم بحران آب
در حالی که بسیاری، هندوانه را به‌دلیل آب‌بر بودن در صدر عاملان بحران آب قرار می‌دهند، بررسی‌های کارشناسی ابعاد متفاوتی از واقعیت مصرف آب توسط محصولات کشاورزی را آشکار می‌کند.
مازیار مایک دوستدار کیست؟ مازیار مایک دوستدار کیست؟
«مازیار مایک دوستدار» به‌عنوان مدیرعامل شرکت داروسازی دانمارکی Novo Nordisk انتخاب شد.
تهران قصد ربایش مرا داشت تهران قصد ربایش مرا داشت
تهران قصد ربایش مرا داشت به ادعای نماینده ایرانی‌تبار پارلمان بلژیک مبنی بر تلاش تهران برای ربایش وی واکنش نشان داد.
۵.۵ میلیون ایرانی دچار کم شنوایی هستند ۵.۵ میلیون ایرانی دچار کم شنوایی هستند
رئیس اداره گوش و سلامت شنوایی وزارت بهداشت، از وجود ۵.۵ میلیون فرد کم شنوا در کشور خبر داد.
شوک به استقلال شوک به استقلال
هافبک ازبکستانی استقلال در اردوی ترکیه مصدوم شده و مشخص نیست به سوپرجام خواهد رسید یا خیر.
حذف ۴ صفر پول تصویب شد حذف ۴ صفر پول تصویب شد
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی در کمیسیون اقتصادی تصویب شد.
برگزیده
هندوانه متهم بحران آب هندوانه متهم بحران آب
در حالی که بسیاری، هندوانه را به‌دلیل آب‌بر بودن در صدر عاملان بحران آب قرار می‌دهند، بررسی‌های کارشناسی ابعاد متفاوتی از واقعیت مصرف آب توسط محصولات کشاورزی را آشکار می‌کند.
نان بربری ۳۱ درصد، تافتون ۵۲ درصد، لواش ۳۹ درصد گران شد نان بربری ۳۱ درصد، تافتون ۵۲ درصد، لواش ۳۹ درصد گران شد
افزایش قیمت نان در تهران رسما ابلاغ شد. بدین ترتیب قیمت انواع نان در استان تهران از ۳۱ درصد تا بیش از ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است.
حذف ۴ صفر پول تصویب شد حذف ۴ صفر پول تصویب شد
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی در کمیسیون اقتصادی تصویب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر