کد خبر: ۳۹۷۰۹
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۸

احتمال آلوده بودن گلوله‌های حادثه تروریستی کرمان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: احتمال آلوده بودن گلوله‌های استفاده شده در انفجار‌های تروریستی وجود دارد
احتمال آلوده بودن گلوله‌های حادثه تروریستی کرمان

مخاطب۲۴- کرمان- مهدی احمدی‌نژاد روز یکشنبه در نشست خبری هفته سلامت افزود: اعضای یک تیم پزشکی که در کرمان اقدامات خارج از عرف انجام می‌دادند دستگیر شدند که این اقدام و شناسایی این افراد و تیم دستمریزاد دارد.

وی اظهارداشت: مراکز درمانی متخلفی که در انجام سقط جنین دست داشتند نیز پلمب شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: برخی افراد از رشته‌های مختلف تخصص زنان، مامایی، پرستاری و ... در این تیم مشارکت داشتند و این اواخر خارج از مراکز درمانی فعالیت می‌کردند.

وی ادامه داد: این تیم در مکانی خارج از مراکز درمانی به عمل سقط جنین می‌پرداختند که توسط ماموران اطلاعات دستگیر شدند و این مهم بیش از پیش کار اداره اطلاعات را ارزشمندتر می‌کند.

احتمال آلوده بودن گلوله‌های حادثه تروریستی کرمان
وی در ادامه با اشاره به اینکه محمدمهدی ایرانمنش آخرین مجروح حادثه تروریستی دیماه کرمان (۱۱ ساله) و فرزند شهید دیگر این حادثه، رضا ایرانمنش صبح امروز در بیمارستان پیامبر اعظم (ص) به خیل شهدا پیوست گفت: احتمال آلوده بودن گلوله‌های استفاده شده در انفجار‌های تروریستی وجود دارد.

احمدی نژاد با اشاره به اینکه گلوله و ترکش‌هایی که در جنگ تحمیلی به بدن رزمنده‌ها اصابت می‌کرد موجب ایجاد عفونت نمی‌شدند ادامه داد:، اما متاسفانه در حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان با پدیده جدید عفونت ناشی از ترکش‌ها روبه رو بودیم.

بیشتر بخوانید

وی ادامه داد: زمانی که نوع گلوله‌های به کار رفته در جلیقه‌های انتحاری را برای آزمایش فرستادیم متوجه شدیم تروریست‌ها به‌احتمال گلوله‌ها را آلوده کرده بودند که البته یکی دیگر از دلایل عفونت کردن بدن مجروحان این بود که در این نوع انتحاری گلوله‌ها داغ نمی‌شوند.

احمدی نژاد اظهار داشت: چهار مجروح این حادثه که در بیمارستان‌های تهران بستری بودند نیز دچار عفونت شده بودند و هنوز نیز برخی از مجروحان حادثه تروریستی کرمان دچار عفونت و در حال درمان هستند که تحقیقات تکمیلی در این زمینه ادامه دارد.

کمبود زیرساخت‌های شهری و انگیزه پزشکان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در پاسخ به پرسشی با بیان اینکه نبود امکانات و زیرساخت‌ها در برخی از شهرستان‌های استان کرمان انگیزه ماندن و فعالیت در آن شهر را از پزشکان می‌گیرد ادامه داد: برای ماندگار شدن پزشکان متخصص در برخی شهرستان‌های استان قرارداد خارج از عرف منعقد شده است.

بدهی میلیاردی دانشگاه کرمان مساوی با کاهش تولید مقالات علمی
احمدی نژاد با اشاره به بدهی ۱۳ میلیارد ریالی معوقات پژوهشی این دانشگاه تصریح کرد: این بدهی موجب شد تولید مقالات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان کاهش یابد.

وی گفت: بخشی از بدهی دانشگاه علوم پزشکی پرداخت شده و این مبلغ اینک به ۱۳ میلیارد ریال رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان تصریح کرد: این دانشگاه در پرداخت حق و حقوق پرستاران نیز رتبه دوم کشور بعد از دانشگاه تهران را دارد به طوری که پایان سال گذشته ۶ ماه از معوقات پزشکان و پرسنل این دانشگاه را تسویه کردیم و جزو دانشگاه‌های اول کشور در این زمینه هستیم.

وی همچنین به تکمیل طرح هایی، چون ساخت ساختمان خوابگاه دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی، دانشکده مدیریت و دانشگاه پیراپزشکی با پیشرفت فیزیکی بالا اشاره کرد و اظهار داشت: خیران سلامت نیز در ساخت و خرید برخی دستگاه‌های پزشکی به این دانشگاه کمک کرده‌اند و همچنان کمک می‌کنند.

احمدی نژاد افزود: اکنون بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی امام رضا (ع) به عنوان بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوبشرق کشور با کمک‌های مالی و معنوی خیران در حال احداث است و تا پایان سال آینده به بهره برداری می‌رسد.

کمک خیران برای ۹ دستگاه آمبولانس
وی با اشاره به اجرای طرح جامع سلامت خانواده در شهرستان‌ها از جمله بردسیر گفت: کمک‌های خیران ۹ دستگاه آمبولانس جدید را به ناوگان امدادی این دانشگاه افزود که کمک بزرگی است.

این مسئول با تاکید بر اینکه اتباع بیگانه غیرمجاز هزینه‌های زیادی به سیستم بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمان تحمیل می‌کنند تصریح کرد: گاهی هموطنان ما به دلیل ازدحام جمعیت اتباع در مراکز بهداشتی به این مراکز مراجعه نمی‌کنند.

احمدی نژاد افزود: بیشتر اتباع بیگانه کارت هویتی ندارند بنابراین نمی‌توان مشخص کرد چه میزان خدمات درمانی به این افراد ارائه می‌شود.

اقدامات در حوزه زایمان
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز گفت: رصد، نظارت و انجام زایمان طبیعی و بدون درد و نظارت بر زایمان طبیعی و سایر اقدامات در بیمارستان‌های تحت نظارت این دانشگاه انجام می‌شود.

رضا درخشان همچنین به وضعیت شیوع آبله مرغان و سرخک در کرمان اشاره و تصریح کرد: سال گذشته ۲ مورد ابتلا به سرخک در یکی از استان‌های همسایه کرمان گزارش شد، اما در زمینه ابتلا به آبله مرغان مواردی از ابتلا وجود داشت که نگرانی خاصی در این زمینه وجود ندارد.

وی افزود: به دلیل انجام مداخلات روحی و روانی مراکز نفس (مراکزی زیرنظر دانشگاه) طی چند ماه اخیر از سقط جنین ۶۹ نفر در شهر کرمان و ۱۵۴ نفر در استان کرمان جلوگیری شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز به اجرای برنامه سلامت خانواده اشاره و تصریح کرد: پوشش این برنامه در سال جاری گسترده‌تر خواهد بود.

آب آشامیدنی مشکلی ندارد
وحیدرضا برهانی نژاد همچنین در پاسخ به سئوال رسانه‌ها در مورد کیفیت آب کرمان افزود: طبق آزمایشات مکرر آب آشامیدانی آب کرمان مشکلی ندارد و شاید در برخی فصول کدری داشته باشد، اما مواد شیمیایی ندارد.

برچسب ها: کرمان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
بازگشایی مثبت بورس تهران؛ شاخص‌ها روند صعودی گرفتند بازگشایی مثبت بورس تهران؛ شاخص‌ها روند صعودی گرفتند
بورس تهران امروز با بازگشایی مثبت همراه شد و شاخص کل روند صعودی گرفت. نماد‌های بزرگ بازار پیشتاز رشد قیمت‌ها در ساعات اولیه معاملات بودند.
حراج سنگین اوراق دولتی؛ فشار بر بازار بدهی و نقدینگی بانک‌ها حراج سنگین اوراق دولتی؛ فشار بر بازار بدهی و نقدینگی بانک‌ها
دولت در ماه‌های پایانی سال با عرضه سنگین اوراق و نرخ سود بالا، بازار بدهی و شبکه بانکی را تحت فشار قرار داده و جذابیت بازدهی بدون ریسک رشد کرده است.
خرازی شرط مذاکره با آمریکا را اعلام کرد خرازی شرط مذاکره با آمریکا را اعلام کرد
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ایران تأکید کرد مذاکره با آمریکا تنها در صورت رعایت اصل برابری، احترام متقابل و توافق پیش از دستور کار ممکن است.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر