کد خبر: ۳۹۶۷۲
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۵

هاآرتص: کابینه جنگ اسرائیل کنترل امور را از دست داده است

یک رسانه صهیونیستی با اعتراف به شکست سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی این رژیم در قبال عملیات ایران تاکید کرد که بعد از این عملیات اوضاع اسرائیل پیچیده‌تر شده و کابینه جنگ کنترل امور را از دست داده و اعضای آن بدون هیچ استراتژی مشخصی عمل می‌کنند.
هاآرتص: کابینه جنگ اسرائیل کنترل امور را از دست داده است

مخاطب۲۴- روزنامه عبری هاآرتص در یک تحلیل خبری به وضعیت آشفته رژیم صهیونیستی در باتلاق جنگ غزه به ویژه بعد از عملیات تلافی جویانه جمهوری اسلامی ایران ضد صهیونیست‌ها در داخل اراضی اشغالی فلسطین اشاره و اعلام کرد که کابینه جنگ اسرائیل کنترل خود را بر امور از دست داده و ممکن است کار را به تشدید درگیری‌ها در منطقه که بسیار خطرناک است بکشاند.

هاآرتص در این مقاله به قلم «راویت هشت» تحلیلگر صهیونیست تاکید کرد که پیامد‌های عملیات ایران علیه اسرائیل موجب تشدید بحران اسرائیل در جنگ غزه و پرونده اسرا می‌شود و همه این امور را در معرض خطر قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید

این تحلیلگر صهیونیست افزود که اگر اسرائیل بخواهد اقدام جدیدی علیه ایران انجام دهد این امر منجر به اتحاد بیشتر جبهه‌ها (گروه‌های مقاومت) ضد اسرائیل خواهد شد و طرف‌های بسیاری علیه ما به میدان خواهند آمد. در این شرایط «یحیی السنوار» رئیس حماس در نوار غزه تبدیل به عضو ارشد یک ائتلاف سازمان‌یافته و آموزش‌دیده می‌شود که با حمایت روسیه باران‌های آتش و گوگرد را به اسرائیل می‌باراند.

نویسنده این مقاله تصریح کرد که اگر این اتفاق بیفتد، السنوار هرگز به سمت معامله‌ای که منجر به حل پرونده اسرا شود حرکت نمی‌کند و در این شرایط حتی فشار نظامی بر حماس هم کارساز نخواهد بود. علاوه بر آن اکنون صحبت از حمله به رفح هم تبدیل به یک مضحکه شده که اعتبار اسرائیل را تضعیف کرده و توان بازدارندگی آن را بسیار کاهش داده است.

وی با اشاره به انزوای رژیم صهیونیستی نزد افکار عمومی جهان بعد از جنایات شنیعی که علیه غیرنظامیان در غزه انجام داده است اعلام کرد که ارتباط مستقیمی میان افزایش درخواست‌ها برای ارسال کمک‌های انسانی به غزه با تنزل جایگاه اسرائیل در عرصه بین‌المللی وجود دارد؛ زیرا اسرائیل به عنوان یک جنایتکار جنگی در جهان شناخته شده که عامدانه ۲ میلیون فلسطینی را گرسنه نگه می‌دارد.
تحلیلگر مذکور صهیونیست هشدار داد که «جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا هم که به حمایت از اسرائیل متعهد است تحت فشار‌های زیادی برای تغییر موضع خود قرار دارد. درحال حاضر کابینه جنگ اسرائیل به ارزیابی نهاد‌های امنیتی و اطلاعاتی که معتقدند اوضاع منطقه علیه اسرائیل شعله ور نخواهد شد تکیه کرده‌اند. اما نباید فراموش کنیم که اعضای این کابینه همان کسانی هستند که انتظار حمله ایران را نداشتند.

در ادامه این مقاله تاکید شده است که اسرائیل مسئولیت خود را در قبال این حادثه (ناتوانی در پیش بینی عملیات ایران) هم بر عهده نگرفت؛ چه برسد به شکست در عملیات ۷ اکتبر. واقعیت آن است که اعضای کابینه جنگ اسرائیل تنها در پی انتقام هستند و علی‌رغم وسعت عواقب و خطراتی که اسرائیل با آن مواجه است، اما آن‌ها هیچ توجیه قانع‌کننده‌ای برای این رفتار‌های خود ندارند.

این نویسنده صهیونیست در ادامه با هشدار درباره تشدید تنش‌ها علیه رژیم صهیونیستی تصریح کرد که رفتار‌های غیرمنطقی کنونی کابینه جنگ اسرائیل احتمال مشارکت حزب‌الله در جنگی همه جانبه علیه اسرائیل را به شدت افزایش می‌دهد؛ جنگی که از بیش از ۶ ماه گذشته اسرائیلی‌ها را از پا درآورده و شهرک نشینان را مجبور به ترک خانه هایشان کرده است.

وی در ادامه تحلیل خبری خود با انتقاد تند از مقامات صهیونیست تاکید کرد که کابینه جنگ کنترل امور را از دست داده و اعضای آن بدون هیچ راهبرد مشخصی طبق انگیزه‌های شخصی خود عمل می‌کنند و تنها اسیر گرایش به انتقام هستند؛ بدون اینکه توجیهی برای این رفتار‌های خود که عواقب خطرناکی برای اسرائیل دارد، ارائه دهند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟ پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟
پزشکیان: وزیر خارجۀ عمان وقتی به خانۀ شهید امیرعبداللهیان رفته بود، می‌گفت مگر اینجا خانۀ وزیر است
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟ مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی، جلسه‌ای پرتنش بوده و آنها درخواستی «غیرفنی»، «غیرقانونی» و با «ادبیات نامناسب» در مورد ماشه پلاس مطرح کردند.
جزییاتی از حکم متهمین پرونده حمله تروریستی حرم شاهچراغ جزییاتی از حکم متهمین پرونده حمله تروریستی حرم شاهچراغ
رئیس کل دادگستری استان فارس از صدور آراء ۷ نفر از متهمین پرونده حمله تروریستی به حرم شاهچراغ خبر داد.
بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند! بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند!
سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: احکام بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان صادر شد و از طریق برنامه کاربردی تامین من و یا درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی قابل مشاهده است.
قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد
گونه نادر «قمری خاوری» برای دومین بار پس از ۹ سال در استان خراسان شمالی مشاهده و به‌صورت رسمی ثبت شد.
سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش
فرمانده کل انتظامی کشور با تأکید بر تداوم این روند افزود: ان‌شاءالله سال ۱۴۰۴ را به‌عنوان سال پایان قدرت‌نمایی اراذل و اوباش اعلام خواهیم کرد؛ به‌گونه‌ای که حتی جرأت فکر کردن به رفتار‌های شرارت‌آمیز و لات‌بازی را هم نداشته باشند.
نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار
انتشار برای نخستین‌بار؛ تصاویر منتشرنشده از لحظه پیداشدن بالگرد سانحه‌دیده شهید رئیسی و شهدای خدمت
برگزیده
پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟ پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟
پزشکیان: وزیر خارجۀ عمان وقتی به خانۀ شهید امیرعبداللهیان رفته بود، می‌گفت مگر اینجا خانۀ وزیر است
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟ مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی، جلسه‌ای پرتنش بوده و آنها درخواستی «غیرفنی»، «غیرقانونی» و با «ادبیات نامناسب» در مورد ماشه پلاس مطرح کردند.
سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی
بررسی‌ها نشان می‌دهد سهم مخارج دولت از حجم اقتصاد در ایران نسبت به چند کشور مشابه پایین‌تر است. اینها درحالی است که به نظر می‌رسد دخالت دولت در امور اقتصادی ایران بسیار بالاتر از این ارقام است.
صفحه خبر بالای تصاویر