کد خبر: ۳۹۷۰۴
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۵

سهمیه کشتی فرنگی ایران کامل شد؛ مهمدی به المپیک رسید

نایب‌قهرمان وزن ۸۲ کیلوگرم جهان در سال ۲۰۲۳، با نمایشی خوب مقابل حریف عنوان‌دار ازبکستانی به سهمیه المپیک در وزن ۸۷ کیلوگرم رسید
سهمیه کشتی فرنگی ایران کامل شد؛ مهمدی به المپیک رسید

مخاطب۲۴_ بعد از برتری امین کاویانی‌نژاد مقابل حریف چینی در نیمه‌نهایی ۷۷ کیلوگرم و کسب سهمیه المپیک، علیرضا مُهمدی مقابل جالگاسبای بردی‌مرادوف ازبک قرار گرفت.

علیرضا مهمدی که دور اول استراحت کرده بود، در ادامه ۶ بر ۳ آسان ژانیشوف از قرقیزستان را برد و به نیمه‌نهایی رسید. کشتی‌گیر ایذه‌ای برای آنکه بتواند در المپیک حضور داشته باشد، باید از سد قهرمان بازی‌های آسیایی می‌گذشت. وقت اول ۲-صفر به سود بردی‌مرادوف تمام شد، اما در وقت دوم این مُهمدی بود که ۳ امتیاز در خاک گرفت و نتیجه را درنهایت ۳-۲ به سود خود تمام کرد تا سهمیه المپیک بگیرد.

این کشتی‌گیر سال گذشته در وزن ۸۲ کیلوگرم عضو تیم ملی کشتی فرنگی در مسابقات جهانی بود که به مدال نقره جهانی رسید و پس از آن تصمیم به تغییر وزن گرفت و کار خود را در چرخه انتخابی المپیک در ۸۷ کیلوگرم استارت زد.

بیشتر بخوانید

پیش از این ناصر علیزاده نماینده این وزن ایران در مسابقات جهانی بود که در صربستان موفق به کسب سهمیه المپیک نشد.

تیم ملی کشتی فرنگی ایران در بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو نماینده‌ای در وزن ۸۷ کیلوگرم نداشت.

به این ترتیب تیم ملی فرنگی با ۶ کشتی‌گیر و سهمیه کامل راهی المپیک خواهد شد.

برچسب ها: المپیک
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
صفحه خبر بالای تصاویر