کد خبر: ۳۹۹۸۶
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵

رایتل پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی را دریافت کرد

شرکت خدمات ارتباطی رایتل، موافقت‌نامه پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی (UNSP) را از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دریافت کرد.
رایتل پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی را دریافت کرد

به گزارش  مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی رایتل:یک‌شنبه دوم اردیبهشت‌ماه در حاشیه برگزاری جلسه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات با حضور عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، امیر محمدزاده لاجوردی جانشین وزیر در امور ارتباطات و معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری) و جمعی از مدیران این سازمان، صادق عباسی شاهکوه مشاور وزیر و مجری طرح توسعه فیبر نوری منازل و کسب‌وکار‌ها و حسین ملازاده مدیرعامل رایتل، موافقت‌نامه پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی به شرکت رایتل با هدف توسعه شبکه فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها اعطا شد.
در این مراسم عیسی زارع‌پور، پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کار‌ها را یکی از مهم‌ترین پروژه‌های ارتباطی دولت سیزدهم دانست و گفت: پیش از این در حوزه ارتباطات ثابت، شاهد یک عقب‌ماندگی جدی بودیم و همواره در ۱۰ سال گذشته کشورمان در این حوزه در رنکینگ‌های جهانی در انتهای لیست قرار داشت که این اصلاً شایسته مردم ایران نبود.
وی افزود: امسال غیر از اینکه برای افزایش «پوشش» تلاش می‌کنیم، به طور جدی «نهضت اتصال» را نیز در دستور کار قرار خواهیم داد.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه این کار سخت را از اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ آغاز کردیم و برای تسریع آن قوانین و مقررات لازم تصویب و منابع آن تأمین شد، خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم عزم خود را جزم کرده است که تا پایان دولت کل شهر‌های کشور را تحت پوشش فیبر نوری قرار دهد.
گفتنی است شرکت خدمات ارتباطی رایتل که اکنون موفق به دریافت پروانه UNSP شده است، پیش از این در پروژه FTTH فعالیت خود را آغاز کرده و تعهداتی را پذیرفته بود. رایتل پایان سال گذشته عملیات اجرایی حفاری پروژه ملی فیبر نوری منازل و کسب‌و‌کار‌ها (FTTx) در استان آذربایجان شرقی را آغاز کرد. این پروژه از میانه آغاز شده و در شهر‌های دیگر این استان ادامه خواهد داشت.
با تکمیل پروژه مذکور، بیش از ۳۵ هزار خانوار در این شهرستان به شبکه فیبر نوری رایتل متصل می‌شوند.
همچنین رایتل در اتصال شهر‌های بومهن، ملارد و قدس در استان تهران و فردیس در استان البرز به فیبرنوری در حال انجام مقدمات اجرای پروژه بوده و تاکنون پیشرفت‌های خوبی داشته است.
در پایان این مراسم، پروانه یکپارچه شبکه و خدمات (UNSP) به شرکت‌های مخابرات ایران، رایتل و مبین‌نت توسط وزیر ارتباطات اعطا شد تا به ترتیب مخابرات ایران متعهد به ایجاد ۷ میلیون، مبین‌نت ۳ میلیون و شرکت رایتل ۲ میلیون پوشش خانوار در پروژه فیبر نوری منازل و کسب‌وکار‌ها شوند.

برچسب ها: رایتل
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
خلیفه اصل:لنگ یک میلیون تومان هستیم خلیفه اصل:لنگ یک میلیون تومان هستیم
استقلال خوزستان در آستانه بازی با پرسپولیس به دلیل مشکلات مالی و اعتصاب بازیکنان، تمریناتش را تعطیل کرده و آینده تیم در هاله‌ای از ابهام است.
چمن ۶۷ میلیاردی یادگار چمن ۶۷ میلیاردی یادگار
چمن تازه‌کاشت یادگار امام تبریز پیش از رسیدن به وضعیت مطلوب، کیفیت خود را از دست داده و بازدید خبرنگاران از آن تصاویر شوکه‌کننده‌ای رقم زد.
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
طلسم شکنی شاهزاده ایرانی؟ طلسم شکنی شاهزاده ایرانی؟
سه‌شنبه شب و در هفته چهارم لیگ قهرمانان اروپا (UCL) تیم المپیاکوس یونان با ستاره ایرانی خود در برابر پی‌اس‌وی آیندهوون صف آرایی خواهد کرد. طارمی امیدوار است بتواند طلسم گل‌نزدن خود در این رقابت‌ها را بشکند.
رسانه عبری: جاسوسان اسرائیلی اطلاعات حساس به ایران منتقل کردند رسانه عبری: جاسوسان اسرائیلی اطلاعات حساس به ایران منتقل کردند
یک رسانه عبری اعلام کرد ۳۸ اسرائیلی که به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شده‌اند، اطلاعات بسیار حساس را به مقامات ایرانی منتقل کرده‌اند.
سفر مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل سفر مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل
مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل سفر و از مرکز هماهنگی آمریکایی در کریات جات بازدید کرد؛ او از امید و مشارکت چندملیتی برای تثبیت غزه سخن گفت.
بن‌سلمان به آمریکا می‌رود بن‌سلمان به آمریکا می‌رود
ولیعهد سعودی، محمد بن‌سلمان، ۱۸ نوامبر برای دیداری رسمی با دونالد ترامپ به کاخ سفید سفر می‌کند؛ تمرکز دیدار بر توافق ابراهیم و روابط دوجانبه است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر