کد خبر: ۳۹۶۷۲
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۵

هاآرتص: کابینه جنگ اسرائیل کنترل امور را از دست داده است

یک رسانه صهیونیستی با اعتراف به شکست سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی این رژیم در قبال عملیات ایران تاکید کرد که بعد از این عملیات اوضاع اسرائیل پیچیده‌تر شده و کابینه جنگ کنترل امور را از دست داده و اعضای آن بدون هیچ استراتژی مشخصی عمل می‌کنند.
هاآرتص: کابینه جنگ اسرائیل کنترل امور را از دست داده است

مخاطب۲۴- روزنامه عبری هاآرتص در یک تحلیل خبری به وضعیت آشفته رژیم صهیونیستی در باتلاق جنگ غزه به ویژه بعد از عملیات تلافی جویانه جمهوری اسلامی ایران ضد صهیونیست‌ها در داخل اراضی اشغالی فلسطین اشاره و اعلام کرد که کابینه جنگ اسرائیل کنترل خود را بر امور از دست داده و ممکن است کار را به تشدید درگیری‌ها در منطقه که بسیار خطرناک است بکشاند.

هاآرتص در این مقاله به قلم «راویت هشت» تحلیلگر صهیونیست تاکید کرد که پیامد‌های عملیات ایران علیه اسرائیل موجب تشدید بحران اسرائیل در جنگ غزه و پرونده اسرا می‌شود و همه این امور را در معرض خطر قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید

این تحلیلگر صهیونیست افزود که اگر اسرائیل بخواهد اقدام جدیدی علیه ایران انجام دهد این امر منجر به اتحاد بیشتر جبهه‌ها (گروه‌های مقاومت) ضد اسرائیل خواهد شد و طرف‌های بسیاری علیه ما به میدان خواهند آمد. در این شرایط «یحیی السنوار» رئیس حماس در نوار غزه تبدیل به عضو ارشد یک ائتلاف سازمان‌یافته و آموزش‌دیده می‌شود که با حمایت روسیه باران‌های آتش و گوگرد را به اسرائیل می‌باراند.

نویسنده این مقاله تصریح کرد که اگر این اتفاق بیفتد، السنوار هرگز به سمت معامله‌ای که منجر به حل پرونده اسرا شود حرکت نمی‌کند و در این شرایط حتی فشار نظامی بر حماس هم کارساز نخواهد بود. علاوه بر آن اکنون صحبت از حمله به رفح هم تبدیل به یک مضحکه شده که اعتبار اسرائیل را تضعیف کرده و توان بازدارندگی آن را بسیار کاهش داده است.

وی با اشاره به انزوای رژیم صهیونیستی نزد افکار عمومی جهان بعد از جنایات شنیعی که علیه غیرنظامیان در غزه انجام داده است اعلام کرد که ارتباط مستقیمی میان افزایش درخواست‌ها برای ارسال کمک‌های انسانی به غزه با تنزل جایگاه اسرائیل در عرصه بین‌المللی وجود دارد؛ زیرا اسرائیل به عنوان یک جنایتکار جنگی در جهان شناخته شده که عامدانه ۲ میلیون فلسطینی را گرسنه نگه می‌دارد.
تحلیلگر مذکور صهیونیست هشدار داد که «جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا هم که به حمایت از اسرائیل متعهد است تحت فشار‌های زیادی برای تغییر موضع خود قرار دارد. درحال حاضر کابینه جنگ اسرائیل به ارزیابی نهاد‌های امنیتی و اطلاعاتی که معتقدند اوضاع منطقه علیه اسرائیل شعله ور نخواهد شد تکیه کرده‌اند. اما نباید فراموش کنیم که اعضای این کابینه همان کسانی هستند که انتظار حمله ایران را نداشتند.

در ادامه این مقاله تاکید شده است که اسرائیل مسئولیت خود را در قبال این حادثه (ناتوانی در پیش بینی عملیات ایران) هم بر عهده نگرفت؛ چه برسد به شکست در عملیات ۷ اکتبر. واقعیت آن است که اعضای کابینه جنگ اسرائیل تنها در پی انتقام هستند و علی‌رغم وسعت عواقب و خطراتی که اسرائیل با آن مواجه است، اما آن‌ها هیچ توجیه قانع‌کننده‌ای برای این رفتار‌های خود ندارند.

این نویسنده صهیونیست در ادامه با هشدار درباره تشدید تنش‌ها علیه رژیم صهیونیستی تصریح کرد که رفتار‌های غیرمنطقی کنونی کابینه جنگ اسرائیل احتمال مشارکت حزب‌الله در جنگی همه جانبه علیه اسرائیل را به شدت افزایش می‌دهد؛ جنگی که از بیش از ۶ ماه گذشته اسرائیلی‌ها را از پا درآورده و شهرک نشینان را مجبور به ترک خانه هایشان کرده است.

وی در ادامه تحلیل خبری خود با انتقاد تند از مقامات صهیونیست تاکید کرد که کابینه جنگ کنترل امور را از دست داده و اعضای آن بدون هیچ راهبرد مشخصی طبق انگیزه‌های شخصی خود عمل می‌کنند و تنها اسیر گرایش به انتقام هستند؛ بدون اینکه توجیهی برای این رفتار‌های خود که عواقب خطرناکی برای اسرائیل دارد، ارائه دهند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر