کد خبر: ۳۹۶۷۲
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۵

هاآرتص: کابینه جنگ اسرائیل کنترل امور را از دست داده است

یک رسانه صهیونیستی با اعتراف به شکست سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی این رژیم در قبال عملیات ایران تاکید کرد که بعد از این عملیات اوضاع اسرائیل پیچیده‌تر شده و کابینه جنگ کنترل امور را از دست داده و اعضای آن بدون هیچ استراتژی مشخصی عمل می‌کنند.
هاآرتص: کابینه جنگ اسرائیل کنترل امور را از دست داده است

مخاطب۲۴- روزنامه عبری هاآرتص در یک تحلیل خبری به وضعیت آشفته رژیم صهیونیستی در باتلاق جنگ غزه به ویژه بعد از عملیات تلافی جویانه جمهوری اسلامی ایران ضد صهیونیست‌ها در داخل اراضی اشغالی فلسطین اشاره و اعلام کرد که کابینه جنگ اسرائیل کنترل خود را بر امور از دست داده و ممکن است کار را به تشدید درگیری‌ها در منطقه که بسیار خطرناک است بکشاند.

هاآرتص در این مقاله به قلم «راویت هشت» تحلیلگر صهیونیست تاکید کرد که پیامد‌های عملیات ایران علیه اسرائیل موجب تشدید بحران اسرائیل در جنگ غزه و پرونده اسرا می‌شود و همه این امور را در معرض خطر قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید

این تحلیلگر صهیونیست افزود که اگر اسرائیل بخواهد اقدام جدیدی علیه ایران انجام دهد این امر منجر به اتحاد بیشتر جبهه‌ها (گروه‌های مقاومت) ضد اسرائیل خواهد شد و طرف‌های بسیاری علیه ما به میدان خواهند آمد. در این شرایط «یحیی السنوار» رئیس حماس در نوار غزه تبدیل به عضو ارشد یک ائتلاف سازمان‌یافته و آموزش‌دیده می‌شود که با حمایت روسیه باران‌های آتش و گوگرد را به اسرائیل می‌باراند.

نویسنده این مقاله تصریح کرد که اگر این اتفاق بیفتد، السنوار هرگز به سمت معامله‌ای که منجر به حل پرونده اسرا شود حرکت نمی‌کند و در این شرایط حتی فشار نظامی بر حماس هم کارساز نخواهد بود. علاوه بر آن اکنون صحبت از حمله به رفح هم تبدیل به یک مضحکه شده که اعتبار اسرائیل را تضعیف کرده و توان بازدارندگی آن را بسیار کاهش داده است.

وی با اشاره به انزوای رژیم صهیونیستی نزد افکار عمومی جهان بعد از جنایات شنیعی که علیه غیرنظامیان در غزه انجام داده است اعلام کرد که ارتباط مستقیمی میان افزایش درخواست‌ها برای ارسال کمک‌های انسانی به غزه با تنزل جایگاه اسرائیل در عرصه بین‌المللی وجود دارد؛ زیرا اسرائیل به عنوان یک جنایتکار جنگی در جهان شناخته شده که عامدانه ۲ میلیون فلسطینی را گرسنه نگه می‌دارد.
تحلیلگر مذکور صهیونیست هشدار داد که «جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا هم که به حمایت از اسرائیل متعهد است تحت فشار‌های زیادی برای تغییر موضع خود قرار دارد. درحال حاضر کابینه جنگ اسرائیل به ارزیابی نهاد‌های امنیتی و اطلاعاتی که معتقدند اوضاع منطقه علیه اسرائیل شعله ور نخواهد شد تکیه کرده‌اند. اما نباید فراموش کنیم که اعضای این کابینه همان کسانی هستند که انتظار حمله ایران را نداشتند.

در ادامه این مقاله تاکید شده است که اسرائیل مسئولیت خود را در قبال این حادثه (ناتوانی در پیش بینی عملیات ایران) هم بر عهده نگرفت؛ چه برسد به شکست در عملیات ۷ اکتبر. واقعیت آن است که اعضای کابینه جنگ اسرائیل تنها در پی انتقام هستند و علی‌رغم وسعت عواقب و خطراتی که اسرائیل با آن مواجه است، اما آن‌ها هیچ توجیه قانع‌کننده‌ای برای این رفتار‌های خود ندارند.

این نویسنده صهیونیست در ادامه با هشدار درباره تشدید تنش‌ها علیه رژیم صهیونیستی تصریح کرد که رفتار‌های غیرمنطقی کنونی کابینه جنگ اسرائیل احتمال مشارکت حزب‌الله در جنگی همه جانبه علیه اسرائیل را به شدت افزایش می‌دهد؛ جنگی که از بیش از ۶ ماه گذشته اسرائیلی‌ها را از پا درآورده و شهرک نشینان را مجبور به ترک خانه هایشان کرده است.

وی در ادامه تحلیل خبری خود با انتقاد تند از مقامات صهیونیست تاکید کرد که کابینه جنگ کنترل امور را از دست داده و اعضای آن بدون هیچ راهبرد مشخصی طبق انگیزه‌های شخصی خود عمل می‌کنند و تنها اسیر گرایش به انتقام هستند؛ بدون اینکه توجیهی برای این رفتار‌های خود که عواقب خطرناکی برای اسرائیل دارد، ارائه دهند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر